Zlatnictví v Praze - ocelové nebo titanové prstýnky

Ahoj. Máte někdo zkušenost s kamenným obchodem kdekoliv v Praze, kde prodávají ocelové nebo titanové snubní prstýnky? Cena za oba do 4.000 Kč. Našla jsem Zlatnictví Janka na Florenci - nemáte s nimi někdo zkušenost? Předem moc díky za odpovědi.
Odpovědět
Ahoj, nám dělal prstýnky p. Mádr, má zlatnictví blízko Českomoravské. Ale dělá vše na zakázku, hotového tam toho moc nemá. Zeptá se Vás na představu, nakreslí to, oměří si Vás a vyrobí (ještě je mezitím jedna zkouška). My jsme byli moc spokojení. Já mám teda prstýnek z bílého zlata a přítel z titanu. Pan zlatník nám to sám nabídnul, že je to levnější varianta, na přítelovým jsme ušetřili a připlatili si na ten můj, kde je i briliantík. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, z Prahy jsme, ocelové i titanové prsteny máme, ale je nutné je objednat přes e-shop. Levnější ocelové modely máme skladem, možné je osobní vyzvednutí (a případně zkouška velikosti), modely vyráběné na zakázku jsou hotové během několika týdnů. Ráda Vám případně poradím s výběrem! Eva Fričová
Odpovědět
Profilova fotka
Přijeďte k nám jsme z Kladna to je 15 minut od Prahy. Jelikož jsme výrobci a máme na ukázku 500 druhů. To v Praze nikde nenajdete. Těšíme se na vaši návštěvu. Nešleha.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?