Snubní prstýnky z bílýho zlata v Plzni, máte tip?

Zdravim vas vsechny :-) chteli bychom krasny snubni prstynky z bilyho zlata, ale chteli bychom na ne nechat vyryt nase inicialy a datum svatby , nevite o nejakym klenotnictvim v Plzni kde to delaji a zaroven si tam vybereme i prstynky. A nebo treba jeste prinejhorsim v Praze ? mockrat dekuji za tipy.. :-)
Odpovědět
My si budeme nechávat dělat prstýnky na zakázku u Fishera u Saského mostu. Nemají žádnou stálou nabídku, ale vyrábějí je na zakázku dle přání zákazníka. Paní na prodejně je moc milá, ochotná a hlavně dokáže odborně poradit a upozornit na věci, kterým je lepší se u prstýnků vyhnout, aby byly skutečně kvalitní a vydržely celý život. Jinak jsme se byli podívat v klenotnictvích po celém náměstí i v obchodních centrech. Celkově jsem byla zklamaná, sice měli leckde opravdu obrovský výběr, ale mě nic doopravdy neoslovilo. Navíc po konzultaci s klenotníkem si říkám, že jsem ráda, že jsme vlastně nic nekoupili.
Odpovědět
dekuji za radu :-) a muzu se zeptat na kolik tam vyjde vyroba prstynku?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já bych Vám doporučil prstýnky od Lukáše Rýdla, Bisaku, nebo Retofy. Nyní probíhá soutěž rings of the year awards 2013 a můžete se tam podívat na krásné prsteny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?