Asi máme jasno..

Profilova fotka
Ahoj, po dlouhém uvažování asi máme jasno kdo bude na naší svatbě. světci - budou to naši blízcí známí, sourozenci - můj bratr, přítel si vybere jednoho ze tří bratrů, kterého pozve, má teta se strýcem, přítelova nevlastní maminka, kněz. A pár lidí kolem - kuchaři, kadeřnice a podobně.. takže nás celkem bude asi kolem 15-ti. Jen nevím kolik to může stát. Šaty jsem si původně chtěla nechat ušít bílé, ale nechám si je asi podle barvy svatby, například se stuhou nebo tak něco, abych je mohla nosit i na ples. Dorty a cukroví nám upeče má spolužačka, slané mísy mi (snad) vyrobí kamarád, předkrm: Francouzský chřest, polévka: vývar s játrovými knedlíčky, hlavní chod: kuřecí steak, křenová omáčka, hranolky. Pak ta klasika..... jako jsou chlebíčky, mísy, dort, zákusky apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Gratuluji. :-) A dal?
Odpovědět
Profilova fotka
@lahvan ?????
Odpovědět
@libuse_chroncova No, on asi @lahvan (stejně jako já) nechápe, co je smyslem této diskuze. Nebo na co máme odpovídat. Tohle všechno je strašně super a moc ti přeju, že už to máte tak hezky vymyšlené. Ale na to stačila KZ, není nutné zakládat diskuzi - ty jsou od toho, aby se vznášely dotazy a mohlo se na ně reagovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tam ta otázka je, jen je tam místo otazníku tečka. Vlastně se ptám na to zda někdo neví, kolik bude stát svatba pro 15 lidí - orientačně.
Odpovědět
@libuse_chroncova Tak je asi nutné ho tam udělat, spíš to zní jako výčet toho, co už máte. Já ti s tím neporadím, máme větší svatbu, ale diskuzí na podobné téma už tu několik je, zkus http://www.beremese.cz/forum/svatebni... nebo http://www.beremese.cz/forum/svatebni... ;-)
Odpovědět
Nejvetsi palka je vzdycky hostina: pro tu byste meli mit od Vaseho mista nejakou kalkulaci, pokud jim i sami nekupujete suroviny? Dalsi polozky jsou uz podruzne a k cenam vsech (kadernice, fotograf apod.) uz tu diskuse jsou...
Odpovědět
Profilova fotka
ja taky delala razantni skrty a bude nas okolo 25 na hostinu jsme pocitali 800-1000na osobu...a celkove nas to vyslo na nakych 60 tis...uvazuju jestli jeste neskrtat ale uz fakt nemam koho
Odpovědět
Profilova fotka
vybrat jednoho ze tří bratrů...?
Odpovědět
@libuse_chroncova Proč jen jeden ze tří bratrů? Už jsem tady četla různé podivnosti,ale tohle mi fakt hlava nebere :-D
Odpovědět
Také se chci zeptat na toho jednoho ze tří bratrů? Proč ? :-) mně by to asi bylo líto, kdybych zrovna nebyla vybraná a měla dobrý vztah se svým sourozencem
Odpovědět
Profilova fotka
To bude cele jedna velka mylka jak vidim. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@carolineg1 60 000 za hostinu pro 25 lidí??
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@iviiiii nee 30 za hostinu zbyzek za kapelu, fotografa a tak..celkove za svatbu a to si dort a kolace pecem sami
Odpovědět
Profilova fotka
@carolineg1 si právě říkám :D sestřenka dali 60 000 za hostinu pro 80 lidí:)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynka111 @88renca88 @natallly1 @lahvan ani ne, jen jeden z jeho bratrů je totiž tolerantní vůči malé svatbě...
Odpovědět
@iviiiii 60 000 za hostinu pro 80 lidi ? Tam se teda nevlezem... ]-( Ale jinak myslim, ze ti dalsi dva bratri uz by se tam snad ztratili (,kor treba donesou nejaky ten dar...)
Odpovědět
@libuse_chroncova Vůbec tvé příspěvky nechápu,ale hlavně že ty víš co a jak:-)
Odpovědět
Já jsem sice pochopila na co se ptáš (je to v příspěvku uvedeno), ale asi byto chtělo přesnější přehled toho, co na svatbě bude, takhle těžko radit. Snad jen to, že stát to může (když to přeženu) od 10 000 do 100 000 Kč. Ta částka je přece na tobě a partnerovi a od toho se odvíjí celý rozpočet. Takže si stanovte sami kolik jste do toho ochotni (a hlavně schopni) dát peněz a potom si sepište jednotlivé položky ke kterým přiřaďte částky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?