Svatební prstýnky - kam zajít v Praze?

Profilova fotka
ahojky holky, sbírám tipy, kam zajít v Praze pro prstýnky. kde jste byly spokojeny, kde měli na výběr, kde se nebáli mít něco netradičního. díky
Odpovědět
Ahoj, my byli strasne spokojeny u firmy Madr, je to tkaove rodinne zlatnictvi, udelaji ti na zakazku co chces, poradi ti, maji skvelej pristup, ceny jsou optimalni kvalite a vykupuji zlato za dobre penize nebo na protiucet...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky ja si po peripetiich s vypadlym kamenem nechavam delat novy zasnubni u p.Kalase a fat doporucuji,super clovek i ceny.Ma rovnou dilnu,zadny honosny kram co by musel financovat a je to znat.Puvodne jsme totiz meli prstynek ze zlatnickeho atelieru Anro na zizkove,tam nam nedali spravne info a o kalkulaci na novy prsten ani nemluvim:-(
Odpovědět
atelier šperku u Míráku
Odpovědět
Ahoj, my máme prstýnky z Bisaku a spokojenost.....velký výběr, ochotná prodavačka, ceny bych řekla vyšší, ale zase ne nijak moc, tak asi průměr, co jsme srovnávali s ostatními - Rýdl, apod.
Odpovědět
@berusilinka @zuuzaa86 taky máme prstýnky od Mádra a potvrzuji výše napsané, ale v podstatě je to jen výroba na zakázku, není to, že tam přijdeš a má tam x prstýnku k vyzkoušení apod.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
dobrý den, pokud sháníte něco netradičního, přijďte se podívat k nám na naše prsteny z damašské oceli :-) každý prsten je originální, kovaný každému zákazníkovi na míru:-) na všechny šperky poskytujeme doživotní záruku a servis:-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já doporučuju za sebe určitě kamennou prodejnu Lukáše Rýdla. Ve svém oboru patří k jedněm z nejlepších a jeho prstýnky, alespoň podle mě, hodně odpovídají takové té dnešní moderní době. Nejsou nijak přeplácané, spíše jemné, ale přitom esteticky zajímavé. Nehledě na to, že vám dokáže vyrobit i prsten na základě vašeho vlastního návrhu. Ale záleží na tom, kolik jste ochotni za prstýnky zaplatit, spousta lidí se totiž ohání tím, že jeho prstýnky jsou oproti klasickému klenotnictví třeba o 2-3 tisíce dražší, nicméně já zastávám názor, že konkrétně na prstýnkách se nevyplácí šetřit a ty od Rýdla jsou poměrně velkou zárukou kvality.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, neměly byste nějaký tip na zlatnictví v Praze, které by mělo na prodejně velký výběr prstenů ze žlutého zlata? Přece jen si to člověk lépe představí, když vidí prsteny naživo a na své ruce, než profi vyfocené na internetu. Prošla jsem pár obchodů kolem Národní/Spálené, ale často mívají jen několik tipů a hlavně bílé zlato s kameny. Docela dobrý výběr měli v Lidické, ale chtěla bych toho mít více na porovnání, protože zatím nemám rozmyšlené, jak to má opravdu vypadat. Jde mi spíše o ne tolik profláknutá zlatnictví (ne Rýdl apod). Díky moc.
Odpovědět
Zkuste si domluvit schůzku v Daloo nebo Polomio,jedná se o stejného majitele,který prsteny osobně vyrábí. Jsou originální, dvě hodiny si s námi pán otevřeně povídal o výhodách i nevýhodách materiálů, kamenů,ukazoval i použité prsteny, nakonec jsem si svůj prsten i navrhla dle představy,kterou jsem si na místě ujasnila.
Odpovědět
My si nechávali u Rýdla dělat prsteny na zakázku. Jsou přesně takové, jaké jsme chtěli, a to na zákaldě jediné fotky. Jsme moc spokojeni.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My máme objednané od zlatnictví Dayef na Praze 3. Mají hodně originální prstýnky za slušnou cenu. V prodejně jsem nebyla, protože jsme prsteny objednali na svatebním veletrhu. Spíš než na jejich internetové stránky se mrkni na jejich stánku na FB. Rýdla, Bisaku, Brilas atd jsme nechtěli. Přijde nám to totiž vše stejné a chtěli jsme něco odlišného.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za tipy, mrknu se příští týden do Dayef a udělám okruh po zlatnictvích na Praze 2-3 :-) Možná to nakonec dopadne tak, že si vzhled opravdu vymyslím a snad bude dobře slušet a vzor přiměřeně dlouho vydrží (moje podmínka).
Odpovědět
Ahoj, nevím, zda to je ještě aktuální - já mám zásnubák od zlatnice Lenky Máchové z Prahy. Následně jsme od ní brali také snubáky. Má toho hodně na FB (https://www.facebook.com/ZlatnickyAte... ), má ale i e-shop. Je to paní (nebo slečna :-N, nechci krivdit) kolem 30 let, velice příjemná, pečlivá a šikovná, dělá většinou zakázkovou výrobu, ceny vážně supr, má ovšem v dílně i několik desítek vzorů a co je nejlepší - má i vzorník, kde je všechno - různé šířky prstenů, farba zlata, druhy matů, rysky, zasazení kamenů atd, to nám dost pomohlo při výběru, protože jsme se nemuseli přebírat milionem prstenů:-). My jsme si prsteny navrhli sami, poradilo co ano a co ne, cenově to vyšlo lépe než u Rýdla.
Odpovědět
Profilova fotka
Vcera jsem je privezla ze zlatnictvi Brilans..maj pobocku na Hostivari a Praze 5..
Odpovědět
Varování - nechci to všechno opisovat - koukněte se, jaký mi pan Zlatník Lukáš Rýdl poslal prsten - viz téma Zlatník Lukáš Rýdl - máte o nom informácie? Ze dne 15.3.2016 a následně dnes, 3.4.2016. Sám si dělá reklamu....
Odpovědět
My kupovali u Bisaku a velká spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud by Vám nevadilo dojet si kousek dál, do Kralup nad Vltavou. Rády Vám ukážeme naší širokou nabídku snubních prstenů a poradíme s výběrem :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?