Zlatnictví Donny, Pardubice - zkušenosti

Zdravím, máte někdo zkušenosti se snubaky ze zlatnictvím Donny Pardubice? A jen tak pro zajímavost, kolik jste kdo ochotni dát za prsteny? My si vybrali pár (dámský se třemi brilianty ) za 22 000. Ale rodina si klepe na čelo, že to je moc drahé. =-) Samozřejmě máme svůj názor ;) a prstynky si platíme my, ale zajímá mě kolik kdo do toho investuje, i když vím, ze to je individuální.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám ze zlatnictví Donny zásnubní prsten a jsem spokojená. Přítel se plácnul přes kapsu a koupil s briliantem, co jsem vydedukovala, tak za něj dal asi kolem 8000-10000. Na snubních prstenech chceme ušetřit, nejspíš vybereme z titanu nebo chir.ocele. Přítel stejně neví jestli ho bude moct v práci nosit. Líbí se mi hodně prstýnky v Brilasu a ty stojí kolem 4000. Takže já bych za prstýnky 20 000 a víc určitě nedala :-D ale je to vaše svatba, vaše peníze tak si to udělejte po svým :-)
Odpovědět
Původně jsem také myslela, že pořídíme něco levnějšího, na Brilas jsme také koukali ale četla jsem převážně negativní recenze. My ty prstýnky plánujeme opravdu nosit.( doufám že se plán nezmění =-) :-D) A při práci v květinářství potřebuji něco opravdu kvalitního :-D Navic jsme třeba hodně ušetřili na šatech, nechtěla jsem žádném přezdobené s vlečkou a dávat třeba 12 tisíc za půjčení. Takže jsme koupili šaty celkem podle mych představ v Polsku. Kytku si budu dělat sama a taky jen něco jednoduššího. Tak jsme říkali, že ty prstýnky (fotky a vzpomínky ) budou jedine co nám pak ze svatby zůstane. Ale moc děkuji za reakci :-)
Odpovědět
Zlatnictví Donny v Pardubicích nedoporučuji. Jednání s majitelem je něco otřesného. Vlastní na Třídě Míru ještě další dvě zlatnictví a asi je to kumšt udržet takové podnikání, tak musí obírat zákazníky. Kupovali jsme tam snubní prstýnky a paní prodavačka (v důchodovém věku) nám nabídla rytí. Ještě jsme ale nebyli rozhodnutí, zda ho budeme chtít. Paní nám řekla, ať se v klidu rozmyslíme a přijdeme potom, že pokud ty prstýnky jsou koupené u nich, je rytí zdarma. Poté jsme tam opravdu přišli s žádostí o rytí (jméno + datum svatby), ale pan majitel se do nás pustil, že když to není žádost o broušení v den nákupu, zaplatíme si 500 Kč. Zkoušeli jsme ho přesvědčovat o tom, co nám jeho zaměstnankyně tvrdila, bez úspěchu. Skákal do řeči a velmi špatnou lámanou češtinou vedl svou. Měla jsem chuť po něm ty prsteny hodit a jít si je koupit jinam. NEDOPORUČUJI!
Odpovědět
se zlatnictvím Donny jsem velice spokojená, super výběr a co se mi nejvíc líbí je ochota najít vám šperk za cenu, která je dle vaši potřeby. S manželem tam často nakupujeme, nebo opravujeme šperky. zboží je kvalitní.. odpovídající ceně zboží. Opravu udělají ochotně na počkání, záleží ale taky co.. kupovali jsme si tady i snubní prsteny a musím říct, mám ho na sobě pořád dělám sním vše a zatím v pořádku. Když jsme si je objednávali tak vše bylo na čas jak jsme si s manželem přáli. Za mě velká spokojnost :-) :-)
Odpovědět
Ja mam odtamtud zasnubni (bile zlato se zirkonem) a jsem spokojena, po trictvrte roce noseni vykazoval normalni opotrebeni, ted uz ho nosim jenom prilezitostne, snubni mame od Lejhance za 17 tis., taky spokojenost
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Zakoupili jsme u tohoto klenotníka stříbrné snubní prsteny a po svatbě jsme je museli ihned vrátit z důvodu špatné kvality. Byli jsme ochotni je nechat opravit, ale trvalo více než 30 dní, než nás kontaktovali poté, co jsme jim prsteny předali. V souladu s našimi spotřebitelskými právy jsme požadovali vrácení peněz, které samozřejmě nechtěli poskytnout. Manželka majitele se velmi rozzlobila, urážela mou ženu a křičela před našimi dětmi! Byl jsem šťastný, že moje žena vrátila tak dobře, jak měla, a konečně jsme dostali peníze! Hrozný člověk provozující nekvalitní klenotnictví. Vyhněte se tomu!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?