Snubní prstýnky v Brně - vlastní návrh. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky, chceme si nechat vyrobit snubní prstýnky z bílého zlata podle vlastního návrhu. V tom mém by měly být vsazeny kamínky. Bohužel osobně neznám žádného dobrého zlatníka v Brně. Máte nějaká doporučení nebo naopak rady, koho určitě nebrat? Předem díky.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj...nám už se prstýnky vyrábějí(jsou v mém albu)...máme je od zlatníka Ladislava Kouřila...má krásné prstýnky, ale udělá vám jakékoliv podle vašeho vlastního návrhu..jen nám říkal, že má ted moc práce, takže se mu prodloužila dodací lhůta ze 14 dní na 2 měsíce...jo a když si donesete nějaké svoje zlato, tak vám ho potom z koncové ceny odečte...naše prstýnky stojí vypočítal na 8 500,-, ale měli jsme nějaké svoje zlato, takže konečná cena bude 5 700,-....snubni-prsteny-lk.cz :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dnes jsme byli zadat naši zakázku v podnikové prodejně Karatu, taky budeme mít z bílého zlata. Přinesli jsme si svoje zlato (žluté 8-) ) a předběžná cena je 5000,-
Odpovědět
Profilova fotka
silik: my jsme si nechali delat prstynky podle vlastniho navrhu (spis podle obrazku z netu) ve zlatnictvi u hl. nadrazi pod viaduktem. Byli jsme maximalne spokojeni. Pani si za praci pocita 1000,- na jeden prstynek a muzes si donest vlastni zlato. My meli platit 13 000,- a stalo nas to jen 4200,-
Odpovědět
jedině Řečkovice - pan Patrik Požár, zlatnictví Brilant - jen samá chvála ode mne
Odpovědět
Ahoj, my jsme si nechali dělat prsteny v Red and Cube na Josefské, byla tam moc milá paní, myslím že majitelka, ve všem nám vyhověla (měla jsem svou představu prstenů, a byly i zlatnictví, kde mi řekli, že to je nesmysl, že to nepůjde....). Donesli jsme si i vlastní zlato, které nám při převzetí prstenů odečetli. Přítel má celkem velký prsten a těžký, já mám drobný s 5 brilianty a stály nás 9100,-, po odečtení zlata necelých 7000.
Odpovědět
Profilova fotka
My taky chceme zkusit p. Kouřila.
Odpovědět
Silik - já mám zásnubní z bílého zlata z Karátu, přítel loni tehdy obešel prý půlku Brna, ale tady měli hezké a levné (neprodávají myslím vůbec cizí "značkové", dělají si vše sami) Kousek od Semillasa mají "výrobnu" a vím, že letos mají akci, že nad 2000,- dávají 20% slevu, a to už je znát. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Holky, obnovuju téma - mám nápad na prstýnky a chtěla bych najít šikovného zlatníka, který by mi ho z hlavy a náčrtku dostal ven a zhmotnil jej. Znáte nějakého?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, vyrábíme snubní prsteny, šperky, dle vlastního návrhu či fotografie na zakázku., přímo v 3D návrhu. Pokud máte zájem, můžete se zastavit, ukážeme Vám několik našich šperků ... Mějte se hezky..
Odpovědět
Ahoj holky, musím všem doporučit zlatnictví Sokop v Brně. Více na http://www.zlatnictvi-brno.cz/. Prsteny jsou přesně podle našich představ. Při dodání vlastního zlata je pak cena za práci 450,-/gram.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?