Svět snubních prstenů na Palmovce - vaše zkušenosti?

Ahoj holky, narazila jsem na toto zlatnictví a ráda bych nějaké reference. Máte s tímto zlatnictvím zkušenost? Díky :-)
Odpovědět
Ahoj, já mám od nich sice zásnubák, :-) ale nevím, jestli bych tam šla ještě něco koupit. Přijde mi, že pokud vidí, že se jde člověk jen podívat, tak prodavačky úplně ztrácí zájem. Navíc kolekce není zrovna velká, a ceny jsou spíš vyšší. Byla jsem se podívat na náměstí OSN, to je snad ráj snubních prstenů, tam jsou ochotní, milí, vyrobí cokoliv z jakéhokoliv materiálu, pokud se člověku líbí třeba obrácená kombinace barev, počet kamenů, nic není problém.... Nevýhodou je, že tam toho mají tolik, že kdyby tam byl člověk týden, tak si to celý neprohlídne, nadneseně řečeno. Ale hlavně nechají člověka v klidu si všechno prohlídnout.
Odpovědět
nedoporučuji, neochotné prodavačky a celkově to tam na mě nepůsobilo dobře.. zato u Lukáše Rýdla, jedna báseň - velmi doporučuji, ochotné prodavačky, poradí a celkově mají k zákazníkovi vstřícný přístup, takže jsme odcházeli velmi spokojení a se zamluvenými snubáčky :-)
Odpovědět
Palmovku také nedoporučuju, je to tam strašně předražené. Na veletrzích apod. nabízí slevu 20-30%, ale i tak to vyjde dráž, než někde jinde za normální cenu. A přitom jde mnohdy o úplně stejné modely. Další nevýhoda je, že nedělají žádné úpravy nebo změny (jestli jsem to dobře pochopila, tak prostě jenom prodají to, co nakoupí, objedná se jen velikost to daného modelu). Ale na neochotu prodavaček si stěžovat nemůžu. Na Vysočanské (ráj snub. prstenů) jsme taky byli a tam je to docela OK, hlavně opravdu velký výběr a člověk může vybírat hodně dlouho a v klidu. Ceny tak průměr. My jsme nakonec vybrali u Rýdla, ale favority jsme měly i na té Vysočanské. Tak hodně štěstí! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mohu jedine doporucit. Narazili jsme na strasne ochotnou pani, ktera pomohla s vyberem, velikosti. Zmeny jsou samozrejme mozne, ruzne barvy zlata, pocty kamenu apod. Je pravda, ze cena neni nejnizsi, ale jsou to prstynky na 60 let, takze ono se to na ty leta rozlozi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@starkova123 Musím souhlasit. Rýdl má super ceny, je velmi ochotný. Strávil s námi dost času (i přesčas) a to jsme pak odešli bez objednávky, že si to ještě musíme promyslet - nebyl problém. Jenom si musíte porozumět, my jsme bohužel ztratili asi půl hodiny jen tím, že jsme mluvili "jeden o voze a druhý o koze". Ale pak vše ok! 8-) A klidně udělá i normální prstýnky podle obrázků, který si doneseš, případně s tebou vymyslí nějakou originalitu, aby byli jen vaše :-) je to milé
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
My sme si zrovna vcera vybrali prstynky v prodejne Zenklova 25 na Palmovce.Pani prodavacka byla velmi ochotna a mila.Mnela s nama trpelivost a nakonec sme si tam vybrali.Dostali jsme jeste slevu 25% na kazdy prstynek,tak nas to nakonec vyslo na 14.323.Myslim,ze kdyz kupujete prstynky na cely zivot tak netreba setrit :] V dubnu je budeme mit hotove,tak jsme na ne zvedava..
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme se byly podívat se ve zlatnictví Jelínek, měly tam akce -25%. Musím přiznat, že se nám protočily panenky. Sice bych pochopila, že cena jednoho prstýnku se pohybuje přes 7 tisíc. Ovšem když nám slečna vypočítala cenu v naší velikosti, cena se zvýšila o 2 tisíce za kus, ale připočítat si ještě 6 tisíc za celkovou změnu velikosti to jsem nepochopila :-) Já mám velikost 56 a přítel 63.
Odpovědět
Profilova fotka
@anettka_ Mám od nich zásnubák z bílho zlata s briliantem a jsem sním naprosto spokojená a proto jseme šli do Světa snub. prstenů i pro snubáky, opět z bílého zlata. Byli jsme na pobočce Zenklova na Palmovce, a spokojenost. Prodavčky se moc nepřetrhnou, ale ani mi nepřijde že by byli nepříjemné nebo neochotné, takový normál. Naopk ja nemam rada když až moc lezou do zadku.. :-D Jinak není pravda že by pouze prodávali a neupravovali, jak tu píše @beag , můj zásnubák jsem u nich byla nechat zmenšit, a snubáky jsme si taky mohli zvolit jakékoli úpravy. Přímo jejich zlatník vše vyrábí. Takže my byli spokojení, prstýnky už máme doma a jsou nádherný :-D jo a neše vyšli na 15.670,- takže bych řekla průměr :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Já jsem se světem snubních prstenů spokojená. Koupili jsme tam snubní prsteny z bílého zlata. Prodavačky byly ochotné a milé a to, že jsou nevtíravé je jen dobře. Prstýnky nám dodali za 4 týdny a vypadají krásně a cena byla do 20 000 Kč což mi přijde na prsteny na celý život normální :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj do diskuzí normálně nepíšu,ale nedá mi to- hledali jsme recenzi na tohle zlatnictví a nenašli, tak snad to pomůže někomu dalšímu. Je pravda že při nákupu jsou prodavačky celkem ochotné a cena asi celkem normální. Taky jsme se nechali nachytat slevou, navíc jsme hledali zlatnictví bez schodů a tak jsme tu prstýnky objednali. Byli moc příjemní, nic nebyl problém, doživotní servis... Speciálně jsme vybírali velikost a ptali se na problém se změnou když budeme mít prstýnky- nic nebyl problém, v pohodě to jde. Nechali jsme se přesvědčit na trochu jinou velikost(prstýnky jinak nenosíme) s tím, že se to pak v pohodě upraví. Přinesli jsme je tedy po svatbě a bylo nám řečeno, že samozřejmě kamínky můžou vypadnout, rytina se zničí, prstýnky se mohou poškodit(jasné, že to musí říct,ale spešl jsme se na to ptali) a že je to placená služba, tak ať si to dobře rozmyslíme- dle typu cca 400,- za změnu o 1 číslo... a že prstýnek co mi teď padá a přítel z něj má otlak je ok, protože se prsty časem mění, že, natékají...tak je vše v pořádku...takže za násasi spíš nebrat...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem na ně narazila na netu s tím jak mají skvělý výběr a ceny. Takže obsluha byla docela nepříjemná, výběr skoro žádný ( chtěli jsme chirurgickou oce, titan nebo wolfram- i na netu mají psáno jak i od těchto materiálů mají velký výběr) a co nás zarazilo nejvíc, že za docela obyčejné snubní prsteny z chirurgické oceli chtěli přes 6 000 a to už byla cena po slevě 20%! Takže jsme pěkně poděkovali a šli... snubáky máme nakonec z bugy- bugy na Andělu za 1400, kde byla i uplně super obsluha :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj holky, snad to někomu pomůže :-), já znám tohle zlatnictví už nějakou dobu. Mám od nich moc hezký zásnubák s bliliantem. Když sme vybírali snubní prstýnky, našli sme na internetu favority, ale 18.500,- pro nás byla docela pálka. Tak sme se byli podívat do Světa.S.Prstenů jestli nemají něco podobného, protože na jejich webovkách jsme nic podobného neviděli. Prodavačka byla moc ochotná a zůstala s námi i přes pracovní dobu. Výběr měli opravdu veliký i sme si nechali od slečny udělat několik výpočtů cen a cena se nám zdála rozumná. Ale jelikož i tak neměli přesně to co jsme hledali tak sme se s prodavačkou domluvili, že nám je udělají na zakázku podle fotky co sme si vytisknuli. Prstýnky nás vyšli na 14.000,- což mi příjde za ručně dělaný snubáky s briliantem docela dobrá cena, co sme se dívali po internetu tak nikde to nešlo pod 15.000,- Po roce sme si nechali prsteny znovu přeleštit a obnovit matování, takže servis nebyl problém. teď čekáme holčičku a mám v plánu si u nich pro malou koupit naušničky. Takže za mě můžu doporučit
Odpovědět
Článek se načítá
My si nechali udělat prstýnky ve zlatnictví Josef Stejskal na Palmovce. Když jsem tam přišla tak jsem se trochu vyděsila. Zabývají se opravami šperků a výrobou na zakázku. Takže je to spíš dílna než klasické zlatnictví, kde Vás ihned oslní spoustou šperků k prohlédnutí a k prodeji, tady v podstatě žádné ukázky šperků nemají. Ale k věci. Dali jsme jim fotku prstenů, které bychom si přáli. Asi za tři týdny byly hotové a naprosto nádherné, takže musím doporučit. Pokud si chcete nechat vyrobit prsteny na zakázku, tak určitě k nim. Dva zlaté prsteny za 9.400,- Kč vyráběné na zakázku si myslím, že je skvělá cena.
Odpovědět
Ahojky My jelikož jsme z prahy 8 tak jsme probrouzdali více zlatnictví z našeho okolí. Byli jsme i u Josefa Stejskala, Příjemný pán, ale přišlo nám, že výběr nebyl moc veliký. Nakonec jsme objednali prstýnky ve Světě snubních prstenů u divadla pod Palmovkou. Nečekejte žádné luxusní zlatnictví, ale výběr měli opravdu veliký a cena se nám zdála přiměřená a slečna která nás obsluhovala byla milá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Holky, já musím napsat kladnou zkušenost, máme prstýnky z luxurgold.cz což je výrobce a od jelínka jsme je odebírali, slevu jsme opravdu dostali jaká měla být, měření a velikosti v pořádku, vyrobení bylo řečeno do 6.týdnů a řekli nám i přesné datum a v ten den jsme si je také mohli vyzvednout připravené, jsme spokojeni nadmíru, brilianty jsou pravé, za mě doporučuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj holky, já moc recenzí nedávám, ale já jsem se světem snubních prstenů maximálně spokojená. Mám od nich jak zásnubní tak i snubní prsteny a jsou super. I cena byla ok. Prodavačky taky fajn, žádné problémy jsme neměli. Takže za mne já je opravdu doporučit mohu :-)
Odpovědět
já mám dobrou zkušenosti, to co bylo domluveno - bylo uděláno, v terminu (i když jsme chtěly drobnou úpravu v průběhu výroby)
Odpovědět
Já doporučuji, přítel je automechanik tak jsme vybrali pro něj prsten z chirurgické ocele za velmi dobrou cenu a za ušetřené jsem si mohla dopřát briliantíky do svého zlatého prstýnku. Vše bylo provedeno jak jsme se domluvili, včas, za dobrou cenu a navíc máme doživotní servis což se mi může hodit protože prstýnek stále nosím a nesundavám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?