Stříbrné snubní prsteny

Moc prosím nevím si rady s prstýnkama.Co říkáte na stříbrné snubní prstýnky,máte někdo a vydrží jako zlato.Zásnubní mám žluté zlato,mohu snubní mít stříbrný?Už 2 měsíce běhám po zlatnictvích,bud jsou šileně drahé(16000 a víše) a nebo jsou hrozné na pohled.V jednom zlatnictví mi ukázali kazetu se stříbrnýma snubákama a hned bych si vybrala.Ale taky jsem se setkala s tím,že když si vyberu levné stříbrné snubáky tak mi do nich neudělají rytinu což zase chceme.Na netu bych si taky vybrala,ale mám strach kuli velikosti aby nám pasovaly.Nemáte typ na prstýnky zlaté do 10000kč v Plzni?Moc děkuji
Odpovědět
1
2
@zdenikmar V Plzni bohužel nevím, ale levné zlaté prstýnky dělá zlatnictví Žabka ze Smržovky. Je to sice od vás dál, ale pokud se tam nechcete vydat osobně, dá se s nimi skvěle komunikovat přes e-mail nebo telefon. Na svých stránkách mají nabídku, ale můžou udělat i prstýnky podle návrhu nebo fotky, záleží na domluvě. Pošlou i kroužky na vyzkoušení velikosti. My jsme si u nich taky nechávali dělat prstýnky a naprostá spokojenost. Vyšly nás asi na 12 000,- a to mám v tom svém tři maličké diamanty. A komunikace s nimi úžasná :) Jinak myslím, že stříbro sice na začátku vypadá dobře, ale víc se poničí nošením než zlato. Možná, jestli manžel třeba plánuje prstýnek nenosit, jako spousta mužů, udělala bych stříbrný jemu.
Odpovědět
Taky zrovna koukáme po snubákách. Mám zásnubní ze stříbra a nosím ho kromě úklidu a mytí nádobí pořád. Nosím ho asi půl roku (po zasnoubení jsme ho dávali zmenšit a bylo to docela na dlouho) a už ho mám pěkně poškrábaný, možná i trochu šišatý (před svatbou ho chci nechat znovu porhodiovat). Stříbrné snubní jsou sice cenově pěkné, ale nešla bych do toho, když to vidím kolik toho vydrží. Líbí se mi od Žabky z bílého zlata a nejsou ani drahé. Necelých 10 000, ale mému drahému se to zdá strašně drahé všechno. Představoval by si tak max do 7 000 (z bílého zlata). Takže ještě uvidíme, kdyžtak jako poslední možnost ještě zvažujeme chir. ocel. Jsou krásné, jen mě tam štve že nejde upravovat velikost...
Odpovědět
@zdenikmar stříbro je měkčí než zlato, takže opravdu "tak moc nevydrží". Pokud nepotřebuješ drahý kov můžeš mrknout např i po oceli. Ale i zlaté jdou sehnat (hezké) a levnější než 16000... My budem mít asi za 13 a to je tam sest brilošků...se zirkony by vyšly na deset
Odpovědět
a co říkáte na značku soliter,našla jsem docela pěkné zlaté do 10tis a ještě mají do 12.4 30% slevu přes e-schop.Objednaly byste si prstýnky přes net?Je to dost peněz a trefit velikost?
Odpovědět
My budeme mit stribrny.Nejdriv jsme chteli z oceli,mam takovy i zasnubni,ale je mi vetsi a ocel se neda zmensit,tak jdem do stribra
Odpovědět
Ahoj, my taky budeme mít stříbrné. Zlato je na nás drahé, ocel časem zešedne a nevypadá to pěkně a hlavně se nedá upravovat velikost, i rozříznutí v případě nutnosti je problém. Moc se mi líbila platina, ale to by v ČR musel být lepší výběr :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme stříbrné za 8 tisíc i s rytinou (datum svatby). Kupovali jsme je v Klenotách Aurum a jsme moc spokojení
Odpovědět
takže na stříbrných prstýnkách není nic špatného?Mě osobně se také líbí,ale rodiče mají zlaté a říkají at si koupíme pořádné prstýnky tj.zlaté,jenže za ně stály oba 2000 a ted jsou ty ceny hrozné,at se dívám jak se dívám,když je pěkný stojí od 12000tis což se mi zdá šílené dát za prstýnky.
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenikmar my jdeme do chirurgické. :-) jak už tady bylo řečeno, stříbro se hned poškrábe a deformuje. :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni na Goldex - od nich máme my a jsou moc pěkné.
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenikmar přes net ne-e. vybírali jsme si podle obrázku od profláknutého Rýdla a naživo jsme vybrali úplně jinak... ty z fotky ve finále nebyly pěkné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme od Goldex, mají tam i slevy. Z bílého zlata nás vyšli na 7500,- (z myslím 12500,-).
Odpovědět
Článek se načítá
koukla jsem na Goldex mají krásný a levný.Nevíte jestli se dají koupit někde v Plzni.Píší tam že mají jen jednu prodejnu v Kralupech nad vltavou.
Odpovědět
@zdenikmar mají prodejnu jen v Kralupech a sídlo ve Slaném. Ale Goldex můžu doporučit, máme od nich z chirurgické oceli a jsou krásné, a není ani problém s výměnou. Jsou velice ochotní. Takže si myslim, že i za ten výlet to stojí. Mají dobré ceny.
Odpovědět
Taky máme z goldexu. Jen mě teda zarazila dlouhá doba dodání (cca měsíc), což by mi tak nevadilo, ale výměna velikosti prstýnku je zpoplatněná..
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme z Goldexu a už se jich nemůžu dočkat :) Mám od nich zasnubní a maximální spokojenost. A k tomu stříbru, nám u zlatníka řekli, že je to fuk, měkký a náchylný na poškrábání je oboje, ale stříbro jde lépe upravit a je i krásnější. Tak jsme neváhali :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenikmar Ahoj, my jsme si sice kupovali palladiové, ale známí, kteří se brali v srpnu 2014 si pořídili prstýnky stříbrné a upřímně...vypadají fakt strašně...jsou doškrábané, trochu šišaté a sami říkali, že už by do stříbrných snubáků nešli...poznámka..ona dělá v kanceláři a on je řidič autobusu, takže za mě určitě nedoporučuju...prstýnky budem mít (snad) celý život, takže bych pořídila něco odolnějšího (zlato, palladium, nebo ocel, titan....možností je víc, jen si umět vybrat tu správnou) :-)
Odpovědět
Asi záleží, co od toho čekáš...my chtěli jen symbolické prstýnky a též nám připadalo unfair, že se dnes snubní prsteny prodávají za takové ceny...takže nám stříbro stačilo. Pokud jste ale prstýnkové typy a víš, že je budete hodně nosit, zřejmě se vyplatí investovat do něčeho dražšího. Z chirurgické oceli mám, na základě vyprávění historek známého lékaře, trochu strach. Při otoku prstů je prý obtížné odstraňování (narozdíl od stříbra či zlata)...
Odpovědět
chir. ocel není obtizne odstranit.. procvakne se uplne stejne jako zlato...(jsem zdr.sestra a vidim to často) jedina nevyhoda ocelovych prstenu je, ze nejdou po case zvetsit jako napr. zlato-stribro... stribro je mekke, ale znam spoustu paru, co je mají a spokojenost..
Odpovědět
Profilova fotka
My máme tyto,stříbrné,matné,s rytinou a vyšly nás na 4500,- A pokud budou tak příšerně opotřebovaný,tak si za tu cenu můžeme k nějakému výročí pořídit nové :) Takže za mě stříbro ano ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My sme si koupili taky stříbrné, mám zasnubak bílé zlato a drahé snubní sme nechtěli..já sem spokojená, rutinu nám teď dělají bez problémů, tak uvidíme časem, já sem už měla nějaké stříbrné prsteny a v pohodě,tak uvidíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v naší nabídce máme i levnější snubní prsteny než částku, kterou píšete. Užší zlaté prsteny máme kolem 8-10tis. Nabízíme také stříbrné prsteny, jak s diamanty, tak i se zirkony. Doporočuji se podívat na naše webové stránky a přijet se podívat do naší prodejny v Kralupech nad Vltavou, kde máme na ukázku a vyzkoušení všechny snubní prsteny, které jsou i na internetu. Rády Vám s výběrem poradíme dle Vašich požadavků. Rytinu máme zdarma do všech typů prstenů a velikosti si můžete také vyzkoušet na naší prodejně. Hezký den, Goldex Kralupy
Odpovědět
My půjdeme asi do bílého zlata nebo do chirurgické oceli :) Stříbro je fajn, ale je měkké, takže to neriskujeme :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se nakonec rozhodla taky pro stříbro...přítelovi je to jedno, skoro ho nebude nosit. Zlato je pro nás bohužel moc drahé i když bych ho chtěla, zásnubní mám taky z bílého zlata s diamantem. Najdřív jsme uvažovali o chirurgické ocely, ale nakonec jsem ji zamítla...bude stříbro. A jěště se mi celkem líbí titan...lepší jak ocel myslím.... Ale každý má jiný názor a vyhovuje mu něco jiného. Někdo poví, že jsou to prstýnky na celý život...někomu nevadí si za 10 let pořídit nové...Ale v podstatě, ty prstýnky jsou jenom symbol...nestojí na nich manželství a láska...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dle zkušenosti : Máme prstýnky od Rýdla - já mám zlato (kombinace bílého a červeného) a manžel má stříbrný ten samý akorát bez kamene. Rytina v pořádku, ale je bohužel znát, že se jedná o stříbro. Manžel ho sice nenosí každý den (práce), ale po cca 3/4 roce je na prstýnku znát, že to není "kvalita" jako u zlata. Rýdl má možnost i na internetu si udělat svou kalkulaci. Můj prstýnek (mám malé prsty/klouby) s 3 brilianty, zlato bílé + zlato červ. vyšel asi na 9-11.t. (nepamatuji se) a ten manželův (ten naopak obr prsty/klouby) vyšel cca na 3.t. Bez těch briliantů by to určitě vyšlo o dost míň ;-). A abych to doplnila, zásnubák mám stříbrný cca za 600,- z Aurumu a už NIKDY (s touhle značkou mám příšerné bohužel opakované potíže). Manželovi jsem hned říkala, že zásnubní pak nosit nebudu a nechtěla jsem, aby za něj dával tisíce - o to víc jsem se mohla rozšoupnout se snubním :-).
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@zdenikmar Já jsem si našla v katalogu na netu a ve zlatnictví nám je udělali na zakázku. Dokonce udělali nejdřív nezávazně jeden jako vzorový na zkoušení, takže jsme ho viděli i na živo, než jsme se rozhodli. Vyšly nás cca kolem 10 - 11 tis. a jsou z bílého + červeného zlata, můj má briliantík.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?