Tak... a je to tu... Rýdl nebo Bisaku ?

Ahoj kočky, tak... a je to tu.... nevím, jestli se rozhodnout pro výběr u Rýdla či v Bisaku.... Nežloutne vám bílé zlato od některého z nich ? Obávám se toho, aby prsteny nebyly jen "barvené"... jak se staví výrobce k reklamacím např. při vypadnutí briliantu ?! Moc díky za vaše názory ! ;-)
Odpovědět
1
2
Bisaku není zcela výrobce, ale kupuje kolekce jiných. Rýdl by měl vyrábět sám, tak bych tak předpokládala lepší přístup k reklamacím.
Odpovědět
@bj2016 moc díky za názor !! :-)
Odpovědět
My jsme si třeba u Rýdla nevybrali, takže máme od Bisaku ;-) Strašně fajn přístup, dožitovní servis...
Odpovědět
Máme od Rýdla, nereklamovali jsme a nesrovnávali s Bisaku. Ale Rýdla si můžeme jen vynachválit. Skvělý servis, prstýnky na zakázku dle návrhu, termín splněn na hodinu přesně, servis také doživotní
Odpovědět
@zorro4 no, my jsme byli taky u Rýdla, ale ještě jsem si říkala, jestli nezaběhnou do Bisaku, ale přeci jen Rýdl je přímo výrobce a když jeho prodejny mám skoro u nosu, tak by to byla škoda toho nevyužít :-)
Odpovědět
@xlostris koukám, co člověk to jiný názor a zkušenost :-) Bisaku stránky jsem ještě nelustrovala, proto mě překvapuje, že mají taky doživotní servis... měla jsem dojem, že jsem tu v nějaké diskuzi našla právě, že Bisaku prstýnky přeprodává a tudíž i jejich servis je omezený...načež Rýdl má doživotní servis...
Odpovědět
@serehe Mám pocit, že Bisaku přeprodává jen asi dvě kolekce prstenů, zbytek je jejich. Máme Bisaku a spokojenost, u Rýdla se mi tolik nelíbily. Nosíme zatím chvíli, problém žádný, takže se servisem a reklamací nepomůžu (naštěstí 😉)
Odpovědět
@vineta my jsme u Rýdla byli u Bisaku zatím ne.... a po hodině zkoušení jsem z toho byla tak vykoukaná, že jsem se nemohla rozhodnout, jestli pro bohatší či jednodušší styl :-D :-D :-D
Odpovědět
@serehe Nám teda nabízeli doživotní servis..a s tím přeprodejem nevím, paní v Ostravě nám teď nabízela omezený výběr - dvě kolekce řekla rovnou, že by se do svatby v květnu nestihly, protože se jim pokazil nějaký stroj. Kdyby to přeprodávali, tak by to nebyl problém ;-) Mně se třeba v Rýdlu dámské prstýnky nelíbily, takže pro mě byla Bisaku jasná volba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe Mně podle webových stránek přijde, že některý ty prstýnky jsou prakticky totožný, některý zase hodně podobný (ale to asi bude "problém" většiny značek a výrobců, že designy jsou si podobné). Každopádně mi ale přijde, že Rýdl nemá moc dobře udělanou tu prezentaci na webu....mně osobně se na netu toho moc nelíbilo, ale naživo mi zraky přecházely :-D Od Rýdla mám zásnubní a máme i oba snubní prsteny (z partnerské prodejny u nás ve městě) a zatím spokojenost maximální. Mrkni na ty stránky toho i toho a uvidíš, kdo má pro vás lepší servis atd. My šli do Rýdla asi hlavně z toho důvodu, že jsme u něj byli na Újezdě a pak si vybrali u nás ve městě....ceny stejné, servis ale poskytuje už ne Rýdl, ale přímo toto zlatnictví (mají to i na netu, že doživotní servis poskytuje Rýdl jen na prsteny zakoupené přímo u nich).
Odpovědět
Profilova fotka
mame Bisaku, pacil sa nam dizajn a mala som pocit ze biele zlato je jasnejsie a lesklejsie
Odpovědět
Pokud bys byla náhodou z Prahy, tak moc doporučuji zlatnictví pana Béma - Invencie (www.beem.cz), originální prstýnky, které rozhodně nemá každý, výroba na zakázku, všechny možné materiály, osazuje brilianty, ruční práce, dohoda a jednání bez jediné chybičky (v rámci prstýnků mi gratis opravili a vyčistili zlatý náramek), několikrát jsme měnili objednávku, nikdo ani nemrkl, ve všem vyhověli. Doživotní záruka + každoroční čištění a kontrola prstýnku.
Odpovědět
Článek se načítá
Bisaku - nabízím dárkový poukaz v hodnotě 1000,- za 200,- Platnost neomezená.
Odpovědět
@andyluky mě tyhle nabídky příjdou totálně mimo... promiň. Já sama jsem nedávno rozdala 10 poukazů a každý v hodnotě 1000- na první pobyt do lázní holkám, které to potřebovaly... ani ve snu by mě nenapadlo ty poukazy rozprodávat, když já k němu přišla taky zdarma.... z tohodle mi je smutno, na všem se rýžuje.
Odpovědět
@serehe v tom je trosku rozdíl..Bisaku žádné poukazy nikde zdarma nerozdavalo.Tvych 10 poukazů do lázni sis asi někde volné nabrala.
Odpovědět
@andyluky Já mám doma také poukaz na několik tisíc od ALO Diamonds, který dostal přítel k zásnubnímu prstenu a když teď vím, že ho nevyužiju, protože máme snubáky od Bisaku, tak by mě ani nenapadlo ho prodávat... A taky se nedá říct, že si ho přítel někde ,,nabral zadarmo".
Odpovědět
@andyluky ani já jsem poukazy nezískala jen tak, že bych je někde nahrabala ve stojanu s letákama...
Odpovědět
Profilova fotka
my se chystáme k Rýdlovi, tak doufám, že nám vyrobí to co si představujeme
Odpovědět
Studovala jsem to na internetu a prislo mi, ze kvalita je u Rydla a Bisaku stejna a typy prstynku take. V realu na me potom udelalo vetsi dojem Bisaku s drazsimi a masivnejsimi kousky. Velky rozdil take udelaji obchody. Asi bych nedoporucila brnenskeho Rydla, kde je to tak trochu samoobsluha a navic je tam hodne spatne svetlo. Zkousela jsem si jeden prsten a kdyz jsem si ho nasazovala na ruku podruhe, abych ho ukazala priteli, vsimla jsem si, ze vlastne neni cely bily, ale napul v kombinaci se zlatym - az tak spatne svetlo tam bylo. Delalo to na me dojem, ze zakaznik asi ani nema ty prsteny poradne videt :/
Odpovědět
@coullie no, my jsme právě v Brněnském obchodě Rýdl byli o minulém víkendu a ani jsme nevybrali, jak říkáš, špatné světlo, spíše samoobsluha, prstýnky není možné si pořádně vyzkoušet.... Mě právě Bisaku a Rýdl taky příjde kvalitou hodně podobné a prstýnky též mají dost stejných modelů...tak možná pak už rozhodovat podle pocitu :-)
Odpovědět
Co se týká toho světla, tak nás při výběru prstýnku posílala paní ven, že je potřeba se na ně podívat na denním světle, takže jsem šla ven třeba s 5 prstýnky na prstě a nebly to vůbec problém. Ale to nebyl ani Rýdl, ani Bisaku.
Odpovědět
Nevybrali jsme si ani tam ani tam :-) máme ze svetsnubnichprstenu.cz :-)
Odpovědět
Vzpomněla jsem si, že mám doma poukaz na 1000,- do Bisaku. Kdyby ho některá chtěla, tak napište. Pošlu poštou nebo předám v Praze.
Odpovědět
My jsme při váhání mezi Alo a Bisaku dali nakonec přednost Bisaku, prstýnky jsme objednaly na veletrhu a musím říct že z vyzvednutí na prodejně jsem byla docela zklamaná. Nevím jestli jsem rozmazlená z Alo, odkud mám zásnubák, který jsem si tam nechávala zmenšit , přístup tam byl fakt na jedničku, usadili nás, nabídli kávu, vodu a v klidu jsme mohli vše důležité probrat. Zatímco v Bisaku i když jsme měli snubáky z x desítek tisíc nám ani nenabídli abychom se posadili do křesílek nedejbože aby třeba nabídli něco k pití... Vím že to jsou detaily, ale velmi to zkazí zážitek z celého nákupu, když si prohlížíte a přebíráte prstýnky ve stoje u pultu...
Odpovědět
Profilova fotka
my byli ted v bisaku i u rydla a rozhodne bisaku... prsteny hezci a pristup nesrovnatelne lepsi - u rydla si nas nikdo nevsimal v bisaku byli moc ochotni
Odpovědět
Profilova fotka
Rydl :)
Odpovědět
No, co takhle nahlížím do jednotlivých alb od jiných nevěst a soudě dle diskuzí si myslím, že to je tak 50% na 50% Rýdl a Bisaku... Psala jsem do Bisaku, zajímalo mě, jakou slitinu zlata u bílého zlata používají a odpověděli, že bílé zlato obecně nemá zcela bílou barvu a vždy je pokoveno rhodiem. Při opotřebení povrchové vrstvy může mít prsten lehký nádech do žluta. Vrstvu rhodia je možné kdykoliv obnovit.​ Mám zásnubní prstýnek z bílého zlata, ale od soukromého zlatníka, mám ho už přes 2 roky a je stále krásně bílý a kromě zadělávání těsta v něm dělám všechno. Dle mého drahého je to slitina zlata a niklu, takže barvený není...Bohužel jsme si od stejného zlatníka snubní prstýnky nevybrali...
Odpovědět
Já hlasuji pro Bisaku! :-N ale spíše protože jsme si vybrali právě od nich... jak píše serehe, oba prodejci si asi jsou dost podobní, těžko posuzovat který je kvalitnější, to bych je musela mít oba doma....Takto můžu říct jedině to, že když jsem byli v Bisaku tak byli moc příjemní a starali se o nás opravdu hezky a já si to užila! Koneckonců prstýnky se nám stejně o malinko líbili u nich více než u toho Rýdla.
Odpovědět
@annie77 Nenapadlo by mě chtít usazovat při pouhé přejímce prstenů. Nás usadili při výběru, dodané prsteny jsme přebírali již u pultíku a divné mi to teda nepřišlo. Ale v ALO jsem nebyla, tak nejsem namlsaná 😉
Odpovědět
@vineta kdybych před tím nebyla v Alo tak by mě to možná taky nenapadlo... tam nás usadili pokaždé, i když jsme šli vyzvednout zmenšený prstýnek. A upřimně mi už pak přišlo naopak zvláštní, když si tam přebíráš a kontroluješ prstýnky a stojíš u toho za pultem jak v trafice.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?