Jaké položky máte v rozpočtu na svatbu?

Chtěla bych se zeptat, jaké položky máte v rozpočtu? Nemyslím konkrétní cenu, to mají každý jinak, ale s čím vším mám počítat... myslím, že je stále plno věcí, které mi unikají a nechci se pak divit, kolik ještě potřebujeme penízku :) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@heblisek ahojik,tak je toho fura:-D tak co ja zatim tak vim tak je to obrad,fotograf,kameraman pokud ho chces,hostina,prstynky,kapela,kvetiny,saty,oblek,ruzne doplnky,vyzdoba a dekorace,cukrovi a dort,oznamko a dalsi tiskoviny,treba i svat koordinator no tak to je vetsi cast tak:-D
Odpovědět
tak my máme v plánu teda: matrika, oddací místo, restaurace, šaty, oznámení, dárky pro svatebčany, kadeřnice, líčení, boty, dort, prstýnky, kytky, oblek pro ženicha - jen tak ve zkratce :-) a tedy fotograf popř. kameraman a hudba.
Odpovědět
My mame jeste vyzdobu salu (pripadne aut) - organza a stuhy a tak. Potom vývazky, svatební koláčky a cukroví, flaska vína pro oddávajícího...Tech malych drobnosti je dost.
Odpovědět
Profilova fotka
@heblisek U nas to bylo: Vecere s holkama /neco jako mala rozlucka se svobodou/, pujceni saticek, nakup lodicek, celenka, nausnicky, spodni pradlo, kosilka na svatebni noc, zenichuv oblek, zenichovo botky, prstynky, dort, kolacky, raut pro svatebcany podáván dopoledne u nevesty, vyvazky, nejake dekoracni predmety na zahradu, kadernice pro nevestu, kadernik pro zenicha, kosmeticka, fotografka, kameraman, kvetiny pro me, kvetiny maminky a kvetiny pro svedkyni plus kvetina do dortu, misto obradu, varhanik, v restauraci hositna plus raut, DJ, fotokniha, vyvolani fotek pro babicky, hromada vyjezdene nafty pri shaneni satu a pri presunech ruznych veci po ruznych mistech den pred svatbou :-)
Odpovědět
ahoj, já tam mám všechno - oběd, raut, fotograf, DJ, šaty, oblek, doplňky, výzdoba, květiny, dort, zákusky, koláčky, obřad... Už máme skoro všechno a je to teda palba - málem jsem omdlela :-D
Odpovědět
@heblisek my máme obřad, matrika, ubytování, hostina, raut, šaty, oblek, boty, prstýnky, fotografka, dort, květiny, líčení, účes, oznámení, ozdoba (na auta atd.), kapela - je to šílený :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme na tom taky tak... šaty, boty, prádlo, oblek, kapela, fotograf atd. atd... a jako zábavu bereme karikaturistu a ohňostroj... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ubytování, Oblečení (šaty, čelenka, boty nevěsta, boty ženich, klobouk ženich, přívěsek, boty nevěsta na focení), Kadeřnice, Kosmetička, Obřad (matrika, hudba základní, saxofon sólo), Květiny (výzdova auta, výzdoba stolů, kytice nevěsta, korsáže, kytička maminy, babičky, svědkyně), Hudba (saxofonový kvartet, kapela na večer), Foto, Video, Hostina (dort, koláčky - před svatbou, na svatbu a po svatbě na výslužky, cukroví, jídlo - oběd, jídlo - bufet na večer, bar - tvrdé, nápoje nealko, nápoje alko - pivo a víno, káva a čaj k dortu, pronájem hospody, obsluha, jmenovky, ubrusy, svíčky, úklid po svatbě), Prstýnky (ženich, nevěsta), Vybavení a další (dózy a repre talíře, podnosy, kniha hostů, pozvánky, programy a menu tisk, děkovná srdce rodičům), Doprava (benzín do auta na rozvoz po svatbě, veteráni), Svatební agentka - konzultace, Kredit na telefon pro koordinátorku, Detaily na focení (paraplíčko)
Odpovědět
ahoj, tak: místo na obřad, matrika, slavnostní oběd (jídlo, pití,výzdoba), večerní zábava (jídlo, pití, výzdoba), pro nevěstu šaty, závoj, boty (jedny pohodlný a jedny na podpatku), bolerko, punčochy, kadeřnice, kosmetička, manikérka, kytice i pro maminky, pro ženicha oblek, košile, kravata, boty, prstýnky, polštářek na prstýnky, ubytování pro přespolní, dort, fotografka, koláčky, oznámení... a určitě jsem na něco zapomněla :D nemáme kapelu ani jinou zábavu - budou mp3 a sestra slíbila, že se o zábavu postará :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajuppova @heblisek Jeste jsem zapomnela jmenovky na stul a oznameni. A samozrejme u tech rautu a hostin, to zahrnuje jidlo i piti alko + nealko. Do alko jsme zapocitavali pivo, vino a takove ty obyc. tvrde panaky typu Zelena, Jelcin, Fernet atp., meli jsme to v lednici na salu. Ostatni u baru si platil kazdy sam. O vyzdobu v restauraci na sale se starala obsluha restaurace. Ale neni to vsude, takze pocitej, ze za vyzdobu taky padne kopice penez.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?