Tip na kamennou prodejnu prstenů z chir. oceli v Praze?

Ahoj, na netu nemohu najít žádnou prodejnu snubních prstenů, kde by se daly vyzkoušet prsteny z chirurgické oceli, případně je porovnat třeba s bílým zlatem. Potřebujeme to mít v ruce, cítit, porovnat několik druhů a typů a ne vybírat z obrázků. Poradíte, prosím? Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ocelnictví Kladno, p. Nešleha - mají tam jak zlato, tak chir. ocel, titan, wolfram, damasteal... Máme snubáky z chir. oceli od nich a od bílého zlata nejsou k rozeznání.
Odpovědět
Profilova fotka
V Praze jsme našla prozatím jen sperky.cz - prodejnu mají na Florenci, ale asi malý výber a nebo Paradox na Chodově nebo na Andělu. V Paradoxu jsou dvě možnosti 1. snubáky asi 600 kus, ale bez vyrytí 2. pár cca 6000 s vyrytím což mi příjde za ocel dost drahé. A mají tam i na ukázku zlaté snubáky cca za 50 tis. :-) Pokuď narazíš na něco jiného v Praze budu ráda za tip.
Odpovědět
ahoj, přítelovi jsme koupili prsten z chirurgické oceli v obchodě v centru Chodov. Je takový menší naprosti Čedoku. Vzhledem k tomu, že ho nebude nosit tak se mi cena 250,- Kč zdá luxusní:-) a je celkem v pohodě. Měli opravdu velký výběr. My jsme vybírali z levnější cenové kategorie, ale mají i na objednávku...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tak až si vyberete co do šířky a materiálu, mrkněte k nám do e-shopu ;-) Podle ohlasů zákazníků odhaduji, že máme mnohem větší výběr než v kamenných klenotnictvích. Prsteny, které nejsou vyráběné na zakázku, máme skladem - po objednání si je můžete vyzvednout na našem výdejním místě v Dejvicích. Pokud se Vám naživo nebudou líbit, nemusíte je převzít.. ještě se nám ale nestalo, že by zákazník nebyl spokojen s kvalitou, občas měníme jen velikosti. Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Profilova fotka
pokud by Vás třeba zaujaly originální prsteny z damašénské oceli, které jsou krásné a neokoukané, mrkněte na cubick.cz, prstýnky si lze prohlédnout v Praze na adrese, která je na jejich stránkách .-)
Odpovědět
v ráji snubních prstenů mají výběr z chirurgické oceli, titanu..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?