Zakázkové zlatnictví

Ráda bych nechala zhotovit snubní prsteny a šperk pro maminku (medailon) podle vlastních představ, na zakázku. Navíc mám vlastní zlato, které bych chtěla dát protiúčtem. Nemáte někdo kontakt na šikovného, ověřeného zlatníka v Příbrami, nebo v okolí Hořovic? Případně ještě v Děčíně? Děkuji
Odpovědět
V tvem regionu bohuzel nevim. Ale zajimalo by mne - nevite cca jak dlouho vyroba trva? Je realny dodání napr do mesice - peti tydnu?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@tymea Děkuji za doporučení. Prstýnky se nyní vyrábějí už v Žabce, kde je vytvoří podle toho, co jsem si vytvořila ve fotoshopu z prstýnku, který ani nebyl v jejich nabídce, takže to už vyřešeno mám. Nicméně na přívěsek pro maminku možná využiji Svět snubních prstenů. Ještě jednou děkuji za tip. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@tymea Už jsem se lekla, že by tu byla nějaká diskuse o prstýnkách, kde bys nedoporučila tuhle firmu. Musela jsi být zatraceně spokojená, že ses na beremku registrovala jen proto, abys je tu vychvalovala (žádný jiný příspěvek na jakékoli jiné téma tu nemáš). Rozhodně s nimi nemáš vůbec nic společného, jsi doopravdy jen spokojená zákaznice, že? :-D
Odpovědět
@tymea Můžeš, prosím, sem vložit fotku svého medailonku? Děkuji.
Odpovědět
Kdo chcete nějaké zajímavé prsteny, jděte se podívat na Designblock, je tam hodně šperkařů s různými zajímavými šperky! Moc se mi líbily prstýnky Lenky Šváchové, ale pěkných je tam víc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?