Jak se pohybuje catering? Je levnejsi nez hotel, mlyn apod.?

Zdravim, nemuzeme najit misto pro hostinu, aby jsme se vesli do rozpoctu 150tis. pro 80 dospelych a 20 deti za hostinu s pronajmem, nebereme do toho obrad, saty a vse okolo toho. Tak me napadlo zajistit si chatu s vice luzky, zbytek poumistit blizko do hotelu, penzionu, chatek, chalup apod. a k tomu catering na zahrade s party stanem, stoly, parket, zidle a udelat raut... Myslete ze to vyjde levnejs? Diky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@pajita ahoj, my budeme mat sice asi 70 ludi vcetne deti, ale bola to nasa jedina alternativa :) teda mozno by sa aj nasla restauracia, ale ja som nechcela. Takze to mame na Fojtstvi Oldrichovice- je to taky statek kde mame prenajatu stodolu aj nejake ubytovanie. Ci to vyjde lacnejsie neviem, pokial musite poziciavat party stan, stoly, nadobi, zohnat si vlastny personal.. A ten prenajom chaty tiez nieco stoji, nas napriklad vyjde ta stodola samotna tusim 16tisic:/ ale zas mozte mat vlastne alko, nealko atd. Nas to kazdopadne asi lacnejsie nevyjde, skor drahsie, ale ked to miesto je tak carovne a fakt nechcem do restauracie.. :)
Odpovědět
Podle mě se do toho musíte vejít královsky, většinou je cena na osobu 1000-1200 za opravdu pěkný oběd a raut. My to měli i s alkem a nealkem (kromě tvrdého, který jsme si zajišťovali sami). U hodně restaurací taky není nutné platit pronájem, u takového množství lidí na tom restaurace musí vydělat i bez účtování nájmu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, myslím že je to "prašť jako uhoď" pokud si chceš raut nechat udělat na klíč. Kolem 1000,- Kč / osobu byste se měli vejít, ovšem je otázka co a jaké objekty hledáš. Pokud bojuješ s rozpočtem ušetři kde můžeš: párty stan, stoly, parket prostě nepotřebuješ. Najdi místo s krytým parketem, kde mají svůj nábytek a stoly. Když si pronajmeš raut a necháš si ho dovézt, budeš za to platit stejně jako v případě že si necháš raut udělat v hotelu - pokud tedy neřešíš svépomocí. Tedy za mě: zrekapitulovat požadavky co potřebuješ a důkladněji hledat místo. A za párty stany utrácet až v momentě, kdy ti peníze zbydou.
Odpovědět
Ahoj, myslím, že se to dá zvládnout s cateringem. Výborné jídlo od oběda do noci můžeš mít i za 750,-Kč/osobu, něco ale stojí inventář (stolky, stany, chladící auto atd.), obsluha a doprava. Já doporučuji catering Golem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?