Snubní prstýnky z internetu, máte kušenost?

Milé nevěsty,rozhodli jsme se s přítelem,že bychom si snubní prstýnky pořídili z internetu. Byli jsme se podívat i ve zlatnictví,ale přijde mi že na internetu je mnohem větší a taky hezčí výběr :). Akorát mám obavy aby nám takhle bez zkoušení sedly, co si myslíte máte zkušenost? Předem děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme objednávali z internetu. Velikost jsme měli vyzkoušenou ze zlatnictví a pak jsem si objednali... Jsme spokojený, protože prstýnky sedly krásně...:-)
Odpovědět
Taky jsem si ve zlatnictví nevybrala, takže jsme jen zjistili velikosti a pak objednali přímo od výrobce. Z výsledku jsem byla nadšená. Takže u zavedené firmy bych se přes net objednat nedála.
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme prstýnky z internetu. Velikost jsme si zjistili a sedí perfektně :)
Odpovědět
my mame take z netu ,jsme moc spokojeni.Doporucuji prsteny zabka,poslou ti i merici krouzky a vzorky na vyzkouseni,jeden vzorek za zalohu 500KC,s tim ,ze kdyz si vyberes,odectou castku z celkove ceny prstynku. A kdyz si nevyberes ,penizky vrati. A je s nimi i super komunikace :-)
Odpovědět
Taky máme z netu, ve zlatnictví jsme si vyzkoušeli jaké velikosti potřebujeme a potom objednali ne netu, vyjde to i levněji :-) takže za nás doporučuji
Odpovědět
Profilova fotka
Měřící kroužky na prsteny jsou normované, stačí zajít do kteréhokoli kamenného zlatnictví a změřit velikost - objednat prsteny pak můžete kdekoli. Jen je třeba myslet na to, že pokud si objednáte větší šířku prstenů než měly zkušební kroužky, je lépe objednat o 1-2 mm větší velikost. Ale ani v kamenných obchodech nikdy není kompletní škála velikostí všech modelů prstenů, proto jsou vynalezené ty měrné kroužky ;-) Velká výhoda nákupu v e-shopu je ta, že máte zákonné právo prsteny (s výjimkou zakázkově upravených modelů, např. s rytinou) vrátit, pokud nesplňují Vaše představy.
Odpovědět
My máme prstýnky z webu www.adamvtriku.cz . Jsou to prsteny z ocele z damašku, což přítele ihned nadchlo, protože má rád nože a vždycky mi říkal, že ta ocel z damašku patří mezi nejkvalitnější :). Ne každému se můžou líbit, ale jsou netradiční, navíc mám pocit že je na ně doživotní záruka. Ty vzory tam můžou být a nemusí, jak kdo chce. Myslela jsem si, že se mi to nebude líbit, ale jsou naprosto úžasný a originální. Ale je lepší za pánem dojet do Nové Paky a pojmout to formou výletu pro ty, kteří to mají z ruky. Vybrala jsem si jeden na webu, ale vůbec mi neslušel a nakonec jsme odjížděli s takovým, který bych podle obrázku předem zamítla :).
Odpovědět
Profilova fotka
Máme prstýnky z webu www.goldex.cz , můžeš si tam vybrat zda chceš zlaté zlato, bílé zlato, stříbro nebo ocel...Ceny jsou bezkonkurenční. Objednávala jsem stříbrné s briliantem a vyšly nás oba za 3620,- i s dopravou a rytinou. Vše je perfektní, prstýnky přesně podle obrázku. Maximální spokojenost :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme prstýnky z jednoho malého zlatnictví v Praze ve Vysočanech. Fakt doporučuji. Pani nás tam nechala po zavírací době a dlouho si s námi povídala. Je moc milá a udělá Vám teměř cokoliv:) My máme nakonec prstýnky z bílého zlata a já na nich mám tři brilianty. Protože pani vykupuje i zlato, donesli jsme ji nějaké zbytky, co jsme našli doma a prstýnky nás budou stát cca 2500 Kč. Nevím, zda se to dělá všude, ale pani dělá i zkoušku prstýnků (kterou už máme za sebou :-) ), kde můžete prstýnky zcela změnit a za rytinu, kterou jsem si vymysleli vůbec nic nechce. Odkaz na jejich stránky je: www.heklin.cz
Odpovědět
Také máme z internetu a jsme moc spokojeni! Velikost jsme vyzkoušeli ve zlatnictví na jiných prstenech a pak si vybrali na www.ok-snubniprsteny.cz . Dodací doba byla blesková asi 2-4 i s víkendem a cena víc než skvělá, prsteny krásné!
Odpovědět
my máme prstýnky z Goldex.cz, byly jsme tedy vybírat osobně, mají až do 20,00hod, což je super, prstýnky jsme měli asi do 14dnů a jsou úžasné!! Že jsme platili cash, tak jsme dostali ještě 3% slevu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?