Jaká je cena za svatební catering pro 45 lidí?

Jen jsem se chtela zeptat zda je adekvátní cena za catering 45 lidi-kanapky, teple jidlo, grilování, sampus za 28000Kc.Piti si zajistujeme sami.Cena je včetně veskereho pronajmu i obsluhy.dekujii za vase zkusenpsti cenove :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme catering 550kč na osobu + obsuha 1200kč, pití máme taky svoje, takže si myslim, že toto adekvátní je vzhledem k počtu lidí
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Myslím, že je to naprosto OK.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
my myme catering za cca 1000 na os plus 6000 obsluha, je v tom - bruskety před obřadem, hostina (svíčková) + večerní raut + pozdní večeře (guláš, řízečky pro opilce :) - okolí brna
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@macekma ahoj, prosím o typ, odkud jste měli catering ? nemuzu sehnat něco adekvátního :-) děkuji moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme odpolední pohoštění (od 15 h) + večerní pohoštění a grilování, bez pití (to si zajišťujeme sami), včetně obsluhy, vychází nám to na cca. 500 Kč/os. Taky asi dost záleží, kde to máte. Ceny pražské budou asi trošku jiné než ceny někde na Ostravsku např. ;-) My to máme kousek za Prahou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@vodni_vila ahoj, můžu se prosím zeptat od koho jsi to měla? Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@anickasol : Gastronomie Máma p. Petra Jakše, www.gastromama.cz. Jinak vzhledem k tomu, že svatba už proběhla, můžu jednoznačne doporučit, naprosto bezproblémová a milá komunikace, výborné jídlo (i když já osobně z něj moc neměla :-D, ale všichni to říkali :-) ), prakticky nic nezbylo :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@teribee catering na svatbu tečka cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?