Kalkulace svatební hostiny na hlavu. Na kolik vás nakonec vyšla i s pitím?

Na kolik vás nakonec vyšla svatební hostina, když sečtete všechno - jídlo v restauraci + pití + koláčky/zákusky + dort? A mohli jste si donést vlastní víno, kořalku? Jaká byla útrata hostů "na lístku", pokud jste ji platili a kolik vás bylo? Děkuji moc :-)
Odpovědět
My to měli asi přibližně takhle: Měli jsme 30 hostů (včetně fotografa, řidiče, 3 děti, ale všechny už jedí za dospělé) Restaurace - tříchodový oběd, raut, veškeré nealko, z alka pivo, víno a sekt (do 350,-/lahev), jedna runda panáků (jinak jsme tvrdý neplatili) - Stálo to asi 31 500,-. Odhad pro kalkulaci byl cca 30 000,-. Z té částky bylo asi 2500,- za nazdobení stolů. Dort: 4 subtilní patra - 4500,- Zákusky: Byly jen na hostinu a raut, ne do výslužek, takže pár koláčků od babi a pár zákusků, cca 1500,- Jako výslužky jsme měli lahev vína pro každého, bylo to cca 3000,- za víno a 300,- za etikety Víno a kořalku jsme si na hostinu nebrali, jen jsme dávali místo výslužek při odchodu. Snad ti to pomůže.
Odpovědět
Už to neumím říct z hlavy úplně přesně (musela bych pátrat). Ale myslím, že nás veškeré jídlo a pití přišlo na nějakých 21.000,- pro 20 lidí cena komplet včetně asi všeho (oběd pro 18 lidí a raut pro 20, v ceně samozřejmě obsluha, pronájem prostor, výzdoba stolu a také dort a koláčky). Docela mile nás to překvapilo. Víno jsme měli vlastní, ale špuntovné nás stálo 100,-/1l (a to už bylo se slevou). Takže kdyby jsme si vzali jejich, vyšlo by to cca stejně, ale to nám nechutnalo. Takže jsme si vzali radši svoje. Z toho co zbylo nám bylo špuntovné vráceno zpět. Ještě jsme usmlouvali vlastní jablečný mošt a to bez žádného doplatku. Naopak jsme ale zainvestovali brutální částku snad 1.200,- za neomezené doplňování vody s citronem (oběd a večerní raut). Krom toho jsme měli placené na baru kávu, čaj, kofolu a pivo. Panáky si platil každý sám rovnou na baru. Myslím, že to bylo v pohodě a účet na baru byl minimální. Jen asi tak v průměru jedna káva na osobu, troška nealka a pár piv. Většinou se všichni spokojili s moštem, vínem a vodou. A ještě jsme měli povoleno donést si bez poplatku cokoli sladkého, ale to jsme moc nevyužili a stejně se toho skoro nikdo nedotkl. Jedlo se hlavně maso. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evzeniegrandetova ahoj nas svatba tedy teprve ceka ale co jsem tak zjistovala tak nam vetsinou rikali 1tis na hlavu..budeme mit cca50hostu vsechny zveme na obed, raut a piti (veskere alko i nealko).. pocitame cca 75tis.. Sladke si muzeme donest samy to pocitam cca 8tis za dort, kolacky a zakusky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?