Vybíral snoubenec prstýnky s vámi?

Když jsme vybírali prstýnky, slečna v klenotnictví konstatovala, že jsme netradiční pár. Obvykle prý muž sedí jak zařezaný a nudí se. Slečna horečně vybírá model a když se ho zeptá, co na to říká, on na to, že je mu to jedno, ať si vybere ona... Proto byla hrozně překvapená, že můj přítel nadešeně vybíral se mnou :-D
Odpovědět
nase obrucky vybral manzel ;-) on nikdy ziadne sperky nenosil a na obrucku sa velmi tesil (a zatial ju aj velmi poctivo nosi 8-) ) tak som mu nechcela kazit radost a nechala som ho, nech vyberie sam. a vybral pekne x-)
Odpovědět
petocka: Tak to je super!!! :-)
Odpovědět
u nas sme pozerali spolu a ochotne vyberal..nakoniec vybral a zajednal sam..ved aby to chlap nosil,tak sa mu to musi aj pacit ;-) :-) musim povedat,ze ju poctivo nosi 8-)
Odpovědět
no nie su zlati, ze ich chcu nosit? x-) jeden moj kolega by si asi dal skor odtat ruku, ako nosit obrucku :-D asi sa boji, ze by stratil sexappel :-.
Odpovědět
Mně se přitom líbí, když má chlap prstýnek. Vypadá to hezky a je vidět, že si manželství váží a že je šťastný. :-)
Odpovědět
moj sa rad pochvali,ze si nasiel zenu svojho zivota x-) a ze je stastny samozrejme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
u nas se partner taktez zapojil se vsi chuti do vyberu prstynku ;-) dokonce to u nas pak bylo naopak - on furt vybiral a planoval a me uz to ve finale bylo jedno :-D ale nosi poctive, pry uz ho nesunda z prstu, tak uvidime :-D
Odpovědět
My jsme vybírali spolu... Hlavně proto, že manžel prstýnek zamýšlel nosit (a taky ho pořád nosí x-) ), tak jsme vybírali něco, aby se to líbilo oběma :-) Já jsem sice měla nějaký představy, ale pak jsem zjistila, že prstýnky vypadají jinak na obrázku, jinak v reálu v krabičce a úplně jinak na ruce. Nakonec jsme vybírali tak, že si je zkoušel manžel - všechno mi na jeho ruce najednou připadalo přezdobený a zženštilý :-N až jsme nakonec skončili u úplně jednoduchých prstýnků x-)
Odpovědět
Profilova fotka
aj u nas sa angazoval partner, urcite viac ako ja, lebo na rozdiel odo mna prstene nosi... moja poziadavka bola, aby to pekne vyzeralo, az si ten prsten zavesim v buducnosti na retiazku, ked uz ho nebudem chciet nosit na prste... ;-)
Odpovědět
Myslite snubny alebo svadobne obrucky ? :-D
Odpovědět
Tak já vím už předem, že si přítel prstýnek nechá na ruce možná ve svatební den - je soustružník a mohlo by mu to utrhnout ruku a ani nijak neprahne po tom ho nosit. Tak jsem si říkala, že je to v klidu, že si teda můžu vybrat víceméně podle sebe, pro něj nějaký jednoduchý a že budou ocelové nebo stříbrné... Ale když mu ukazuju obrázky, co se mi líbí, tak "to ani náhodou, to je moc sociální, a mně se líbí tohle a támhleto...." Takže asi nakonec budeme mít každý úplně jiný prstýnek :-N. Ale to je ještě daleko :-p.
Odpovědět
Profilova fotka
i muj manzel se angazoval. Mel spoustu pozadavku na svuj prstynek. Bile zlato, ne tenky, ne jednoduchy, ne moc silny, leskly a matny, s prouzkem, ... :-D S dukladnym vyberem je spokojeny. ;-) A nosi ho poctiveji nez ja. Uplny vzornak. x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky, my tedy byly jen v 1zlatnictvi, kde nas zaujaly vzory z vyrobky ze Znojma...pritel se angazoval, az jsem koukala...spise je to jeho vyber, me se prstynek libi. Shodli jsme se na 2barvch zlata, na silnejsim prstynku s rytinou bez kaminku u me:)ted je mame objednany v te firme po netu i se slevou.Docela me prekvapil, ze to tak bere, rikal, ze ho sunda jen ori praci a jinak ho bude hrde nosut:)jsem zvedava, za mesic by mely prijit:)
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel se angažuje (máme každý naprosto odlišný vkus) - přesně jak píše tuliberka má spoustu požadavků (no a bohužel většinou takových, které se zas nelbí mě - budu muset nasadit nějakou diplomatickou taktiku, jinak nevím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
efkasl, drzim palce, at najdete ten nejlepsi kompromis! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Casia: můj muž se taky nagažoval. Chtěl jednoduchý prstýnek, hlavně bez kamínku. Nosí ho i on, tak chtěl, aby se mu líbil. Nakonec jsme se domluvili na kompromisu. ;-) Takže nemyslím, že by to bylo nenormální :-D
Odpovědět
Profilova fotka
u nas taky vybiral i manzel,.. byl to spolecny vyber a naopak mozna manzel mel vic pripominek naz ja :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hranolko, u nás to bylo taky tak:) Efkasl:drzim palecky!!
Odpovědět
my vybírali spolu - já teda nejprve koukla, předvybrala a pak už mu ukazovala, a vlastně budeme mít první na kterých jsme se oba shodli, že se nám líbí... a líbily se nám taky ze všech nejvís i potom... ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak výběr prstýnků u nás absolvoval manžel.... nejprve jsme koukali spolu, ale nějak jsem si z té spousty nedokázala vybrat... Takže to vše zařídil sám... a musím ho pochválit.. vybral moc krásné... a poctivě ho nosí... ani jednou ho nesundal... :-)
Odpovědět
My prstýnky ještě nemáme. Jen občas Mautovi pošlu odkaz na nějaký obrázek z netu a ten mi docela jasně řekne, co se mu líbí nebo ne (občas ho zkouším a pošlu i to, co se mi fakt nelíbí - to vždycky napíše: to si děláš pr*el, ne?). Zatím se většinou shodujeme. A teda zásnubní vybral z mého "předvýběru" asi 10ti kousků ten nejhezčí :-p
Odpovědět
My zatím prstýnky nemáme, ale díváme se spolu po obchodech a na internetu a naštěstí máme stejnou představu. A rozhodně mu to fuk není, protože ho chce nosit.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my sme zašli do prvního zlatnictví (na Vysočanský-ráj snubních prstenů) a hned sme našli.. Prstýnky to bylo to jediný, co přítele zajímalo, jinak asi nechá vše na mně, možná jen oznámení budeme ještě vybírat společně, ale líbil se nám oběma stejný prsten, takže úžasná shoda, jinam už odmítl jít, ale asi bychom se stejně vrátili k původnímu vítězi.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Naše prstýnky víceméně navrhoval manžel. Nemáme z tradiční nabídky, ale aby k nám ladily (miláček s hieroglyfy - má k nim určitý citový vztah, já aby mi ladil s výrazným zásnubním prstýnkem). A to manžel prstýnek vůbec nenosí, prý si ho vezme max. na vééééélkéééé události. S přístupem "je mi to fuk" jsem se naopak už dlouho nesetkala.....
Odpovědět
Profilova fotka
My sme nase obrucky vyberali spolu x-) zhodli sme sa uplne bez problemov ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
cascia : první tvůj příspěvek se úúplně hodí na mého muže :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, když tak nad tím přemýšlím - první věc, na které jsme se neshodli, je barva - já bych chtěla žluté zlato a když kombinaci, tak žlutý s červeným - on by chtěl kombinovaný, ale žlutý s červeným teda v žádném případě - myslíte, že je možné, abysme měli každý jinou barvu? Stejný design (na tom jsme se teda taky ještě neshodli), ale já žlutý s červeným a on buď žlutý s bílým nebo bílý s červeným. Nebude to blbý? A je to vůbec technicky možný? Je to tak možné koupit? (to bude ale asi spříplatkem, co?)
Odpovědět
eflasl, my mame na obruckach cervene, zlte aj biele zlato.. najprv som sa zhrozila ked mi o tom manzel hovoril, ale su kraaasne.. to, ze je na nich viac druhov zlata vidiet az pri pohlade z blizka. inac ta kombinacia farieb vytvara nadherne odlesky, takze obrucky sa stale pekne lesku (a dufam, ze sa aj v buducnosti budu ;-) ) a keby ste chceli rozne farebne kombinacie, tak to je myslim na 100% mozne, zalezi len od klenotnictva ci robia obrucky na objednavky alebo len predavaju hotove produkty.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme prstýnky vybírali oba stejnou měrou. A i na ostatních přípravách jsme se podíleli oba dva stejně ;-)
Odpovědět
angazoval...pozreli sme si fotky a zhodli sme sa ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?