Subní ocelové prsteny z Marre. Máte zkušenost?

Ahoj, chceme si objednat prstýnky z marre cézet, ocelové, protože mám ekzém a zlato i ostatní mi vadí, ale přijdou mi tam ty jejich ceny některých moc levné, tak se bojím, aby to nebyly šmejdy. Máte zkušenosti některá? :-)
Odpovědět
Ahoj, snubáky máme od marre.Jsme kousek od Hradce, takže jsme se jeli podívat přímo do obchodu.Obsluhamoc příjemná a ochotná.Nemají tam zrovna extra veliký výběr,ale nám se naše líbily hned na první pohled.
Odpovědět
@teeleska A kvalita? Nebo opravdu mají tak moc přijatelné ceny? Nám se líbí asi patery :-D osobně nepojedem asi, ale to nevadí.
Odpovědět
My jsme si vybrali prstýnky asi za 2000, na obrázku vypadají stejně, ale kamínek je menší.Jinak si myslím, že kvalita je dobrá.Dali nám certifikát a kavalitě a pravosti.Odpovídá to ceně.Bílé zlato to není,ale i tak jsou krásné.Není to levná ocel.Krásně se leskne.Vypadají jednoduše.Asi bych si nekoupila prstýnky za 500,ale tyhle se nám zdály v pořádku.Jěště se nám tam líbíly prstýnky se zlatým proužkem,ale ten podle mě ve skutečnosti barevně moc vyčnívá.
Odpovědět
@teeleska My jsme si vybrali jedny za 1.200, ale pořád váháme, mají tam krásný výběr...
Odpovědět
tak mi pošlete odkaz, třeba si je budu pamatovat, jak vypadají naživo :)
Odpovědět
@teeleska Posílám ti jej do IP, ju? :-)
Odpovědět
Ty si teda napamatuji,ale myslím, že když jsme vybárali ani je tam neměly.Vypadají krásně.Jen bych se bála, té zlaté barvy. Naživo se mi to zdálo křiklavé. Ale zkuste třeba at Vám pošlou jěště nějaké fotky.Byli opravdu moc ochotní.
Odpovědět
@teeleska Myslíš, že jim mám napsat, jestli by mi poslali fotky, přímo z toho obchodu?
Odpovědět
určitě, je to přece jejich kšeft :))
Odpovědět
@teeleska ak jsem jim psala a zatím tedy nic, no uvidíme :-)
Odpovědět
dej mi pak vědět, to jsem zvědavá!! :)
Odpovědět
@teeleska Dám, od toho jsem založila tuhle diskuzi. Jasně, mohli jsme si vybrat prstýnky za 400, ale bojím se, že by to bylo na úkor kvality.....
Odpovědět
Článek se načítá
no právě... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?