Tipy na prstýnky - Praha

Ahoj, sháním tip na zlatnictví/zlatníka, se kterým máte dobré zkušenosti. Chceme s přítelem jen obyčejné zlaté kroužky s vyrytým jménem a datem svatby uvnitř a když projíždím nabídky nejrůznějších zlatnictví, skáčou na mě jen samé divočiny s barevnými proužky, tuny kamínků, netradiční tvary atd. My bychom ale chtěli takovou tu klasiku, jak nosí naši rodiče a prarodiče :). Máte někdo nějaké doporučení? Ideálně Praha, ale za dobrým tipem si rádi dojedeme i jinam. Moc děkuji, A.
Odpovědět
My jsme po prstýnkách hodně koukali na svatebních veletrzích a nakonec jsme tam i vybrali zlatníka, který nám je vyrábí. Měla jsem úplně stejný pocit, že většina toho, co na mě všude vyskakuje, je děsná divočina. :-D Jeden veletrh bude v Praze příští víkend, tak tam doporučuji zajít a s různými zlatníky si popovídat. Mívají i mraky vzorků, které si můžete vyzkoušet. Nám to fakt hodně pomohlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Designerka z Prahy, která má ráda minimalismus je třeba Klára Šípková. Objednával jsem u ní zásnubní :) https://www.facebook.com/klarasipkova... Jinak pokud jde o jednoduchý kroužek, tak to asi zvládne úplně každý zlatník, jen to prostě nemají v portfoliu a nafocené. My když jsme teď vybírali snubní, tak jsme sice šli ke zlatníkovi s nějakými nápady z internetu atd. nakonec ale na místě s papírem a tužkou vymyslel něco úplně jiného, udělal ukázku ze stříbra jestli se nám to bude líbit a teď jde udělat finální zlatý... bez katalogu, bez přesných fotek předem, stačilo se osobně domluvit :) Protože kdo zvládne nějakou divočinu, musí umět i ty jednoduché prstýnky ;) Asi pro vás mimo, ale kdyžtak Šperkařství Filip v Uherském Hradišti.
Odpovědět
@malinaphoto Vlastně ani ne úplně mimo, přítel z UH pochází a často tam jezdíme za babičkama, to je dobrej nápad to neomezit jen na Prahu, ale zahrnout i Hradiště. Super, příští měsíc tam zrovna jedeme, tak se za ním půjdeme mrknout. Díky moc za tip:).
Odpovědět
Viamor ..skvělá komunikace.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?