Výroba prstenů z vlastního zlata - Olomouc a okolí

Dobrý den, nevíte prosím někdo o šikovném zlatníkovi nejlépe z Olomouce nebo přilehlého okolí, který by byl zručný a férový? Máme přibližně 9 g zlata, možná i více, a chtěli bychom jednoduché snubní prsteny z bílého zlata. V jednom zlatnictví mi nabídla výkup zlata, ale výrobu z jejich materiálu, tudíž nás prsteny pořád vyšly okolo 9 tisíc korun. Od kamarádky ale vím, že někdo to dokáže udělat i levněji... Děkuji za odpovědi a doporučení! :)
Odpovědět
My si necháváme dělat prstýnky U zlatého slona, v galerii Moritz. Vím, že tam zlato vykupují, ale už samotné ceny prstenů jsou poměrně nízké - neměli jsme zlato na odkup, ale udělali nám prstýnky o 10 tisíc levněji, než v jinde. Pokud jsi z Olomouce, rozhodně stojí za to tam skočit se aspoň pozeptat :).
Odpovědět
@nicorodriguez oběhali jste toho víc? :) já nemám vlbec představu, kolik je průměrná cena nebo tak...
Odpovědět
@mija_91 Já šla na jistotu :). Prošla jsem si jejich stránky, tam sice nemají nic moc, ale mají tam uvedené ceny za gram zlata. Nechala jsem si udělat na mailu kalkulaci a když došla, šli jsme k nim osobně, omrkli jsme jaké mají prsteny a že se nám oboum líbily, nechali jsme si je udělat :).
Odpovědět
Dekuju mockrat za tip 😊 skocime se tam zeptat! @nicorodriguez
Odpovědět
Profilova fotka
Já vím, že v Brně je super zlatnice myslím paní Mikulíková. Brácha si tam nechal dělat a byl spokojený a taky vykupuje. @teru18
Odpovědět
@petusha87 děkuju za tip! :)
Odpovědět
Zkuste zlatnictví Koneční...donesete si vlastní zlato a prstýnky máte jen za cenu práce.
Odpovědět
Kazdy kdo vykupuje musi udelat vyrobek ze zlata,ktere nakoupi s puncem,pokud by vyrobil neco primo z toho,co jste prinesli,nemate narok na puncovni oznaceni,jelikoz kazdy kousek zlata ma jine mnozstvi obsahu "mixu".Snubni prstynky pocitejte prumerne cca 10tis a vyse,samozrejme se daji sehnat i levnejsi,pak je to otazka kvality.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?