Finančně nenáročná svatba, máte zkušenost?

Máte někdo zkušenost s malou svatbou, jen svědci a možná i rodina.?
Odpovědět
Kamarád měl. Jen ženich, nevěsta a dva svědci. Pořizovali si jen šaty, oblek, květiny, fotografa, kadeřnici a pak oběd pro 4 :-) Byla to tajná svatba.
Odpovědět
@pipa tak nějak bych jsme si to také představovali. A můžu se ještě zeptat po obědě to ještě nějak slavili.? Mi to jako tajnou svatbu nechceme ale financi nedovolují moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme tajnou svatbu a na obřadu a obědě nás bylo 8. Poté jsme pozvali rodinu (9lidí) na večeři a vše jim tam oznámili. Druhý den jsme rozvezli oznámení a zbytek poslali poštou. Oslavu s kamarády budeme mít až v červenci a pojmeme to jako velkou grilovačku. Zatím nás vše vyšlo na cca 13 000,- (šaty pro mě a vesta pro ženicha z Polska,boty od vietnamců,kravaty a košile z tesca,prstýnky z chirurg.oceli,kytice,oznámení,nalíčení a účes,oběd (večeři nám zaplatil švagr jako svatební dar :o) ) a ještě poplatek za obřad) Vůbec nelituji,že jsme to takhle udělali. Normálně se dost stydím a jsem velký nervák a takhle jsem nebyla vůbec ve stresu a vše klaplo na jedničku.
Odpovědět
@casiopea99 můžete pokračovat doma nebo na zahradě. Když si všechno pohoštění uděláte sami tak to moc drahé nebude.
Odpovědět
@casiopea99 už nee. Za týden to řekli rodině a zavolali kamarádům a zároveň nás pozvali na grilování a oslavu pro kamarády :-)
Odpovědět
@radkaja to mě také napadlo.Dát si oběd ze svědkama pak nějaké focení na vzpomínku a pak něco udělat doma pro kamarády a rodinu cca 10 lidí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Taky myslím, že velká a malá svatba vyjdou v podstatě stejně.Malá paradoxně i dráž, protože spousta věcí se zařizuje stejně, ale svatebních darů je méně...Je jasné, že se svatebními dary se předem kalkulovat nedá, ale na většině svateb to tak bývá
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?