Špatný výběr prstýnku

Mnoho z vás řeší to,zda si neměly vybrat jiné,hezčí šaty...já s šaty si jsem 100 % jistá,ale horší to je s prstýnkem. Když jsme vybírali snubáky,do jednoho zlatého s kameny jsem se zamilovala na 1.pohled,a vybrala jsem si ho. Teď bychom je měli mít během pár dní hotový,a já začínám pochybovat,jestli jsem vybrala správně,jestli jsem si neměla vybrat typický zlatý kroužek,bez kamenů. Taky jste měly pochybnosti o snubácích?
Odpovědět
Já mám s třemi drobnými kamínky a asi bych teď radši volila BEZ. (Manžel má bez.) Ale zase až tak mě to netrápí, důležité je, že nám to klape ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pockej az budou hotove a budes ho mit doma. Myslim, ze v ten moment budes vedet, ze jsi udelala dobre.
Odpovědět
Profilova fotka
Uvidíš, až ho budeš mít doma. Já teda o snubácích pochybnosti neměla, v okamžiku, kdy jsme je vybrali jsem si říkala, že sme vybrali dobře. Hezké, líbily se nám oběma, a to mě osobně stačí.
Odpovědět
Já prstýnky důkladně probrala s přítelem si se zlatnictví, která hodně pomohla tím, že vysvětlila, co je dobré pro vysokou odolnost prstýnku. Takže já nelituji, vím, že jsem vybrala dobře a mám i předpoklady pro to, aby mi vydržel (nevypadávaly mi kameny apod.) Ale než jsem je měla doma, tak jsem pochybovala úplně maximálně :D až pohled na ně mě ubezpečil
Odpovědět
Mam taky kaminky a jsek spokojena. Spis zacinam litovat vyberu materialu.....mame palladium.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja lituju spis vyber zlatnika. Nejen ze mu to trvalo 3 mesice, nez prstynky udelal, dorucil nam je 9 dni pred svatbou ( jednou je musel predelavat, protoze je zkazil-meli tam bublinky vzduchu) navic jsme po tydnu noseni zjistili, ze vypadaji, jako by jsme je meli pul roku a manualni praci k tomu. Dalsi jobovka je, ze mam diamanty a neudelal pod ne dirky, aby prochazelo svetlo a mohly se prirozene blyskat. Porad mi na nich prislo neco divne, ze se mi nejak nezdaji. Kdyz jsem byla v jinem zlatnictvi, upravit si zasnubni prstynek, tak si toho vsiml zlatnik :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007 Mame taky palladium, kvuli cemu toho litujes? u nas zatim spokojenost.. jinak vyberu snubaku nelituji, obcas zamrzi, ze ted podobny nebo shodny design ma spousta dalsich lidi (navic kdyz mam podobny "problem" i se zasnubnim), ale tomu se clovek nevyhne, pokud nezvoli neco opravdu extravagantniho, v kazde dobe je holt neco popularniho..
Odpovědět
Profilova fotka
To je tím, že jsi je už dlouho neviděla a je pak normální pochybovat ;-) . Já jsem též osoba, která vybírám na první pohled, prostě to vím, že je ono. Takže to jsem si říkala i u prstýnků. V původním návrhu vybraných prstýnků byly na dámském 3 kamínky, ale já chtěla jen jeden v jiném usazení. Když jsme je jeli vyzvednout, u mého prstýnku bylo usazení jiné, než mělo mít, takže jsme ho vraceli na předělání a já se rozhodla pro tři kamínky. A jsem za to ráda, kamínky se mi tam líbí, jsou takové decentní a prstýnek je tím zajímavý ;-) . Takže dej na svůj první dojem a až je uvidíš, budeš určitě ráda za tu volbu :-)
Odpovědět
my máme snubáky z Retofy, vzor 31 B (manžel bez kamínků, já s bílými kamínky). prstýnky máme od listopadu 2011 a nemužu si je vynachvalit. Jsou pořád krásné a kamínky nevypadávají. Líbil se mi v Retofy i prstýnek z kolekce snubních 16 BK, když jsme vybírali snubáky a dostala jsem ho potom od manžela za rok od svatby k narozeninam :-). Taky s kaminkama a taky pořád krásný. Myslím, že když si vybereš kvalitní prstýnek v ověřeném zlatnictví, tak že se nemusíš bát ;-)
Odpovědět
Já když jsem si vybrala snubní prstýnek tak jsem byla maximálně spokojená. Neboj určitě se ti bude líbit, to jsou jen momentální pochybnosti, ale určitě až jej uvidíš tak se ti bude líbit. Nemáš fotku nebo odkaz na webovou stránku? Jinak já mám také s kamínkem a jsem s ním moc spokojená, také jsem uvažovala zda typický kroužek nebo i kamínek. Rozhodla jsem se pro kamínek a jsem moc ráda, toto jsou ony: http://www.snubniprsteny-lr.cz/snubni...
Odpovědět
Tak jsem měla opravdu zbytečný obavy,vybrala jsem si ten nejkrásnější prstýnek :-) V pátek jsme si pro ně byli,a znova jsem se do něj zamilovala na 1.pohled. Už se nemůžu dočkat až mi ho můj ženich navlékne :-)
Odpovědět
@simona007 ahoj, taky premyslim nad palladiem, protoze mam platinovy zasnubni prstynek a rekli nam, ze k nemu bud opet platinu, nebo palladium... Muzes mi napsat tve pochybnosti, prosim? Dekuji
Odpovědět
Článek se načítá
@mrs_to_be no asi jsem od toho čekala víc... všude se píše, že je to tvrdší než zlato (kvůli tomu jsme si to vzali), ale teda po měsíci vypadal celkem jak kdybych ruky strkala bůhvíkam, ale psala jsem si s @martaveg a říkala, že jí to ze začátku taky tak připadalo, ale že potom už vypadali jakoby pořád stejně a mě už to taky tak připadá.... Ono to palladium je takové víc "zrdcadlové" než zlato, prostě se v tom vidíš a my třeba máme hladké (jen já diamantíky) no a na tom jdou šrámy vidět hodně. Barevně je na první pohled nepoznáš od bílého zlata, ale když se na to zakoukáš, tak palladium je trošku tmavší, takže k platině si myslím že ok. Ale popravdě nevím jestli bych do nich šla znova.... a těch keců z okolí, že nemáme zlato, to jsme si užili :-) Šli jsme proti proudu :-) Ale zase musím říct, že zásnubní mám z bílého zlata a je dost poškrávaný...takže je to tak 50:50 jestli bych do nich šla znova :-) Jinak tvar drží všechno ok. Máme je od Rýdla a celkové provedení na 100% a byly hotové tuším za tři týdny.
Odpovědět
@simona007 dekuju! Ja teda mam zasnubak skoro 2 mesice a po prvnich par dnech mi taky pripadalo, ze je poskrabany (na spodni casti), ale jak pises, ted uz mi to pripada beze zmeny, takze je to asi stejne... Mne je celkem jedno, co je to za kov, hlavne aby vydrzely a jeden neznicil ten druhy (budu je nosit na jednom prstu). A palladium je proste levnejsi nez platina ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?