Záměna byrvy perstýnku při výrobě, kolik bych měla přibližně chtít slevu?

Profilova fotka
Ve výrobě mi zaměnili barvu na prstýnku. Místo bílého zlata dali žluté a místo žlutého dali bílé zlato. Jak to zjistili (prstýnku už mají) ihned mi volali. Že by mi nechali ty špatné nebo by dali do výroby nové. Kdyby mi dali ty původní dali by mi i slevu, ale nevím kolik by měli dát nebo kolik si mám vyžádat prstýnky stojí 12400 Kč. Na kolik korun to mám vysmlouvat nebo dát radši nové? Poslala jsem jim mail, kolik by ta sleva byla, dosud ještě nenapsali. Děkuji za rady a tipy Přidám i fotky prstýnku.
Odpovědět
Profilova fotka
Zeptej se jich ,to bude nejjednodusi.V zasade budes mit stejnou hmotnost i ryzost jediny ,co je zmeneno je zlato.Muzu rict (taky jsem delala ve zlatnictvi),u nas bys dostala tak 10-max15% slevu. Jinak myslim jestli se ti libi jina kombinace a mate cas ,sleva za zmenu se neoplati a radsi bych si nechala udelat znovu...prece jen na to budes koukat cely zivot.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží jak moc vám to vadí. Pokud hodně, tak vám to žádná sleva nevrátí. Pokud chcete slevu, tak to odhaduji někde kolem 1-2tis. Snad jsem trochu pomohla. Jinak já když jsem se vdávala, tak mi prstýnky totálně zmršili, bylo to šílené dohadování, nechtěli nic slevit, nechtlěli uznat reklamaci, nakonec to tak trochu opravili, ale bylo to tak hrozné, že jsem je stejně po krátké době nechala zlikvidovat ;-( . Moje prsteny byly nařezané tak, že na okrajích byly ostré okraje jak od pilky, takže ničily silonky, rytina s textem byla taková, jako by to vyrylo malé dítě hřebíkem...ach jo. Každopádně řešila bych, jak moc vám to vadí, slevu velkou nečekejte.... Katka
Odpovědět
Profilova fotka
já bych to nechala, mně osobně se víc líbí ty "zkažený", protože to bílý zlato po krajích se vám stejně ošoupe @ilcitka
Odpovědět
Pokud by to snoubencům vadilo mají právo samozřejmě na výměnu, vždyťje to na dlouhou dobu a musela bych se dívat na zkažený prstýnky, osobně jsem pověrčivá a když už se od prstýnků něco nepovede co bude dál?
Odpovědět
Ja bych to resila podle toho jak se Vam nove prstynky libi. Pokud ne, kasli na slevu, at to udelaji znovu
Odpovědět
Profilova fotka
V tomhle případě bych se neřídila slevou, ale tím, jak se vám prstýnky líbí. Přijde mi, že je v nich esteticky podstatný rozdíl. Víc se mi líbí ty, které jste si původně objednali ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?