Zkoušíte prsteny hned když dorazí nebo až v den D ?

někde jsem četla, že se nasazují až v den D jinak to přináší smůlu je to pravda?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to bysme byli pekne v haji :D... Hrajeme si s nima a nasazujeme si je docela casto, jak se tesime :D A doma je mame uz asi od dubna, takze teda kupa smuly, jestli to plati :D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vřele doporučuji zkusit si prsteny ihned - jinak hrozí, že je v den D nebudete moci vůbec nasadit ;-) Co jsem slyšela, pověra se vztahuje na zkoušky CIZÍCH snubních prstenů, což je dobře.. Protože jinak bychom měli smůlu úplně všichni, protože ty vlastní si zkouší před svatbou 99,9% párů ;-) Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
právě, teké bych se bála že ho pak budeme nasazovat a zjistíme že je malý :-D To by nás asi trefilo :-D
Odpovědět
@monicka67 nevím teda, v jakém časovém horizontu ta smůla má přijít, ale potvrzuji, že jsme zkoušeli a 11 měsíců žádná smůla nepřišla :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zkouseni prstenu pred svatbou smulu neprinasi, stejne jako ukazat saty atd. Co prinasi smulu je neshoda mezi manzely atd, ne saty nebo prstynky 8-) My si je teda rozhodne zkusime, co kdyz nebudou sedet? To zjistis az v den D,ze snubak nejde navlict nebo,ze je velkej? Vzdyt i tak se zkousi, nez ho koupis ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no kdybych si zkusila až při obřadu, asi bych teda dobře čuměla :-D Musela jsem ho o číslo zmenšovat
Odpovědět
@monicka67 My si prstýnky navlékali když jsme je kupovali,a pak i doma pár dní před svatbou :-) Nevím jestli je nejlepší nápad až na svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
@monicka67 my si je zkouseli hned po obrouseni. Partnerovi byl ten jeho prsten trosku volnejsi, tak ho rovnou kovar malinko zmensil.
Odpovědět
Profilova fotka
@monicka67 Nikdy jsem o tom neslyšela a určitě bych to neudělala. Přijde mi to na stejném principu, jako kdybych si až v den D měla obouvat nové boty nebo ženich oblíkat košili. :-D Jedná se o zboží na zakázku, tudíž považuji přímo za nutné ověřit, jestli velikost odpovídá.
Odpovědět
Profilova fotka
Jak jsme dostali, taj jsme zkouseli..:-)
Odpovědět
Smůlu vám můžou přinést prstýnky, který si nevyzkoušíte hned. To proto, že je v den svatby možná ani nenasadíte...
Odpovědět
Vzhledem k tomu, že jsme se brali v květnu ("svatba v máji, do roka máry"), měla jsem ozdoby z perel (neštěstí a slzy), neměla jsem nic modrého ani starého., tak nasazování prstýnku jsme nijak neřešili a zkusili hned.
Odpovědět
Článek se načítá
@monicka67 Jako jestli je pravda, že existuje takové rčení, žes o něm četla nebo tu děláš výzkum na téma "vyzkoušeli jste a přišla smůla"?
Odpovědět
Já teda zkoušela hned jak přišly, kupovala jsem prstýnky z netu, tak jsem chtěla mít jistotu, že mi budou sedět xD už jsem vdaná rok a půl a pořád jako v pohádce, tak snad žádná smůla xDDDD
Odpovědět
Profilova fotka
@strelenka uz jen cerna kocka a rozbity zrcadlo tomu chybi. Mozna diky tomu jsi jeste stastne vdana! :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?