Zásnubní a snubní prsten na jednom prstu, jiné barvy kovů - inspirace

Ahoj, nejsem si jistá, jak hezky zkombinovat snubní prstýnek se zásnubním. Zásnubní mám z bílého zlata, snubní bych chtěla ze žlutého. Doposud jsem podle nálady nosila jeden den žluté zlato a jiný den stříbro/ bílé zlato a chci, aby to tak tak zůstalo i nadále, nechce se mi se teď už nadosmrti "upsat" jen jedné barvě šperků. :-) A moc se mi nelíbí představa mít na jedné ruce žluté zlato a na druhé bílé.. Prstýnky z kombinovaného zlata spíše nechceme, už pár zlatníků je nedoporučovalo a těžko říct, jestli to není jen momentální modní výstřelek. Proto jsem se rozhodla, že bych si pod zásnubní prstýnek z bílého zlata pořídila snubák ze žlutého zlata. Nevím ale, který typ snubáku zvolit, aby to spolu hezky ladilo. Máte prosím někdo na jednom prstu také zásnubní a snubní prstýnek z různých barev kovů? Mohla bych poprosit o foto pro inspiraci? :-) Moc děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám podobný problém- celý život jsem nosila stříbro a zásnubní prstýnek jsem dostala zlatý, tak se snažím najít kombinaci takovou, abych mohla nosit jak moje stříbrné prstýnky tak i ten zásnubní. Moc se mi líbí tyhle kombinace s eternity prstýnkem a nejspíš do toho i půjdu :-)
Odpovědět
Nejlepší by bylo obejít pár zlatnictví a prostě zkoušet. Myslím, že by k tomu mohl ladit eternity prsten, nebo dvoubarevný prsten, ale ty vypadají dost často lacině. Ještě mě napadla varianta dvou tenkých prstýnků k bílého zlata, které by se nosily pod a nad zásnubním prstenem, takže by to vlastně vypadalo jako jeden kombinovaný prsten. Ještě takový poznatek - prsteny z bílého zlata jsou potaženy tenkou vrstvou rhodia, aby byly stříbrné. Bez rhodia mají takovou přirozenější kovovou barvu, která je někde mezi bílým a žlutým zlatem, takže pokud bys ve zlatnictví nechala ze zásnubního prstenu odstranit rhodium, prsten by se asi lépe kombinoval. Sama jsem rhodium nechávala z jednoho šperku odstranit, a je mnohem univerzálnější. Já osobně mám jako snubní trinity ring, ten ladí perfektně ke všemu.
Odpovědět
Mám zásnubní ze žlutého, snubní ze tří barev a eternity bílé zlato. Všechny kameny jsou brilianty. Myslím, že to vypadá dobře. Snubák otáčím podle chuti, někdy mám nahoře jednu barvu, někdy rozhraní, takže dvě barvy. Ruka vypadá pokaždé jinak, podle momentální nálady.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám úplně netipickou kombinaci zásnubní z bílého zlata a snubní z damaskive oceli s proužkem žlutého zlata
Odpovědět
@carvcoolka Mohla bych se prosím zeptat na šířku snubního prstenu? Dekuji!
Odpovědět
@vvanilka Myslím, že 4,5 mm. Zvolili jsme se zlatníkem tuto šířku proto, aby se tam pěkně vešly ty tři brilianty na šířku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?