Snubní prstýnky od zlatníka Lukaše Rýdla

ahojte! mate nektera zkusenost s timto zlatnikem? jak jste spokojene? F.
Odpovědět
1
2
21
Ahoj fialko, my máme prstýnky od Lukáše Rýdla a jsou nádherné. Objevili jsme tohle zlatnictví na svatebním veletrhu a je i mnohem cenově výhodnější než jiná zlatnictví. Každý nám prstýnky moc chválí a já se na ně dodnes nemůžu vynadívat. ;-) Takže ti ho vřele doporučuji! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme taky prstýnky od Lukáše Rýdla a jsme moc spokojení. Má jiné prstýnky než ostatní.
Odpovědět
prave...nam se take moc libi...uvazujeme o platine..ci bile zlato..jeste nevime...ale take se nam libi.
Odpovědět
Můžete mi někdo prosím říct, kde tento zlatník je?
Odpovědět
ma sve netove stranky - do vyhledavace napis jeho jmeno - je to Praha a bude na veletrhu :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, chtěli jsme na prstýnky vyrýt podpis a teď jsem si všimla, že on to dělá taky:-)Myslíte, že by to šlo na veletrhu u něj objednat?
Odpovědět
ja myslim ze ano! od toho tam preci jsou...nabizeji sve sluzby!
Odpovědět
Ahojky, Rýdl má obchod mezi tram zastávkami Malostranské náměstí a Újezdem v Praze. Taky se mi moc líbí jeho věci,a hlavně tam jsou takoví všichni hodní a snží se vyjít vstříc. Na veletrhu v Diplomatu určitě bude,tam to bude asi nejlepší se poptat, popř. udělat obchod :-)
Odpovědět
jo, jo, vyrývá i vlastnoruční podpis, který si napíšeš na kus papíru. A dle informací na jeho www stránkách je to nyní zdarma. Chystáme se do jeho obcůdku... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, také máme prstýnky od Lukáše Rýdla a jsou super.Než jsme ho objevili, prošli jsme několik zlatnictví a skoro všude měli předražené, nevkusné a přezdobené prsteny, u něj jsme si pak připadali jako v ráji :-) :-) :-) . Doporučuji!!!
Odpovědět
Profilova fotka
tak mi pan Rýdl odepsal, že to rytí mu můžeme fakt zadat na veletrhu, pokud to nejsou prstýnky od něj tak za 400 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěstinky, dívala jsem se na jeho stránky. Ta prsteny jsou vážně krásné. Jen nevím, je ta cena u nich za jeden nebo za oba prsteny? díky moc za info :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
cena je za par:)
Odpovědět
Ahoj mame od nej taky prstynky, mam jejich fotky i v albu takze muzete porovnat jak vypadaji u neho na webu a jak ve skutecnosti, staly 8200,- vcetne vseho, ryti i kaminku, ale jsou to zirkony...na veletrhu bude, sleva 10%
Odpovědět
plechajdo, jsou fakt krasny! a vy je mate lesteny? v tom katalogu je maji nejaky matny... taky se chystame na veletrh do voroneze...kolik tak byva zaloha? nebo se to plati hned? :-N
Odpovědět
plechajdo, teď koukám, že máme úplně stejný prstýnky! ;-) Objednávali jsme si je loni na svatebním veletrhu.
Odpovědět
Tak jsme si byli s přítelem vyzvednout objednané prstýnky ve zlatnictví Lukáše Rýdla. Jsou nádherné!!! :-D Akorát přítelovi byl velký, ale hnedka ho tam zmenšili na počkání, což je super (jinde musíte na zmenšení prstýnku několik dní čekat). Takže vřele doporučuji.
Odpovědět
Ahojky, taky mame, resp. budeme mit prstynka od pana Rydla (jeste jsou ve vyrobe :-) ) Oba budou z bileho zlata, muj ma 2 kaminky-brilianty, priteluv ma 2 modre safiry..Cena vcetne kamenu a ryti je 12 000Kc, coz je super.. Az je budeme mit doma, cca pristi tyden, dam je do alba Mejte se, papa
Odpovědět
plechajdko, imzadi díky! Já taky myslela, že cena je za 1 prstýnek. To jste mě potěšily :-) :-) :-) To je super. Prstýnky jsou opravdu krásný!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, asi budu jedna z mála, která nebude Lukáše Rýdla moc chválit. Máme od něj prstýnky, jsou sice nádherné, ale bez problémů to nebylo :-| Po převzetí prstýnků jsem až doma zjistila, že pánský je o dost méně masivnější než dámský a o hodně méně masivnější než vzorek u něj v prodejně, podle kterého jsme si prstýnky vybírali. Při reklamaci mi říkal, že on dělá vždy dámský masivnější než pánský, což mi přijde nelogické, ale budiž. Reklamaci uznal až poté, co jsem ho donutila poměřit šuplerou náš prstýnek s vystaveným vzorkem a bylo vidět, že mám pravdu. Prstýnek předělal, ale z lhůty dodání 14 dnů se vyklubalo po 2 telefonických urgencích 5 neděl. Teď má zase na sobě nějaký škrábanec, ale to už řešit nebudu, neb jich tam při nošení ještě dost přibyde. Ale pořád si myslím, že by se toto profesionálovi stát nemělo. Ikdyž má na webu napsáno u prstýnků přibližnou váhu např. 12 g, skutečná váha může být i pod 10 g. Dělá to podle velikosti a když máte malé velikosti, tak na vás spotřebuje méně zlata (ale o 2 g méně zlata mi na peníze přijde docela rozdíl). Rada: při přebírání prstýnků si je dejte vedle sebe a porovnejte je. My si každá zkontroloval svůj a vedle sebe jsme je viděli jen chvilku v krabičce :-( Nechci ho nějak hanit, ale trochu ho podezřívám z toho, že chtěl ušetřit na prstýnkách zlato, protože jsme je měli s veletržní slevou, což dělalo v našem případě cca 1000 Kč. Na mém prstýnku ušetřit moc nemohl, protože mám dokola kamínky... To je jen můj pocit a nechci tímto říkat, že je zloděj a okrádá. Třeba to byla doopravdy jen vyjímečná chyba. Chtěla jsem tímto jen napsat, že i takovéto věci se dějí a je třeba být obezřetní ;-) Mějte šťastný výběr prstýnků :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ostruzinko, Ty jsi ale perfekcionistka, to takhle hodnotíš vše? my máme prstýnky od Lukáše Rýdla a jsou opravdu nádherné, co se týče váhy, tak nevím, nenapadlo mě je zvážit :-)
Odpovědět
Terezo, možná perfekcionistka jsem, ale záleží mi na tom, za co platím. Vybrali jsme si prstýnky podle masivnosti a když to potom tak nebylo, tak bys nebyla zklamaná? Já jo. To máš jako, když platíš v krámě za 10 rohlíků a přitom jich máš v košíku jen 5 ;-) (takové lehčejší přirovnání :-N ) Prstýnky jsem nevážila (ani na to nemám zlatnickou váhu), ale gramáž je napsaná na prodejce. Mně o tu váhu vůbec nejde, spíš jen o to, že nebyly takové, jaké jsme si je vybrali. Já prostě jen ráda platím za to, co jsem si objednala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo to já určitě také, my jsme měli štěstí a prstýnky máme pěkné :-)
Odpovědět
my si taky nemůžeme stěžovat :-) prstýnky jsou krásné a byly v naprostém pořádku - přesně podle vzoru a představ.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mame prstynky od nej a jsme velice spokojeni, nemeli jsme jediny problem.
Odpovědět
Já jsem jen chtěla upozornit na to, co se nám stalo. Že by se to třeba mohlo stát někomu dalšímu... V každém případě, jak jsem psala, prstýnky jsou nádherné, máme z nich radost, ale bez těch komplikací by to bylo lepší :-)
Odpovědět
Máme prstýnky od LR a jsme velmi spokojení. Jsou opravdu nádherné, bílé zlato a briliant a cena je bezkonkurenční:)
Odpovědět
Profilova fotka
jaký máte?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, my mame taky prstynka od LR a jsou jak jinak nez nadherny, bilocervene zlato a ja mam briliantik, kolega co se zeni v praci, aniz by vedel ze je mame, si je vybral, pak kdyz nam je popisoval, tak jsem mu je ukazala... no objednavku zmenit nesel, protoze jsou fakt nadherny... zeni se za 14 dni a tesi se az ho bude mit na prste... jinak dodani bylo rychle a dodavali jsme si zlato, coz ponizilo cenu
Odpovědět
Profilova fotka
my máme ty č. 69:-) ale čekali jsme na ně 2 měsíce, maj toho prý moc :-)
Odpovědět
1
2
21
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?