Cena svatební kytice a k tomu další...

Dobrý den, zajimá mě na kolik Vás vyšla svatební kytka, pak k tomu kytka do vlasů případně, pak klopa pro ženicha a kytky pro maminky? Mě řekla do 3500kř, přijde mě to moc...! Objednává prý kytky z Holandska a váže to v noci den před svatbou, napadla mě, ještě zajít do květinářství, jestli umí taky dělat svatební kytky a na kolik by to vyšlo tam.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Záleží, jaké květiny, by v kytici byly - já objednávala na kytici a výzdobu růže, frézie, karafiátky malé a velké a nevěstin závoj a dala jsem jen za květiny 2 500, vazbu jsem měla zdarma od známé floristky...moc mi to tedy u tebe nepřijde, když je to i s prací, přestože květin asi trochu méně...
Odpovědět
Profilova fotka
@nnikola Mně to přijde relativně ok a přesně, záleží, co sis vybrala za kytky :-) Mně řekli za kytku pro mě, maminky, svědkyni a do klopy ženichovy cca 3 500 kč. Mám růže a frézie. A je to teda v Praze no... možná v menší městech to taky budou jiné ceny, ale to nevím :-)
Odpovědět
korsaž + kytka (hortenzie, ruze.. ) 1500
Odpovědět
ja dala za kytici 2000, byly tam květiny: hortenzie, pivoňky, růžičky, tulipány, frezie, a na tu další si nemůžu vzpomenout :-)
Odpovědět
@nnikola Mně ta cena přijde běžná. Já měla teda kytici jen pro sebe,a ta stála tisícovku,ale co slyším jiné nevěsty,tak kytky pro všechny stojí kolem těch 3000-4000 kč.
Odpovědět
Já jsem dala za svoji kytici, 4x kytice pro maminky, babička a svědkyně, 6x pánský vývazek a kytky do vlasů 4250. Byly to tulipány+wax + ještě něco.:-)
Odpovědět
Celá květinová výzdoba mě vyšla na 7000,- z toho moje stála 2300,- měla jsem pivoňky a anglické růže, které byly hodně drahé.
Odpovědět
Tady jde vidět líp
Odpovědět
@sarkoc Budu mít hlavně růže a do toho frézie a něco zeleného, pak do vlasů 2růže a 1frezii, ženich 1ruže a 1frezie a pak kytky pro maminky a pro našeho malýho taky udělá klopu 1růžička.
Odpovědět
@dzogobela Mě to dělá v Jindřichově Hradci, máme tam aji obřad, chtela jeste udelat kytku pro svedkyni a klopu pro svědka, ale asi mě to přijde zbytečný.
Odpovědět
něco zhruba takového, jen bez toho ocasu, chci mít bílé, šampan a růžové růže a do toho fialové frezie a něco málo zeleného.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme patit cca 2500-3000 a je v tom květina nevěsty, obou maminek, svědkyně, a do klopy pro ženicha..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Cena květin je různá, záleží na období a typu květin, které chcete... Jinak co jsem se ptala tak v průměru výjde květina pro nevěstu 1500 Kč , korsáž 120 - 150 Kč , květina pro maminku 500 - 700 Kč, náramky pro družičky 200 Kč. Květiny na stoly se liší opravdu hodně , takže záleží na Vás jakou máte představu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, rekla bych, ze i s kytkama pro maminky by to mohlo byt ok. My jsme platili 2300Kc. 1500Kc za kytici pro me (nebestin zavoj a frezie), korsaz pro zenicha 100Kc a vazba na oltar do kostela 700Kc. Kytka do vlasu byla za 5Kc - jedna vetvicka nevestina zavoje :-D. Pro maminky jsme neresily - jedna se nemohla ucastnit ze zdravotnich duvodu, druha odmitla prijit a nakonec dorazila pouze na obrad. Druzicek bylo prilis moc, takze jsme take neresili a nikomu to nevadilo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my platili 3500 za: kytici pro mě, dvě pro maminky, jedna menší házecí, korsáž, jedna výzdoba na stůl a květinová výzdoba pod prstýnky. Plus jsme si ještě vzali zbylé tulipánky do váziček. Naše floristka taky objednávala z Holandska, cena je skvělá...ale my měli slevu, protože floristka je manželova zákaznice (má velkoobchod hrnkovek). :-) Takže mi tvoje cena nepřijde vysoká..
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych řekla, že cena je tak akorát. Já jsem dávala za svoji svatební kytici 2.500Kč a měla jsem tam růže, pivoňky a hortenzie.
Odpovědět
nám vychází svatební kytici + klopa ženich + dvě kytky pro maminky 2 tisíce. Ale vše jen jednoduché růže+nevěstin závoj.
Odpovědět
My dávali 3400,- z frézií. Moje kytička, tři korzáže pro ženicha a svědky, dvě kytičky pro maminky, tři kytičky pro babičky, kytice na auto a asi 30 řezaných na stoly.
Odpovědět
@zuzalinkak tak to je dobrá cena.
Odpovědět
Nejdražší jsou asi ty kaly a růže...mě nenapadlo mít něco jiného než růže, jeste tulipány by byli pěkné, ale to už v červnu není..
Odpovědět
Profilova fotka
@nnikola Ahoj, já budu mít kytky růže a frézie a bude to stát lehce pod 5.000 Kč, je v tom: moje kytka vypichovanou metodou, korsáž, 2x maminka, 2 x babička, svědkyně, pod prstýnky, výzdoba na moje auto, a myrty s mašličkou. S touto cenou jsem moc spokojená, předtím jsem měla nabídku za toto samé za 8.500 Kč, což už mi vážně přijde přehnané. Jinak tulipány by ti asi byli schopný dovézt ale za uplně jiné peníze :( A kde ti dali tuhle nabídku? V nějakém spešl studiu?
Odpovědět
Profilova fotka
@nnikola platili jsme neco malo pres 5tis - moje kytka, korsaz, svedkyne a 4xmaminky/babicky a dve dlouhe na stul. V albu mam fotky. Byly v tom orchidee, hortenzie, pavi peri. Vazano v praze. Mne ta cena prijde ok, jakmile resis svatebni kytici, tak je to jine nez obyc kytka a kvetinarky se snazi kytky pripravit tsk aby ten vydrzeli, vcetne transportu, aby nebyly zbytecne tezke atd.
Odpovědět
Profilova fotka
já platila 2000,- .. byla v tom kytka nevěsty, svědkyně, obou maminek, házecí kytka, dvě korsáže(ženich, svědek) a mini ozdobička pro družičku na ručičku:-)
Odpovědět
Dala mi na ní kontakt má kadeřnice, dělá to doma na mateřské,ukazovala mi album co dělala a je šikovná, dělá taky různé vyzdoby na stul, auta atd, ale to bych se nedoplatila, zas nechci uvalit tolik penez, přijde mi to zbytečný pro jeden den, to radeji pojedu nekam na dovolenou. Beru to vše s mírou. Auta si ozdobím sama jen organzama a udelam tam mašle a stoly si taky nazdobím sama, děláme si to sami na statku na zahradě, bude tam párty stan. No někteří už neví co by za to chtěli ;-)
Odpovědět
@ella51 hmm tak to si měla nějaký levný :) v kterém roce to bylo ? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nnikola teď v březnu :-D je fakt, že jsou umělé, ale paní říkala, že cenový rozdíl mezi tím není nijak velký (u ní). a kytky má nádherný. Můžu ti dát kontakt.. ale je pražská a nevím, odkud Ty :-)
Odpovědět
aha, né dobrý já už to měnit nebudu.
Odpovědět
Profilova fotka
@nnikola Také jsem měla tulipány (svatby byla teď o víkendu). ;-) Je sice těžší je teď v Holandsku shánět, ale mají je... Nebo alespoň moje floristka se fakt snažila, aby byly. A doteď drží a neotevírají se. :-)
Odpovědět
Cena je urcite v pořádku, sice jste přesně nenapsala za co všechno je, ale už jen staci že pokud chcete tři druhy růži, tak ty se prodávají vetsinou vždy po 10 kusech nebo po 15 či 20 a nedají vám ve velkoobchode méně. To samé u frézii. Takže vždy cena záleží na poctu druhu květin...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Já budu mít kytku z mini gerber + korsaz + kytičky pro maminky a svědkyně za 1500 Kč :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?