Z čeho snubáky?

Profilova fotka
Ahoj cérečky, z čeho máte nebo budete mít snubáky? zlato s přítelem nechceme..je zbytečně drahé..uvažovali jsme nad wolframem ale nevím..chcu, aby byl prstének odolný.. díky za Vaše názory :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
My jsme vybrali palladium, protože je antialergení a je i odolné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ale dost drahé ne? to jste si objednávali z internetu? mohla bys mi prosím kdyžtak poradit stránku? děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme zlato, protože mi pořád přijde nejhezčí. Zrovna na prstenech jsme šetřit nechtěli.
Odpovědět
Ahojky, my se rozhodujeme mezi stříbrem a chirurgickou ocelí, ale nejspíš vyhraje stříbro.Prostě půjdeme do zlatnictví a každý si vybere jaký chce, aby se trochu podobaly sobě.Děláme malinkatou svatbu a platíme si ji sami, přijde mi, že když je před prstýnky napsané ,,snubní,, tak je to se 100% přirážka :)
Odpovědět
Přítel taky nechce šetřit, ale někdo nemá tolik tisíc, aby si je mohl koupit...radši bych si koupila ocel, stříbro je strašně měkké a černá, když to necháte pozlatit, tak se to časem stejně ošoupe.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme původně chtěli wolfram, ale nakonec jsme vybrali z titanu a jsou parádní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My teda mame zlato....drahy nedrahy jedna z mala veci ,co se da prodat,kdyby na chleba nebylo.
Odpovědět
Profilova fotka
my máme taky palladium, zlato je dost drahé a ostatní kovy...chir. ocel, titan...jsme nechtěli, protože to na těch prstýncích jde vidět a moc se nám nelíbí...palladium byl krásný kompromis :-) jinak je máme od rýdla
Odpovědět
@weweruska22 : my máme ocel, ne kvůli ceně ale odolnosti, manžel ho chce nosit a nechce ho mít hned poškrábaný, není to na nich poznat kdo to nevěděl myslel si že je to bílé zlato :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme ocel, včera nám přišly a jsou skvělý! Nádherný :) Máme tam i slabý zlatý proužek, jinak vypadají jak z bílého zlata :) A cena parádní, doporučuju
Odpovědět
Mame wolfram a zatim max.spokojenost. pozor kupte ten drazsi co se nabizi. Neni ale uplne bily,spis do seda,ale nadherne se leskne. Na muzske ruce vypada uzasne. A myslim ze i ke uz si cestu nasel. Delame v nich vse-zahrada,muz spravuje auta..
Odpovědět
Profilova fotka
@weweruska22 Prsteny máme od Rýdla. A jestli drahé je věc názoru - stály nás 14000,- s tím, že v mém jsou 3 briliantíky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ocel i titan se poskrabou..svagrova mi prave nedavno ukazovala svuj titanovy..
Odpovědět
Profilova fotka
@martisv děkuji za upozornění..:) asi zůstaneme u wolframu
Odpovědět
Dobrý den, zlaté snubní prsteny nemusí být vždy drahé. Záleží na tom, jestli je chcete mít zdobené dalšími kamínky nebo jen jednoduché. U nás si můžete vybrat jednoduché prstýnky od 3 000 Kč :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@nnnadja kde jste kupovali wolframové prstýnky? Můžeš, prosím, vložit odkaz, které přesně máte? A proč ne bílé? :-) Děkuji za odpověď
Odpovědět
My máme stříbrné. Zásnubní mám taky stříbrný - skoro rok a nečerná. Pokud by začal černat, úprava je snadná. O tolik měkčí než zlaté šperky to není. Oboje je měkké, takže u obojího je třeba se škrábanci počítat. Jenže vyleštění a případné úpravy u stříbrných prstýnků jsou levnější. Mít tak dost peněz, tak bych šla do palladia :-).
Odpovědět
Profilova fotka
tak už máme doma wolframové :) a sou super..sice trošku mohutnější ale to je o zvyku..máme níže uvedene :) http://www.snubniprsteny4u.eu/snubni-...
Odpovědět
Muj prstynek je z palladia a priteluv z oceli. Oba jsou krasne - muj je antialergenni a jeho odolny, tak jak jsme chteli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Me se moc libi damascenska ocel, asi do ni pujdeme :-)
Odpovědět
@dhanim my slim si, ze wolfram jako takovy neni ciste bily - tak jako bile zlato napr, ale je takovy do seda.
Odpovědět
A kde jsme presne kupovali nevim, zeptam se muze. Ale mam pocit, ze take odkaz viz vyse. Take nas vysly do tech 3tis.
Odpovědět
@nnnadja děkuji! Na nablýskaných fotkách v e-shopech vypadají fakt dobře, ale nejlepší bude prohlídnout si je osobně. Zlato jsem zavrhla, jeden už mám a přestože o něj pečuji, tak jsem se nevyhnula po dvou letech novému porodiování, poškrábání se prostě nevyhnu, i když na práci jej vůbec nenosím....
Odpovědět
Profilova fotka
Švagrová má wolfram ,má prstýnek 2 měsíce a už je takový ošoupaný ,škrábanec na něm má a to ho v práci sundavá a nosí ho minimálně .My máme ocel pozlacenou a zatím nikdo nepoznal že to není zlato a cena oceli je super :-) :-)
Odpovědět
Jak jsem psala vyse-podle me je na ceskem trhu vice druhu wolframu a ty levnejsi-cina podle me-se soupou.
Odpovědět
@dhanim jsou ale opravdu hezke. Jsou taky dost tezke..my je bralu opravdu kvuli te vydrzi.
Odpovědět
@nnnadja Já bych je chtěla taky kvůli výdrži - odolnosti materiálu. Na platinu nemáme :-D
Odpovědět
Máme palladium. Můj je porhodiovaný, aby ladil k bílému zlatu, ze kterého mám zásnubák. Manžel má bez povrchové úpravy a vypadá to dobře, hodí se k němu. Trochu se nám za těch pár měsíců oprýskaly, ale jinak jsou stále velmi lesklé. Vzhled jsem určovala já, výběr kovu jsem nechala na manželovi.
Odpovědět
Profilova fotka
Všechno je to jen o dvou věcech - o tom co se ti líbí a pak hlavně o penězích. My na začátku plánování počítali, že si koupíme titanové nebo z oceli. Jenže pak jsem se do toho ponořila a přečetla něco o materiálech a nakonec jsme se rozhodli pro bílé zlato. Zaplatili jsme sice mnohonásobně víc než jsme původně plánovali, ale zlato je prostě svatební klasika a navíc vím, že když bude potřeba, můžu si prstýnek nechat upravit a když ho neztratím, zůstane mi na celý život. Kdežto většina těch ostatních kovů je prostě neměnná. Stloustne/zhubne ti prst? Smůla, musíš si nechat udělat jiný prsten. Do stříbra bych třeba nikdy nešla. Nepřijde mi to na snubní prsteny vhodné, ale 1000 lidí - 1000 názorů.... ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?