Zlatnictví Zlatý slon v Ostravě, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky máte někdo zkušenosti s tímhle zlatnictvím? My si vybrali snubáky u nich, jen mě překvapuje jak je nízká cena co je uvedena na jejich webu, vztahuje se to na celý pár nebo jen na jeden? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my máme prsteny ze Zlatého slona v Havířově a skutečně mají dobré ceny...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem tady hodněkrát viděla reference na Zlatý slon Havířov :-) My zatím prstýnky sháníme, ale zdá se mi, že všude chtějí akorát na tom jen vydělat...stačí jen slovíčko snubní :-( Snoubenec už říkal, že si koupíme prstýnky zvlášť...nebo je normální aby moje velikost 50 a šířka 3 mm vyšla na nějaké 4.000?? (když počítám, že pánský prsten je dražší)
Odpovědět
Profilova fotka
nemcovakn tak to máme stejnou velikost jj to je celkem normální cena,jedině mít svoje zlato na výrobu prstenu....a pokud mají být trochu kvalitní tak si stojí za to připlatit...Ve Zletém slonovi mají ceny za pár takže třeba 4000 za 2prsteny je dobrá cena...
Odpovědět
Profilova fotka
@jablicko1325 My se chceme za pár dostat do 10.000,-Kč, ale co jsme tak viděli, tak všude měli přes nebo něco málo pod :-| Což se mi zdá dost, když to porovnám s cenami za normální prsteny z bílého zlata...
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě seženete pod 10000kč jen musíte hledat...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@gladys1 Ahoj, máme prstýnky z bílého zlata ze Zlatého slona z Ostravy. Nechávali jsme si je tam dělat v březnu a stály nás (oba dohromady) 6550,- Kč. Jsme maximálně spokojeni, určitě můžu doporučit :-)
Odpovědět
Tak jsem dnes byla obhlídnout snubní prsteny ve Zlatém slonu. Musím říct, že zatím nejlepší ceny které jsem viděla. Pán, který tam obsluhoval byl velice příjemný, moc mi poradil a jde vidět, že zlatnické práci rozumí. Máme vyhlídnuté jednoduché kroužky ze žlutého zlata a já se 3 zirkony za 6500 kč (pokud bych chtěla brilianty příplatek 390 kč za jeden). Prsteny určitě koupíme tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky my je máme od nich, byly jsem v Havířově, prstýnky jsou nádherný a ceny nás usadily, za ty co mám chtěli všude jinde 10.000 (hmotnost do 5g za pár)Kč a více a my je máme za 7.500 (hmotnost 6,5g za pár), je to velký rozdíl v ceně i v gramech. Maximální spokojenost takže doporučujeme.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Takže jsem včera prsteny vyzvedla. Cena 9.450 kč, vel. 42 a 68, šířka 4 a 5 mm., já mám zirkony, pokud bych chtěla brilianty příplatek cca 1100 kč. Jsou jednoduché, nádherné, maximální spokojenost. :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, My síce nemáme od zlatého slona prstene, ale mám od neho sadu Retiazku s príveskom, náramok a náušnice. Všetko kupované postupne. Vždy sme tam boli veľmi spokojní!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj holky. Tak ja mam prsten od Zlateho slona a som trochu rozpacita ohladne recenzie.. kvalita aj cena ok, ale.. Objednala som si 5 kamenov vo vzajomnych rozostupoch 1,2 mm od kraja osadenia (pre ilustraciu - krajne kamene maju 1,25mm priemer) a dostala som toto.. uprimne, dost ma to sklamalo, vlastne ani neviem preco som ho prevzala, az tak dodatocne si uvedomujem ze som nemala. Panom na predajni, s ktoreho pristupom sme boli dovtedy velmi spokojni mi bolo iba povedane ze nevie preco to tak v dielni spravili.. takze z tohto dovodu by som ich uz asi nedoporucovala :( inak vysiel ma na 6000, sirka 4mm, velkost 57 a 5 briliantov.
Odpovědět
Dneska jsem si byla vyzvednout prstýnky ze Zlatého Slona v Lasu v centru Ostravy a jsem maximálně spokojená. Vypadají přesně jak jsme chtěli a za nižší cenu než jinde. Za mě určitě doporučuju :)
Odpovědět
Článek se načítá
Sice jeste nemame snubni, ale pritel nechal v tomto atelieru na zakazku vyrobit zasnubni prstynek s motivem z Harryho Pottera (oba HP milujeme a je to takova nase srdcovka) a je dokonaly. Potrebovala jsem ho zmensit, nebyl vubec problem, takze jim sverime i realizaci nasich snubnich. Pristup super, cena super, takze za me doporucuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bbubble i tak je krásný :) myslím že zlatník věděl co dělá, co se týká vzhledu... snad se s ním ztotožníš i ty... ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Holky, takhle zpětně, jak hodnotít kvalitu? Nějaké mechanick poškrábání, zašlá barva atp? :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Take by me zajimalo, jak jsou na tom s kvalitou...zvazujeme u nich koupit🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?