Zásnubní prstýnek, náušnice či jiný šperk?

Máte klasický zásnubní prstýnek nebo jiný šperk? Od přítele jsem dostala náušnice. Je to originální a slyšela jsem, že některé nevěsty po svatbě zásnubák odloží. Takhle je budu mít na svatbě a nosit je i po svatbě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Náušnice jsou krásné :) Já jsem dostala zásnubní prstýnek a plánuji ho nosit i po svatbě, jen asi kvůli tvaru na pravé ruce.
Odpovědět
Nádherné náušničky ;-) Myslím, že záleží na ženě, jakému šperku dává přednost.Je zbytečné kupovat zásnubní prstýnek, když ho dotyčná nebude nosit.....Já bych si však zásnuby bez prstýnku nedovedla představit a budu ho nosit společně se snubním :-)
Odpovědět
Jsou krásné :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme zásnubní náramky :-) Nevím, jestli je budeme mít na svatbě, ale rozhodně ho po svatbě nosit nepřestanu :-)
Odpovědět
@noterka a jak to probíhalo? "Žádám tě tímto o ruku... teda o uši...."? :-D Ne, dělám si legraci, ať si každý dělá, co chce, kolegyně dostala zásnubní šátek :-D Pokud jsi člověk, kterému to vyhovuje a prsten bys nenosila, proč ne. Já osobně jsem velmi konzervativní a vnímám v tom symboliku, takže mně by žádost s náušnicemi místo prstýnku byla docela líto. Zásnubní prstýnek nosím, i když ne denně. Snubní nosím denně.
Odpovědět
Já mám klasický prsten a jsem ráda, v tomhle jsem konzervativní a hrozně ráda se kochám pohledem na prst a prostě ten moment s otevřením krabičky byl skvělý.♡ :-D ale zase proč ne, hlavně, že se líbí tobě. :-) My zase přemýšlíme o snubních hodinkách místo prstýnku.. v práci bohužel ani jeden prsteny mít nesmíme, ale hodinky ano. Ale beztak nakonec vyhraje prsten a budu ho nosit na řetízku jak to dělám teď.
Odpovědět
Osobně jsem taky pro klasiku, ale náušnice jsou moc hezké :-) Je to podle gusta každého, pokud by nevěsta prstýnek nenosila, je určitě lepší zvolit něco víc na míru :-)
Odpovědět
Děkuji :) My jsme o svatbě mluvili už dlouho, dohodli jsme termín, oznámili to rodičům. A oficiální žádost proběhla na Vranově, kam jezdíme na dovolenou, na vyhlídce/skále nad řekou při západu slunce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@knedlinka jeee to jsou stafbulikovsky uzliky :)
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat Jaké že ? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ellinkasebudevdavat Jojo :-) Plní to pro nás účel a taky každý vidí, jak milujeme stafbulíky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@knedlinka naprosto perfektní :) taky mame stafbulinku :) ale uzlik teda na ničem nemáme :) ale na svatbě byla, holka naše :) na videu je slyšet, jak u obřadu desne funi a když si měníme prstýnky, tak knochta :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@noterka ten uzlík je znak stafbuliků, stafordšírských bulterieru :)
Odpovědět
Jsou moc hezké :) Já jsem teda dostala klasicky prstýnek, ale k tomu ještě řetízek :-)
Odpovědět
Moc pekne! Mam prstynek delany na zakazku. Kdybych ale prstynky nenosila a zaroven treba hodinky, naramek nebo nausnice ano, urcite bych je jako zasnubni vec uvitala. Pochvala pro Vaseho pritele za odvahu! Je to mile, kdyz snoubenec vi, co ma nebo nema jeho mila rada.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja dostala prstynek, ale pritel pry uvazoval i o jinych alternativach, protoze vi, ze prstynky nenosim, je mi to neprijemne :-D Ale ze pry si stejne budu muset zvykat na snubak... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ellinkasebudevdavat Taky ho budeme mít na svatbě, bez něj bych se vdávat ani nechtěla :-N Je to miláček rodiny, takže věřím, že si to pořádně užije a ještě k tomu máme svatbu přesně na jeho druhé narozeniny :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?