Snubní prstýnky z oceli nebo titanu poraďte kde mají hezké?????? Severní čechy popř. Praha

Profilova fotka
Ahoj, poradí mi některá , kde koupit hezké prstýnky z chir. oceli? ,na internetu je toho dost , ale chtěli bysme si je zkusit v obchodě na ruce to vypadá jinak než nafocený.
Odpovědět
Ahoj, já můžu vřele doporučit tento obchod http://www.ok-snubniprsteny.cz/ z Kladna. Máme od nich krásné snubní prsteny z chirurgické oceli a v reálu se od obrázku z webu vůbec nelišily, snad jen, že na obrázku vypadal ten můj mohutně a v reálu je drobnější, s drobnějšími kamínky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jaenik tak v tomhle obchodě jsme byli včera se podívat a něco vyzkoušet tak přemýšlím jestli někde jinde by nebyli jinak řešený a podobně.Díky za tip
Odpovědět
Profilova fotka
@fisina taky máme z ok-snubniprsteny.cz, titanové a jsou překrásné a domluva byla výborná! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lendulos jéé tak to je super , aspoň zatím dobrý recenze :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lendulos Tak koukám na ty titanový na jejich stránkách ty jsme si tam nezkoušeli a jsou krásný :-) , jukla jsme do alba , máte moc hezký prstýnky :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme taky prsteny z ok - snubniprsteny a v poho. Máme z chirurgické oceli, na obrázku i ve skutečnosti stejně hezké, jen nám byl malinko větší, ale to asi tím, že je širší. Však ono je to lepší než kdyby byl malý.
Odpovědět
ja nakupovala na nakupnicentrum a maximalni spokojenost... je ale prvavda, ze jsme hledali nejednodušši mozne :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my tedy nemáme z chir. oceli, ale z titanu, i když z oceli jsme si je taky zkoušeli. a máme je od p. Kubíka z www.e-prsteny.cz - je to člověk, který udělá prstýnky z titanu na přání, za výbornou cenu, ale s výborným přístupem a dokáže navrhnout i příp. řešení či možnost/ nemožnost výroby vysněného prstýnku. máme ho i s rytinou a výroba trvala 3 týdny. jinak nám ještě i posílal kroužky v oceli i v titanu na vyzkoušení - velikost, barva (vzhled) a tak. takže si opravdu nemůžu stěžovat :-) a prstýnky jsou nádherné a sedí přesně!
Odpovědět
Profilova fotka
@mrshka díky ,koukala jsme na stránky a jsou krásný
Odpovědět
Profilova fotka
já doporučuju Kredum, tam je zas něco jiného, než v běžných obchodech. A pokud si tam uděláte výlet, můžete i zkoušet. My jsme to riskli a objednali na dálku a prstýnky jsou naprosto parádní :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
také máme prstýnky z chirurgické ocely z ok-prsteny, jsou pěkné, ale dneska jsem je musela vracet, protože jsem zjistila, že mému nastávajícímu splatli datum v rytině :-( jinak původně jsem chtěla taky titanové, ale ve skutečnosti nejsou tak lesklé jako na obrázkách a jsou hodně tmavé, tmavší než ocel. A dle tvrzení paní prodavačky ty vlastnosti obou kovů jsou totožné
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
www.ok-snubniprsteny.cz to vyhraly i u nas. ani jsme tam nebyli, pouze jsme si nechali poslat meridlo a objednali. vse sedi a jsou prekrasne, hezci nez na obrazku :-) mam je v albu :-) opravdu skvela komunikace a vse oki :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?