Svatebni prsteny narychlo. Poraďte zlatnictví.

Profilova fotka
Ahojky holky mohla by jste nam nejaka poradit jak na svatebni prsteny, v CR budeme jen 3 tydny pred svatbou a bohuzel nikdo nam nemuze garantovat ze nam dodaji prsteny aspon 3dny pred svatbou. Nevite nektera o kvalitnim ne moc drahem (asi do 8.000Kc) zlatnictvi?? Ono pry vsude to trva aspon 2 mesice.Moc a moc vam dekuji.
Odpovědět
princes - a co takhle objednat pres net? (btw. koukam, ze svatba uz za mesic... tak to drzim palce, at nekde sezenete... je sv. sezona, tak maji vsichni asi spoustu prace)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si nechávali dělat prstýnky v Karátu Brno na zakázku a byly hotové za 14 dní. Stály 5.000,- (a to má budoucí manžel velikost 70!!!). Měli jsme ovšem vlastní zlato. Přeji aby se zadařilo a vše se stihlo 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli prstýnky i s rytinou hotové za týden! Stály dohromady 6tisíc. (Písek)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme si nechali delat prstynky nedaleko brna, pani zlatnici jsme poslali obrazek, jak si prsteny predstavujeme + jsem koupila obycejny prstynek "z pouti" a zaslala ji ho v obalce, aby vedela velikosti. Prstynky nas vysly na 5500,--, mame je z bileho zlata. Pani zlatnice komunikuje i pres mail. Je moc hodna a max. vychazi vstric ;-) Jestli chces, poslu ti kontakt do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
V Pardubickém Grandu je zlatnictví kde si je můžete hned odnést, jen rytina by trvala asi týden. Pár stál asi 2,5 tis. No spíš jsou takové symbolické, když někdo opravdu spěchá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si je nechávali udělat u pana Lejhance v Pardubicích. Sice když jsme si je po měsíci šli vyzvednout tak, nebyly, protože je pan Lejhanec zapomněl objednat :-S , ale pak to vyřídil express a za týden byly hotové, rytinu dělá na počkání. Jsou z bílého zlata za 6500,-. Myslím, že pokud se se zlatníkem dohodneš, tak by měl být schopen ti je do týdne zajistit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme si vybrali od primossy, v jednom zlatnictví v osstravě, byly za necelé dva týdny.
Odpovědět
Nám trvaly prstýnky v Benetu 2 týdny.
Odpovědět
Profilova fotka
my je máme od originalni-sperky.cz a byly do 6 dnů i poštou
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?