Tenké snubní prsteny z oceli - kde sehnat ?

Profilova fotka
Ahoj , potřebovala bych poradit, zda nevíte o nějaké firmě , kde mají snubní prsteny o šířce 3,5 mm ? Mám malé, uzké prsty a všude mají ocelové prstýnky o šířce 5 a více mm . Mockrát děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tyto prstýnky z chirurgické ocele, které nabízíme, jsou v šířkách 3 mm, 4 mm a poslední dva v šířce 4,5 mm :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky shanim uzky ocelive...nemam rada velke a výrazne prsteny :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ocelové snubní prsteny vyráběné na zakázku máme běžně i v šíři 4 mm, na požádání můžeme vyrobit i šíři 3,5 mm. Pro pána může být prsten stejně široký nebo širší, podle přání. Posílám pár fotek pro inspiraci (šíře dámských modelů je 4 mm), případně nás prosím kontaktujte, rádi poradíme s výběrem. S přáním krásných dnů Eva Fričová
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, v našem ateliéru tvoříme prsteny přesně dle požadavků a každému zákazníkovi na míru a to jak z chirurgické oceli tak i z damascénské oceli:-) takže ani Vámi poptávané nejsou problém:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v naší nabídce se můžeme pochlubit užšími prsteny (3 x 3,5 x 4 mm) z oceli s diamanty nebo se zirkony. Pár typů přikládám fotky, ale doporučuji se podívat na naše webové stránky, případně přijet do Kralup, kde máme všechny snubní prsteny na ukázku a vyzkoušení. Ráda Vám s čímkoliv poradím. Hezký den Blažková, Goldex Kralupy
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?