Hostina na zahradě pro 16lidí?

Ahoj, je tady někdo, kdo si dělal hostinu na zahradě a měl tam do 20lidí? Co jste měli za jídlo? Uvažuji že by jsme měli obřad později takže by to bylo bez obědu, jen by jsme dali na stůl něco na zobání a k večeru guláš nebo br.salát s řízky. Jen by mě tam zajímalo na jakou částku se můžu dostat u toho jídla. Děkuji za jakoukoliv odpověď-.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli na svatbě 13 lidí, ne na zahradě, ale doma, ale to je asi jedno :) měli jsme oběd v hospůdce a pak už jen doma pripravovane občerstvení, večer byl guláš a tatarak, byl soudek piva, vinecko, na zobani jsme měli mnou pečené tyčinky a různé dipy, ovoce, zelenina...misto dortu muffiny...vyšlo nás to cca na tři tisíce? zhruba? Včetně toho piva :) všecko jsme dělali sami s manželem, všecko se dalo hezky dopředu, komplikovanější byly jen topinky na tatarak, ale taky se vyresilo :)
Odpovědět
3tisícce i s tim obědem v hospůdce?
Odpovědět
Profilova fotka
3 tisice to občerstvení doma...asi priblizne, nevím přesně :) když nad tim přemýšlím, asi min...větší polozka bylo pivo a maso, ale zbytek byly maličkosti, treba ty tyčinky...ze trech kil mouky a trošku droždí bylo tyčinek obrovský množství :) pak ty dipy, taky pár kaček, ovoce, zelenina, chleba...žádné salámy a podobné blbosti jsme neměli, nesnáším tyhle věci, měli jsme domácí občerstvení, zdravé, s láskou chystane, chutné a nenarocne na přípravu :)
Odpovědět
ok, děkuji myslela jsem si že to bylo bez toho obědu, alei tak vam děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?