Svět snubních prstenů neboli zlatnictví Jelínek v Praze

Jelínek pod Palmovkou. Objednali jsme prstýnky v tomto zlatnictví v jejich slevové akci. Nechali jsme se trochu strhnout a objednali jsme dražší, než jsme původně počítali, prostě docela drahé prsteny (i po slevě). Prodavači byli velmi ochotní a příjemní. Zpětně jsme ale zjistili, že jsme přes proklamovanou slevu 25% mnoho neušetřili. Teď jsem nervozní, jak precizně bude práce odvedena a jestli budou prstýnky v pořádku. Mají být hotovy až za 6 týdnů, což je pár dnů před svatbou.....
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my také máme prstýnky od tama, no také jsme dostali slevu 20 % ,ale stejně nás prstýnky vyšly na 30 000 a to mám jen zirkony,žádné brilianty. ale jsou široké a krásné. také jsme čekali 6 týdnů a byly v termínu hotové,takže toho se obávat nemusíš. a práce je také provedená krásně, vypadají přesně jako ty,co jsme si zkoušeli na prodejně ;-)
Odpovědět
No my tam byli a tak nejak jsme si tam nic nevybrali. Nakonec jsme skoncili u zakazkoveho zlatnika, ktery vyrabi presne to co jsme si vymysleli a slevove kupony nejsou treba :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Koupil jsem u nich jako svatební dar řetízek z bílého zlata. Vydržel přesně půl roku a pak se začal rozpadat. Prodavačka sice přiznala, že je to u tohoto typu normální a už je proto od výrobce neberou, přesto nás stále přesvědčovali, že jsme si ho zničili sami a nabídli nám v rámci reklamace " výhodný " odkup za třetinu ceny + jakousi slevu na další řetízek. Nakonec bych měl za dvojnásobnou cenu řetízek se shodnou gramáží. Už bych si tam nikdy nic nekoupil. Nedoporučuji :-S
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se podivat byli a nevybrali aji jeden.Prisli nam desne predrazene.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, diskuse je sice už postaršího data, ale nedá mi to, abych nevarovala potenciální zájemce o služby v uvedeném zlatnictví Jelínek. Nejenže výroba prstenů trvá nepřiměřeně dlouho (jedná se totiž o pouhého zprostředkovatele jiných dodavatelů a nikoli originální ruční výrobu v daném zlatnictví), ale jejich rádoby slevy nikdy v koncovce nevyjdou jako slevy - mají to dobře propočítané, aby netratili. Ale budiž jde o kšeft - to se dá pochopit. Co je však již tristní, je jejich přístup a chování. Dejte si pozor při měření prstenů, zda na objednávku zapisují skutečně správné číslo, když totiž budete potřebovat prstýnek změnšit nebo zvětšit, stojí jedno číslo zvětšení či změnšení cca 750 Kč. Doživotní záruka a servis není také žádná výhoda a jedná se dle mého o ukázkové klamání spotřebitele - lákají zákazníky na něco, co je stejně zpoplatněné. My si s partnerem vybrali toto zlatnictví právě kvůli doživotnímu servisu, který, jak nám tvrdili na svatebních veletrzích, měl být zdarma - omyl - při přebírání prstýnků jsme zjistili, že není. Stejně tak změna velikosti, u které nás dokonce vyděsili, že to bude znát, bude tam kaz, čímž se nás snažili nenápadně donutit,abychom celý prsten (partnerův) nechali udělat za plnou cenu znovu s tím, že ten větší by si vzali jako protihodnotu (avšak v nižší ceně, než jsme zaplatili samozřejmě). K tomu nás podle mého podvedli (okradli) protože při zmenšení o 2 čísla nám nevrátili přebytek (odštěpek) zlata. Při kontrolním převážení v jiném nezávislém zlatnictví gramáž nekorespondovala s tím, co nám tvrdili ve zlatnictví Jelínek. Ale to už spral čert, nejhorší byly ty nervy při zmenšování a strach, že bude mít partner vadný prsten. To že prsteny jsou předražené a že nám ještě nevrátili zlato v hodnotě několika set korun už člověk nějak překousne, má jiné starosti, než lítat po soudech nebo podávat stížnosti na ČOIku, ale nejhorší na tom byl ten arogantní a cynický přístup. Celkově jim výroba a dodání prstenu trvalo 5 měsíců! A bacha tvrdí,že posílají smsku na mobil, který u nich zanecháte, s informací, že prsteny si můžete vyzvednout. Ani jednou se nám neozvali, přitom mají v obchodních podmínkách muším písmem, že pokud si prsteny nevyzvednete v daný termín, tak za prodlení (úschovu) platíte. Celkově mi přidjou praktiky tohoto zlatnictví velmi neseriozní a pochybné. :-S Určitě pokud můžete, jděte jinam, obzvlášť když toto zlatnictví stejně nakupuje od jiných zlatníků. Jinde budete mít prstýnky do měsíce přímo od zdroje, takže odpadnou vícenáklady atd. Tohle jsme bohužel při koupi prstenů na počátku nevěděli, dnes bychom volili jinde a vyšlo by nás to cca o 5 tisíc levněji:( Nenechte se proto nachytat jako my. ;-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj do diskuzí normálně nepíšu,ale nedá mi to- hledali jsme recenzi na tohle zlatnictví a nenašli, tak snad to pomůže někomu dalšímu. Naprosto souhlasím se Selwinkou- taky jsme se nechali nachytat slevou, navíc jsme hledali zlatnictví bez schodů a tak jsme tu prstýnky objednali. Byli moc příjemní, nic nebyl problém, doživotní servis... Speciálně jsme vybírali velikost a ptali se na problém se změnou když budeme mít prstýnky- nic nebyl problém, v pohodě to jde. Nechali jsme se přesvědčit na trochu jinou velikost(prstýnky jinak nenosíme) s tím, že se to pak v pohodě upraví. Přinesli jsme je tedy po svatbě a bylo nám řečeno, že samozřejmě kamínky můžou vypadnout, rytina se zničí, prstýnky se mohou poškodit(jasné, že to musí říct,ale spešl jsme se na to ptali) a že je to placená služba, tak ať si to dobře rozmyslíme- dle typu cca 400,- za změnu o 1 číslo... a že prstýnek co mi teď padá a přítel z něj má otlak je ok, protože se prsty časem mění, že, natékají...tak je vše v pořádku...takže za nás také nebrat!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Holky, já musím napsat kladnou zkušenost, máme prstýnky z luxurgold.cz což je výrobce a od jelínka jsme je odebírali, slevu jsme opravdu dostali jaká měla být, měření a velikosti v pořádku, vyrobení bylo řečeno do 6.týdnů a řekli nám i přesné datum a v ten den jsme si je také mohli vyzvednout připravené, jsme spokojeni nadmíru, brilianty jsou pravé, za mě doporučuji :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
já mám dobrou zkušenosti, to co bylo domluveno - bylo uděláno, v terminu (i když jsme chtěly drobnou úpravu v průběhu výroby)
Odpovědět
Také přidám zkušenost. Chtěli jsme prstýnky z wolframu, takže jsme neměli moc velký výběr zlatnictví. Prstýnky byly a zatím stále jsou v pořádku, smska přišla. Souhlasím ale s tím, že i po procentuálně velké slevě byly prstýnky mnohem dražší než jinde bez slevy.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?