Na kolik mě vyjde svatební hostina pro 6 lidí?

Profilova fotka
holky na kolik myslíte ,že mě výjde svatební hostina pro 6 lidí ? :-D chci znát vaše názory holky :-D díky moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@marti8 :-D Dobrá otázka...No asi záleží jestli to chcete v normální restauraci nebo něčem víc nóbl, ale jdou sehnat i podniky, kde luxusní menu pro jednoho stojí 200,- takže cca 1200? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@limda asi nějakou normální restauraci :-D vím že to asi nebude stát bůhví kolik ale chtěla tak nějak přibližně vědět na kolik to asi výjde s kolikama mám počítat :)
Odpovědět
@marti8 co je toto za dotaz 8-( .... vsak si najdi web nejakej restiky v okoli, podla menu si to presne vypocitaj a mas to, nie? naco kvoli tomu zakladat temu :-.
Odpovědět
Profilova fotka
@bajana tak chci znát názory a zkušenosti :) a nemyslím jenom jídlo ale i pítí a tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
No počítej radši 250 až 300 na osobu ( kdyby chtěli chlapi stejka :D ), pak počítej pití cca chlapi tak 3 pivka ( tedy pokud nebudou pit nealko to je trošku vice, pokud vy si date koktejl to je cca 70 na osobu :-) ) a dezert si dáte to je dalších cca 80 :D Takže záleží co si dáte ale počítej cca těch 400 na osobu ne ? :-) Je to asi přehnané, ale radši víc než míň ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@24_simona tak já teda spíš počítala s 1000 kč na osobu :D ale tak uvidíme jak dlouho se bude oslavovat :D
Odpovědět
Profilova fotka
@marti8 No já brala hostinu jako jenom oběd a k tomu pití. Ty asi myslíš slavit jak dlouho to půjde :-) Ale tak myslím, že s 1000 na osobu budeš mít ještě rezervu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@limda ttak snad jo uvidíme :) jen jsem chtěla mít představu :) já se v tom zas tak moc nevyznám :) vdávám se teprv poprvé :-D
Odpovědět
A v restauraci jsi nikdy predtim nebyla? Pocital bych tak 20 tis. bo az tam s takovym dotazem prijdes tak bude provoznimu jasne ze te muze natahnout jak chce a nauctuje ti i vzduch k dejchani..
Odpovědět
@marti8 snad jsi byla někdy někde v restauraci? A také nevíme co chceš hostům dát (předkrm, polévka, jídlo, dezert, přípitek, další pití,káva) najdi si nějaké stránky jak píše bajana a podle toho se zorientuješ v ceně.
Odpovědět
Profilova fotka
@marti8 1000kč bych počítala, kdyby to byl oběd + večeře, tzn by se slavilo třeba od 14hodin do noci. Pokud jde jen o oběd a hodinku pokecání, tak si myslím, že 500 v průměrné restauraci nemusíš ani přetáhnout
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi de mi o oběd teda spíš to bude večeře a normální slavení do noci jako při normálně svatbě :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@marti8 Tak snad nejde o to, ze se vdavas prvne. Ale bylas nekdy v hospode a slavilas ne? Vis tak zhruba jak se pohybuji ceny, ne? Proste bud posli do restaurace dotaz, stejne to budes muset rezervovat, tak si hned rekni co budes chtit a zeptej se jich kolik to tak bude stat. No a pokud se nedomluvite a kazdy z Vas sesti si bude davat co bude chtit, tak si vezmi 6tis a to by melo stacit. Otazka je, zda budete fakt kalit a budes platit i tvrdy alkohol. To si musis rozmyslet a spocitat hlavne Ty!
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty. Pro náš nový Svatební diář Smart (bude v oficiálním prodeji 1.12.2013) jsme dělali průzkum, kolik stojí na Vaší svatbě hosté. Berte to, prosím, že se jedná o průměrné ceny v ČR. Někdo může mít dort za 1000 Kč a jiného bude stát z luxusního cukrářství 6000 Kč a porcí bude mít stejně. Je otázka, zda hostina pro 6 lidí bude se svatebním dortem, nebo budou pouze samostatné dortíky. To může udělat dost. Z průzkumu desítek realizovaných svateb po ČR vycházejí tato čísla: :-o Průměrně tedy vychází 1 host pozvaný na obřad, oběd a afterparty na 1000 Kč :-o Host pozvaný pouze na obřad a afterparty vyjde na 600 Kč Z toho vyplývá, že by měl oběd pro hosta i s pitím vyjít průměrně na 400 Kč. V cenách není pochopitelně oblečení nevěsty, prsteny, obřad atd... to je hodně individuální a můžete mít šaty za 5 nebo také za 20 tisíc. O tom je samostatná kapitola ve Svatebním diáři Smart s názvem "Šaty a svatební doplňky pro nevěstu a ženicha". Hezké plánování Vám přeje Martin Pátek.
Odpovědět
Profilova fotka
No...vybrali sme si reštyku,ktera neni draha :) obed vychazi 250 kc na jednoho,vari perfektne,za pronajem prostor nic nechcou,obsluha uzasna, obedem myslom polivku+klasicky chod,ale jeste tam nezapomen pripocitat piti :) kafe si u nas da urco vetsina+ nejake nealko,nebo pivko...alkohol nechceme aby tam nekdo pil,jelikoz pojedeme potom 30 km domu a tam bude pici party :)
Odpovědět
Profilova fotka
@marti8 ahaa :D já myslal že jdete jen na oběd ... tak to počítej tak 1000 to joooo :-)
Odpovědět
Holky už ti víceméně odpověděli, hrozně záleží na tom, jaké menu to bude, co se bude servírovat.... byla jsem teď na svatbě kamarádce, měli bufety, to bylo asi nejlepší. Ale oslava to byla obrovská :/// pro šest lidí bych počítala do 1000 Kč na osobu.
Odpovědět
To jsou tak stupidní dotazy 8-( 8-( 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jen pro 6 lidi to bych brala tak 6000 to musi bohate stacit.muj tatka slavil 50tku,15 lidi a hostina 11000 stala.ale mohl mit hodne veci svych.my budeme mit do 28 lidi,muzeme mit taky vse sve,teda krom piva a kavy a pocitam ze do 11000se taky v poho vlezeme.takze zalezi hodne na tom jestli muzes mit nejaky svy piti a jidlo nebo ne.
Odpovědět
6 lidí bych ani nenazvala svatební hostinou, to je přátelské setkání po obřadu :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?