Titanové snubní prsteny s vnější i vnitřní rytinou?

Profilova fotka
Zdravím :-) S hrůzou jsem zjistila, že přesně za dva měsíce je svatba a jaksi jsme zapomněli řešit otázku snubních prstenů. Ale úplně.. takže teď tak narychlo pročítám diskuze a radím se s budmužem.. celkem se nám líbí varianta Titanových prstenů, ale zároveň i vnější rytina jména v kombinaci s vnitřní - heslo a datum svatby.. dělá se něco takového vůbec? Kde bych to sehnala? A nejlépe Vysočina? Pelhřimovsko, Jihlavsko.. i když dojedeme si, když bude třeba :-) Díky moc... ... Něco takového, jako je na fotce..
Odpovědět
Profilova fotka
Titanové prsteny jsou vždy vyráběné na zakázku a lze do nich gravírovat i zvnějšku. Nicméně rytina nebude zdaleka tak výrazná jako na prstenech ze zlata nebo stříbra (které jsou na této fotce). Titan je mnohem tvrdší kov. JInak veškeré typy titanových prstenů Vám rádi přizpůsobíme dle Vašeho přání - a výroba trvá cca 3 týdny, tak ještě máte čas na rozmyšlenou ;-) Případně Vám ráda poradím ve zprávě nebo mailem!
Odpovědět
Profilova fotka
@purry :-) A nemáte náhodou nějakou ukázku, jak vypadá rytina v titanu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my koupili titan s rytinou vevnitř ve zlatnictví Goldex (přes net), číslo přesně sedělo, nechali jsme si je poslat be rytiny, kdyby nesedělo, poslali to za 2 dny a zpět s ryitnou jim to trvalo asi 3... mají hezký ceny i výběr :) Myslím,že by stálo za to se zeptat, zda dělají i vnější. Super jednání :)
Odpovědět
Profilova fotka
@aniianii Popravdě si rytiny nefotíme.. je to i dost náročné, protože se gravíruje v drtivé většině případů dovnitř. Každopádně gravírovaný nápis v titanu lze přečíst, ale jen za dobrého světla a není tak výrazný jako u měkčích kovů. Jednu fotku jsem našla.. jde o ocelový prsten v dobrém osvětlení.
Odpovědět
Profilova fotka
@purry Našla jsem toto při googlení "titanový prsten vnější rytina" ... přijde mi to výrazné dost, ale nevím, zda je to titan, nebo ocel, jestli mezi nimi je rozdíl .. a tento styl ne, já bych prsten raději lesklý (to u titanu lze, že?) - vypadala by takto nějak větší vnější rytina?:)
Odpovědět
Profilova fotka
@aniianii Titan samozřejmě můžete mít v lesklém provedení. Ale rytina nebude vypadat jako na té fotografii.. ta je buď upravená nebo jde o zcela jinou technologii. Ze všeho nejvíc mi to připomíná pískovaný nápis, ale technologii pískování nelze použít ani u titanu ani u oceli. Gravírování do titanu se provádí diamantovým hrotem a nevytvoří tak hlubokou rýhu.
Odpovědět
Dobrý den, na naší fotce prstenů s vnější rytinou není rytina provedena ani jednou z výše uvedených metod ani jakkoliv upravená. Prsteny jsou ocelové, ale do titanu není problém vnější rytinu také provést. Vypadá to v podstatě stejně, jen počítejte, že titan je oproti oceli více tmavý, resp. nošený je šedý.. Přikládám i fotografii těchto prstenu v titanu. Oboje prsteny jsou v matovém provedení, lze vyrobit i leštěné, jen rytina není tolik výrazná, protože se v lesku ztrácí. Také vnitřní rytina není problém ani do jednoho materiálu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?