Snubní prstýnky ve Zlíně, kam zajít?

Profilova fotka
Doporučíte mi, kam zajít na snubní prstýnky ve Zlíně a okolí? Možnosti tady jsou myslím poněkud omezené...
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka3112 no nejlepší mi tak přišel zlatník Pechanec na Prioru, myslím, že je to tak druhé patro (?) po levé straně. Ochotný, vyrobí prstýnky klidně podle obrázku z netu, není drahý, dá se s ním v poho domluvit i když chce třeba ženich jen stříbrný, bo ho nebude nosit....všude jinde když nechceš zlaté a značkové tak přestávají být tak milí :-) Co jsem se aj tak ptala ve svém okolí, tak spokojenost.
Odpovědět
já jsem měla vybrané prstýnky ve svateb.salonu Bonetka v Otrokovicích-tak jako i ostattní věci-maxim.spokojenost!!
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ a kolik jste dávali za prstýnky?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucishekv my máme na prstýnky ještě čas :-) ale to strašně záleží co si navymýšlíš, kolik a jaké kamínky, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ ahááááá :-D no u nás je v jednoduchosti krása, takže uvidíme. včera v salonu mi spočítali cenu na nějakých 11.300,- tak nějak chci postupně zjišťovat kolik kde co stojí
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Doporučuji zlatnictví ve Zlíně na obchodním domě Prior. Zlatnictví Pechanec, 4.patro, vpravo. Se snubními prstýnky jsme byli velice spokojení. Bratři Pechancovi nám vyrobili prstýnky přesně dle obrázku, který jsem si našli na netu, případně Vám vyrobí prstýnek dle Vašeho vlastního návrhu. Provedli čistou, precizní a krásnou práci a za výbornou cenu! Oba bratři jsou velice příjemní, milý a ochotní. Poradí Vám, doporučí a dají spoustu rad. Všem ze Zlína a okolí určitě doporučuji!! Jsou opravu moc šikovní!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?