Zlatnictví v Ostravě. Jaké máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty.Jaké máte zkušenosti se zlatnictví v Ostravě?Které by jste doporučili a ať není zase moc finančně náročně.Přemýšlela jsem z budoucím mužem,že bychom zašli do Kubise,ale nejdřív se zeptám na Váš názor :-)
Odpovědět
My máme v plánu zajít mrknout do Zlatého slona, je to v LASU v centru na náměstí. Mají i e-shop. Hodně si to tu lidi chválí a ceny vypadají super oproti jiným zlatnictvím, kde jsme už byli.
Odpovědět
My máme prstýnky také ze Zlatého slona, byli jsme moc spokojení, doporučuji.
Odpovědět
Taky doporučím zlatého slona :)
Odpovědět
Pokud by jste si prstynky chteli nechat udelat, tak doporucuji Zlatnictvi Petr Peknik v Michalkovicich. Ma napady, super ceny a je s nim bezproblemova domluva. Mame od nej nadherne snubacky.
Odpovědět
my máme ze zlatnictví mech & mech, mají v ostravě více poboček. naprostá spokojenost. vše dle našeho vlastního návrhu za 5 týdnů hotovo. cena skvělá, necelých 5000 (měli sme své zlato), takže sme platli jen za práci a rytinu - nemám kamínky.
Odpovědět
My byli ve Stochu a tam nám za prstýnky řekli, že budou chtít 17 tis. a budem čekat na ně 3 měsíce...zašli jsme do Lasa- zlatý slon, prsteny za 9000. za měsíc...výborná domluva...v sobotu si je jdeme vyzvednout
Odpovědět
Profilova fotka
Taky zřejmě půjdeme do zlatého slona. Máme ho i v Havířově a když jsme se byli optat paní nás překvapila velmi příznivou cenou. A jak vidím, jak to tady každá chválí tak máme zlatnictví zřejmě vybráno. Zásnubní mám od Rýdla a jsem spokojená, ale 17 tisíc za snubní se nám opravdu dávat nechce. :-S
Odpovědět
Ahoj, my jsme taky z Ostravy. Tam jsme si nic nevybrali a nakonec az Bisaku v Brne nas oslovilo a vybrali jsme si oba ihned. Maji perfektni dozivotni zaruku a kazdy rok je renovuji cisti a to je v cene. Pokud neni nejaky kaz zpusobeny vlastni vinou ( pád, poskrabani...) to se doplaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Na veletrzích nás zaujal Helios, velký výběr, a dají se i do 10.000... Máte někdo zkušenost?
Odpovědět
Ahoj, v Helios jsem byla - mají hodně velký výběr a solidní ceny.. Jediné, co mě zarazilo, byly dodací lhůty :-( říkali, tak 2 měsíce, což mi příjde dost!! ale možná je to o domluvě.. Zlatý slin taky fajn, ceny luxusní, ale nevybrala jsem si.. Já jsem si vybrala nakonec ve zlatnictví Ds v intersparu v porubě - taky doživotní servis a čištění zdarma a pan majitel dává slevy.. ;-) jen musíte říct, že jste byli na veletrhu..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Zlatnictví Helios v Hrabůvce můžu jen doporučit. Snubáky teda ještě zadané u nich nemáme. Ale jejich šperky mě provází celý život. A nešla bych už jinam. Nechávali jsme dělat něco i na zakázku. A dodací termíny naprosto super, sice tvrdili, že tak 6 týdnů, ale nakonec měli za čtrnáct dní hotové. Zásnubní mám od nich z bílého zlata a je naprosto překrásný a je vidět, že si vážně dali záležet. Skvělý personál a místní zlatník umí vážně zázraky a ceny taky nejsou špatné. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Snubní jsme si nechali dělat u známé na Havířově. Zásnubní prsten a dárek pro maminku zlatnictví Kubis. Když budu hodnotit, nádherný výběr, příjemná obsluha, která poradí... Po zlatnictví od známé je za mě Kubis druhé nejlepší co se týká výběru.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, múžete navštívit naši prodejnu v Ostravě. Budeme se na Vás těšit! :-) Více info najdete na našem webu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
My máme prstýnky od Stocha v Mariánkách. Měli krásný výběr, cenově byly velmi dostupné i zpracování bylo rychlé a to jsme si toho navymýšleli :-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Jak už tady někdo zmiňoval, také můžu doporučit Klenotnictví DS v Intersparu (O-Poruba). Mají opravdu velký výběr (obešli jsme snad všechny zlatnictví v Ostravě :D) a tam jsme si s partnerem vybrali. Mají i svého osobního zlatníka, takže jsou schopni udělat prstýnky dle vlastního výběru nebo představy (tuto verzi jsme i využili). A letos měli i veletržní slevu do určitého dala 30% na snubní prsteny, což je super. My jsme ji bohužel nestihli, škoda :(.
Odpovědět
Ja doporucuju zlatnictvi v Novem Jicine. Mame prstynky od Bohace a vybrali jsme si moc dobre! V Ostrave jsme toho prosli opravdu hodne, ale nebyli jsme spokojeni (predevsim kvuli cene).
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?