Titanové nebo ocelové snubní prstýnky. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s těmito materiály? Rozhoduje se mezi nimi, zatím vede titan, je pevnější, ale bojíme se trošku toho zešednutí časem. Děkuji za zkušenosti!
Odpovědět
Profilova fotka
@ladygodiva ahoj, my budeme mit z chirurgicke oceli. ta stopro vydrzi. mam z ni spoustu sperku a zub casu na nich neni ani trochu videt, takze pro nas je to jasna volba. s titanem zkusenosti nemam, ale pri "normalnim" zachazeni je ta tvrdost myslim jedno. Mlatit do toho kamenem nebudete a kdyz nekde o něco ťiknete, vydrží i ocel i titan ;-)
Odpovědět
Mně se v klenotnictví vzhledově víc líbila ta ocel, titan byl takový divně šedý se zeleným nádechem, ale možná to bylo jen blbé zpracování.
Odpovědět
Diskuzi je tady na to tema spousta. Ten kdo ma ocel, ji bude vychvalovat, ten, kdo ma titan, bude vychvalovat ho. Ja mela ocel, krany, dle mych predstav, ale vzdycky, kdyz bylo teplo, jsem se bala, ze mi zpuchne ruka a budu muset k hasicum, aby mi ho rozrezali :) Uz bych si poridila jen zlato. Jedina vyhoda - krasne cinknul (byl masivnejsi a tezsi), kdyz letel po rozvodu do kanalu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?