Zlatnictví APART - zkušenosti
Nenašli jste co jste hledali?
Doporučení dodavatelé
Snubní prsteny v tradičních i netradičních designech. Šperky vyrábí zkušený tým zlatníků přímo v Praze. Gravírování na prsten a doprava zdarma.
V našem zlatnickém ateliéru vyrábíme především originální precizně zpracované snubní a zásnubní prsteny.
Rady k výběru prstýnků pro vás. Zakázková řemeslná výroba snubních prstenů ze zlata a palladia.
Bereme se doporučuje:
Užitečné čtení
- Je nutne usadit fotografa/kapelu apod k rodine a pratelum?Diskuze
- Striptérka na manželově rozlučce - jaký máte pocit?Diskuze
- Pes v manželské posteliDiskuze
Inspirujte se
Přidejte se do skupiny
Články od našich partnerů
Svatební fotograf pro celou Českou republiku
Snubní prsteny - nejnovější trendy pro letošní rok
Zahlcení plánováním svatby? Ušetřete si starosti dovozem svatební kytice!Archiv článků od partnerů
Ahoj nevěsty, pokud hledáte snubní prstýnky tak vám nechci říkat kdo je nejlepší - to sama nevím.
Jen se chci podělit o negativní zkušenost s obchodem APART. Záruku dávají 2 roky a veškeré reklamace jsou u nich na strašně dlouho. Kamarádce ze snubního prstenu vypadl kamínek a měli hrozný problém s reklamací, co říkala. Mě snoubenec u nich koupit zásnubní prsten a bohužel netrefil velikost. Koupil 55 a potřebuji tak 53. Paní prodavačky se k tomu postavili tak, že vlastně neví jestli to vůbec půjde. Šli volat na firmu a pak mi řekli, že teda jo, ale nejdřív za 2 měsíce to bude. Tak jestli to opravdu chci. (Ne chci, aby mi někde spadl
). Normálně ve zlatnictví vám velikost předělají do druhého dne. Tak jsem z toho trochu nešťastná a tento obchod nedoporučuji k nákupu.