Z jakého materiálu zvolit snubní prstýnek?

Ahojky, jaký máte prstýnek.. Zlato, stříbro, ocel, platina?? A jak jste spokojeni??
Odpovědět
Profilova fotka
Bílé zlato a přítel z palladia. Je to teď celkem oblíbené.
Odpovědět
oba mame bile zlato....
Odpovědět
Máme zlato, nakonec žluté. Nikdy jsem žluté zlato nenosila, ale na snubní prsten se podle mě prostě hodí.
Odpovědět
Já budu mít paladium a přítel stříbro (kvůli práci ho nemůže vůbec nosit)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych chtěla kombinaci bílého a žlutého zlata. protože všechny dolňky mám stříbrné nebo z bílého zlata, tak abych pak do budoucna to mohla kombinovat se vším. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zlato a platina ze všech kovů které jste vyjmenovala jsou pro snubní prsteny nejvhodnější, stříbro bohužel už po pár měsících vypadá strašně onošeně jelikož je velmi měké a brzy se poškrábe, ocel oproti tomu vydrží hezká velice dlouho jelikož je z těchto kovů nejtvrdší, ale má velké omezení co se ruční výroby a fasování kamenů týče její výhodou je cena :) Kombinaci býlého zlata bych Vám doporučil i s červeným zlatem v menším poměru, prsteny s touto kombinací barev vypadají nadherně. Mrkněte na naše stránky kde takové máme, jako například tyto :
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně mohu přidat ke zvážení ještě titanové snubní prsteny.. titan je tvarově velmi odolný kov, naprosto hypoalergenní. Titanové prsteny jsou i cenově přijatelné. Stříbro také nedoporučuji, i když - pokud partner prsten nechce či nemůže pravidelně nosit - mohu Vám nabídnout výrobu jakéhokoli modelu zlatého snubního prstenu ze stříbra. Pro dámu je vyroben zlatý originál a pro pána naprosto totožný stříbrný prsten se stejnou povrchovou úpravou. Jinak i do ocelových prstenů se běžně fasují kamínky, taktéž do titanových. Popřemýšlejte i o tom, jaké vlastnosti se v materiálech promítají: zlato a platina vyjadřují trvalou hodnotu, ocel a titan odolnost a stálost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulinkaa My plánujeme kombinované zlato. Buď bílé s trochou žlutého nebo bílé s červeným. Moji rodiče mají bílé + čerbené - pěkně nakombinované a prstýnky jsou krásné i po 30ti letech :-) Ale chceme si je vybrat někde v kamenném obchodě. Na internetu vypadají všechny pěkně, ale pak bych se bála výsledku. Osobně mám radši, když to, co kupuji, a není to zrovna levné, vidím osobně než někde na obrázku.
Odpovědět
Profilova fotka
Snubaky mame oba z palladia, zasnubni mam z bileho zlata. Palladium mne nadchlo jak vlastnostmi (hypoalergenni, tvrdy a odolny kov, je mozno jej casem upravovat kvuli velikosti) tak cenou (oproti zlatu) a k bilemu zlatu se barvou uzasne hodi.
Odpovědět
Profilova fotka
my máme titan
Odpovědět
Všem děkuji za názory.. Tak budu přemýšlet dál a uvidíme, které nakonec vybereme..
Odpovědět
Profilova fotka
Já vám doporučím chirurgickou ocel v kombinaci s pravím zlatem. Jedná se o nádherné prsteny a o velmi odolné na poškrábání a oděr.(antialergické) Jde o luxusní prsteny ale cenově dostupné. Podívejte se na naše stránky.
Odpovědět
Článek se načítá
My zvolili kombinaci zlata a stříbra - www.snubaky.eu a moc se nám líbí. Přišlo nám nehorázné dát 20 tisíc za zlaté a z kovu jsme nechtěli, protože se nedá upravovat velikost, což by mohl být v budoucnu problém. S firmou jsem komunikovala přes net a prsteny objednala. Sedí parádně i velikost a dokonce nám upravili i šířku dle našeho přání. Tuto firmu mohu jen doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
@korbicka_sperky nosím stříbrné prestýnky už léta a obnošené tedy nejsou, záleží, jak se ke špěrkům člověk chová a jestli si je sundavá na domácí práce...
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít stříbrné. Budou stát 10 x méně než zlaté a budou vypadat stejně jako z bílého zlata. Mýt nádobí a provozovat sport s nimi nebudeme... No a pokud nedej bože za pár let nebudou nositelné, tak je strčíme do krabičky a koupíme si třeba k sedmiletému výročí nové:-). Můžeme si to dovolit udělat klidně x-krát za život a pořád oproti zlatu ušetříme. Nevidím v tom vůbec žádný problém. Navíc jen naběhneme do Tesca, kde mají vždy stejný prsten ve všech možných velikostech, a nemusíme si nic nechávat vyrábět na zakázku a čekat, jestli se to stihne a bude to to ono.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, jaký materiál na snubní prstýnky? To je, jak se zdá, věčné téma a každému vyhovuje něco jiného. Jak se v tom ale zorientovat? Každý materiál má své výhody i nevýhody a ty je třeba znát. Na základě toho, co je pro Vás prvotní, se totiž můžete rozhodnout. Pokud bych Vám měla popisovat vlastnosti jednotlivých kovů, bylo by to opravdu na dlouho. Více informací o zlatu, stříbru, platině, oceli, titanu, wolframu a palladiu se tedy dozvíte na mých stránkách, po vstupu obdržíte všechny informace, které Vám pomohu při rozhodování. Proto jsem tu pro Vás :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj,potrebovala bych poradit.Schanime prstýnky a nemuzem nic najit.a uz se nam to blizi a nic nemame.poradte prosim
Odpovědět
chceme prstýnky s chirurgickou ocel ale bez kaminku nam se libi když je tam něco ozdobného vyrite
Odpovědět
Profilova fotka
@mokra Mrkněte na naše stránky, v sekci ocelových snubních prstenů si možná vyberete ;-) Prsteny odesíláme ihned - jen pokud není okamžitě skladem objednaná velikost, trvá doprava cca 3 pracovní dny. Takže můžete objednávat i vysloveně na poslední chvíli ;-)
Odpovědět
zlato, je sice měkkčí, ale dá se upravovat a taky má nějakou hodnotu, nechtěla bych snubák za pět padesát:)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak píší kolegové "podívejte se na naše stránky" vyrábíme kované snubní prsteny z nerezové oceli a a oceli damasteel (proužkovaná ocel). I z nerezu lze udělat netradiční prsteny, zdobené třeba pravými diamanty. Je to jen otázka vkusu a peněz. Jen poopravím, že i nerezové prsteny je možné upravovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?