Zlatnictví Goldex - máte zkušenost?

Ahoj, hledáme snubní prstýnky a narazila jsem na Goldex, mají jich fakt mraky a moc hezký. Ale neradi bychom kupovali zajíce v pytli. 😁 Nemáte prosím někdo zkušenost s obchodem a prstýnky jako takovými?🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme u nich prstýnky objednané. Mají pobočku v Brně, kde jsme byli osobně, vyzkoušeli, vybrali si. Paní nám navíc sama poradila, že čas od času mají slevy, tak se dají nakonec sehnat za supr cenu, čehož jsme využili i my. Můžu doporučit.
Odpovědět
@majkakli moc děkuju 🙂
Odpovědět
Ahoj, my máme snubní prsteny z Goldexu, máme pobočku v Kralupech, kde pracuje i moje kamarádka. Máme obyčejné z chirurgické oceli asi za 2 tisíce, ale možností mají hodně, bílé zlato, barevné zlato, žluté zlato, s kamínky i bez...Na prodejně změří velikost, vyzkoušíte... do 14 dnů jsme měli prstýnky hotové. Dá se na ně i cokoliv vyrýt - datum, iniciály... Rytí je zdarma. Já doporučuji!
Odpovědět
@tynaandilek paráda, chlap ho stejně moc nosit asi nebude, tak uvažujeme nad nějakou kombinací 🙂 moc děkuju 😊
Odpovědět
@luca97 Jde i kombinovat, můj muž má z jiného páru prsten než mám já, ale ladí k sobě. Já mám na prstýnku zirkon, ale dají se tam dát i diamanty, což je cenově už trochu jinde... Dají se tu koupit prstýnky od cca 1500 Kč až po 30 tis Kč... Záleží na materiálu a kamíncích. Doporučuji každopádně vyzkoušet osobně na pobočce, přes eshop bych si netroufla... Vyrábí se na zakázku.
Odpovědět
@luca97 Ahoj, my s manželem jsme vybírali mezi Goldexem a ještě jedním e-shopem. Vybrali jsme Goldex a musím říct, že chybu jsme rozhodně neudělali. Já mám prstýnek z bílého zlata a manžel z titanu. A nosí se krásně. Na prodejně jsme nebyli, ale slečny po telefonu nám krásně poradili a jsme maxilmálně spokojení. 🙂 Takže já jen doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Tez máme snubni prsteny z goldexu. Byli jsme osobně v Brně a proběhlo vše v pořádku. Přišli do 3 týdnu. Máme bílé zlato,já se zirkony,chlap jen hladký Objednavali jsme na den žen, a zrovna měli 12% slevu Prsteny nás vyšli na 12000kc oba dva. Určitě doporučuji
Odpovědět
Tak holky moc děkuju, dnes jsme byli na prodejně a objednali 😊
Odpovědět
Holky ještě jednou všem děkuju za rady, prstýnky máme doma a jsou nádherný ❤️
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?