Na kolik byste odhadly cenu rautu pro cca 150 lidí?

Samozřejmě chce stáhnou ceny co nejlíp dolů (nakoupit veci v marku, vino, slivovice je nase..., jidlo bude sunkový, sýrový mísy, rizecky, kyta, zelenina... Kolik si myslite ze to tak teoreticky vyjde?? :-)
Odpovědět
no my když děláme každý rok narozeniny pro cca 20 lidí, tak na to i se sudem plzně padne myslím cca 6000,-. a když se to vynásobí...
Odpovědět
Profilova fotka
no zalezi co a jak... vetsinou se dava cena 1000.-/1os. ale myslim ze se to da v pohode na 700-800.-/1os. :-)
Odpovědět
A pro kolik lidí? Nás ta legrace přišla na 30 tisíc a bylo tam : 30 kg jehla, 100 ks steaků na gril, 40 l guláše, asi 20 sýrovo-šunkových mis, 30 chlebů, saláty (15 kg), 80 l piva a 40 l vína, nealko a džusy (kolem 100 l). Na hostině bylo přes 50 lidí, asi 40 dorazilo na "popravky" další den a ještě jsme hostům balili jako výslužku jídlo. Počítej raději o něco víc - my jsme měli maso od švagra-řezníka. Máš vymyšleno, kde to všechno uskladníš? Většinu věcí musíš uchovávat v chladu.
Odpovědět
Tisíc kč na osobu je v restauraci, pokud si to chystáš sama bude to dalako méně. My měli cca 70 lidí a dali jsme za večerní raut cca 15000. Tak u tebe odhaduji max 30000 Chystali jsme to obdobně jak máš v plánu ty. Kupovali jsme v makru, atd. Měli jsme navíc domluveno s místním obcodem, že to co se nenačne pak od nás odkoupí. To bylo fajn, protože např. tvrdého nám dost zbylo.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám v hotelu dali několik návrhů rautů, jen jídlo zhruba 200-300 /osobu + pití (alko+nealko) nám vyjde taky tak nějak 200- 300 na osobu taky, ale na všem mají přirážky, takže pokud zajišťujete, nakupujete sami a máte na to čas, tak myslím, že se vejdeš mnohem níž.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Nám všechno vycházelo zhruba 1100,-Kč na osobu a to jsme to měli v poměrně lukrativním prostředí, drahé pití, raut dvakrát v průběhu odpoledne a večera, na účtu jsem dokonce našel sedmihvězdičkové metaxy. Takže myslím, že svépomocí to dostanete i na třetinu s trochou snahy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli si to budete nakupovat a dělat sami, tak si myslím, že tak 200-300 na osobu uplně v pohodě ... ale nevím no viděla jsem už pár nevěst, co se do toho pustilo a nevypadaly uplně nejlíp ve svůj svatební den, mám výborné zkušenosti s obloženými mísami z makra a také ze sandwiche a není to drahé ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?