Titanové prstýnky na zakázku - kde je vyrobit?

Zdravím :-) Nevěděl by někdo, kde by nám na zakázku dokázali vyrobit prstýnky z titanu, které vychází z těchto? V ideálním případě bychom chtěli prostřední vlnu v černé barvě, což jsem koukala, že se dělá z karbonu nebo potažením. Nemůžeme nikoho sehnat, tak jestli náhodou o někom nevíte, kdo by to zvládl. :-) Díky moc za pomoc
Odpovědět
Profilova fotka
Titan má velmi zajímavé vlastnosti, ale bohužel díky nim je velice těžko zpracovatelný. Už s ním pracuje velmi málo lidí. Přímo v Brilas jste se neptali?
Odpovědět
@diana_dl Ahoj, my máme v plánu zajít se podívat na titanové prstýnky do Ateliéru Invencie.
Odpovědět
Profilova fotka
@diana_dl Zkuste se poptat u Kredum v Pecce, tam titanové prsteny vyrábějí a vyrábějí i na zakázku, tak třeba Vám budou schopni vyhovět.
Odpovědět
Urcite zkuste kredum. Umi s titanem zazraky :-) my mame od nich tez titanove,rucne tepane a sedi skvele,komunikace bozi!
Odpovědět
@martinvlcek V Brilas jsme se ptali ohledně změny prstenů (chci i menší brilianty než jsou v původním návrhu) ještě ve zlatě, než jsme se rozhodli pro titan a bohužel odpověděli, že prsteny nijak neupravují a na zakázku nedělají.
Odpovědět
Děkuji za typy, napsala jsem na oboje, tak uvidíme.
Odpovědět
Tak Kredum bohužel nemá technologie k vyrobení :-( nemá ještě někdo nějakou zkušenost jinde? :-( Už začínám být zoufalá
Odpovědět
zkuste pana Kubíka z www.e-prsteny.cz Je moc příjemnej a pokud může, tak vyhoví. Vše ruční práce v Plzni.
Odpovědět
@mikinkacs Díky za tip, u toho jsme byli jako u prvního. Je sice moc hodný, ale nemá technologie na vybroušení vlny. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ateliér Daloo. Osobní zkušenost nemám, protože mi pan Lomos byl v telefonu tak nesympatický, že jsme šli jinam. Ale s titanem pracuje.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?