Snubní prstýnky od Rýdla, máte ? Podělíte se o foto ?

Ahoj všem, dnes jsem konečně měla čas a zabrousila na stránky snubních prstýnků od Rýdla... plno jich je hezkých a mě by zajímalo, jestli jsou i ve skutečnosti tak hezké jako jsou vyobrazeny nebo je lepší se zajet podívat někam i osobně. Pokud se podělíte i o foto, budu moc ráda a předem díky !!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nemůžeme sem házet odkazy, tak popíšeme - když mrknete k nám na stránky, do svatebních galerií "Andrea a Adrej" a "Markéta a Lukáš", tak ti pamatujeme, že měli od Rýdla a fotky v těch galeriích jsou;)
Odpovědět
Máme od Rýdla jak zásnubák, tak snubáky a jsme maximálně spokojeni. Fakt bych neměnila. Je to poctivej kus práce za vcelku rozumný peníz. Obcházeli jsme tenkrát asi patnáct krámků se snubákama, ale nikde se nám tak nelíbilo jako tam. Mají to dost srovnatelné typově s Bisaku, ale to je bohužel cca o 3 - 5 tis dražší.
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe Máme od Rýdla snubáky a já i zásnubní prsten. Co se týče obrázků na webu versus skutečnost - na netu se mi líbil málokterý, ale na živo jsem nestačila zírat :-) Určitě stojí za to se vypravit na osobní prozkoumání :-) My byli v Praze na jejich pobočce a nakonec jsme si vybrali u nás v jejich partnerské prodejně (cena zůstává stejná, jen servis už není poskytnutý "Rýdlem", ale danou partnerskou prodejnou a zřejmě se to liší pobočkou od pobočky). Takže co se týče servisu a přístupu můžeme hodnotit pouze partnerskou prodejnu u nás ve městě a spokojenost 100%. Osobní ozkoušení je podle mě u prstenů, do kterých hodláte investovat, víc než nutné. Manželovi ne každý, který se líbil mně, byl na prstě (tedy jeho "pánská verze") příjemný a pohodlný.
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe Myslím, že prsteny od Rýdla jsou hezčí ve skutečnosti. Podle stránek se mi jich nelíbilo moc, ale zajeli jsme do Brna do prodejny a to bylo jiné kafe :) My máme tyto. Pro jistotu přidávám i počítačový model, akorát mám dva kameny navíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame take Rydla, bohuzel ale nemame lepsi fotku.... Prstynky jsou ale nadherne! :) Jsou nase, takze jsou pochopitelne nejhezci :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mam na svem kaminky po polovine obvodu a na druhe polovine pokracuje jen drazka- jako na manzelove. Omylem jsem pridala fotku jen s drazkou, tady je ta hezci pulka meho prstenu :D
Odpovědět
Máme prstýnky od Rýdla, dělané na zakázku, jsem strašně moc spokojení. Nicméně bych se určitě vypravila se podívat, ne proto, že by fotky neodpovídaly, ale protože člověk to musí vidět na ruce. My jsme sice neměli žádnu představu, ale z něktrých, co se nám třeba ve výloze líbily moc, jsme pak na ruce byli vyloženě zklamaní... (nejen u Rýdla, obecně).
Odpovědět
@serehe Obecně je lepší se jet na prsteny podívat a vyzkoušet si je, protože na ruce pak vypadají úplně jinak. Jinak náms e prsteny od Rýdla líbily, vypadají fakt pěkně a nejsou zas až tak drahé jak sjem si myslela....... Viděla jsem prsten po 3 letech a taky zatím vypadal dobře, samozřejmě poškrábání a žloutnutí se nevyhneš, ale u ýdla máš jednou za dva oky nárok na servis zdarma - úpravu povrchu (protože mat i lesk se ošoupává a rozdíly mezi nimi se postupně zmenšují - na to je dobré myslet) a nové porhodiování. Jinak je fakt, že na živo vypadají o 100% lépe než na fotce :)
Odpovědět
Holky, moc děkuju za vaše postřehy, fotky, zkušenosti i doporučení !! Rozhodně se chceme jít podívat na prstýnky od Rýdla... 8-) ;-) @jamesie ty jsou božské !!!! Jaké kamínky jste dávali ? Zirkony nebo brilianty? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe Dávali jsme brilianty. Jsou malé, nebylo to moc velké navýšení ceny :)
Odpovědět
@jamesie já si právě všimla, že ty ceny v porovnání se zirkony nejsou o tolik vyšší... tedy, pokud prstýnek není osázený kamínkama kompletně, to pak ta cena naskáče ;-) Také půjdeme do briliantů, prý i lépe drží v prstýnku než zirkony, které vypadávají...ale je mi jasné, že je to kus od kusu a že může vypadnout i briliantík ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe Zirkony jsou v podstatě chemická sloučenina a jednak časem ztrácí lesk a když vypadnou, tak to bývá často proto, že se třeba kus odlomí, mně už se to u jednoho prstenu stalo. Zásnubní mám se zirkony a i když je pro mě pořád nejhezčí na světě, tak už ty kameny opravdu vypadají trošku jinak, než když byl nový. To se u diamantu nestane a pokud je dobře zafasován, vypadnout by neměl :) Takže vzhledem k tomu, že to má být na celý život. ..... :)
Odpovědět
Článek se načítá
@jamesie ;-) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@kristynar na kolik vás prosím vyšly?
Odpovědět
Máme snubní od Rýdla, jsme maximálně spokojeni, neměnili bychom :-).
Odpovědět
tak jsme též dali na Rydla :-) Chtěli jsme širší, tak volba padla na tyto ;-) 5 briliantiku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě se vyplatí osobní návštěva, na netu se nám líbil jeden pár snubáků, ale na živo se nám až tak nelíbily a ty co nás na netu moc nezaujaly, tak byly naopak krásné a ty jsme si i vybraly, zatím na ně čekáme, měly by dorazit koncem dubna, tak zatím dám jen odkaz http://www.prsteny.cz/snubni-prsteny-...
Odpovědět
@barca1990 já na net taky koukala, ale spíš tak pro představu, jak říkáš, nejlepší je prsteny vybírat osobně a tehdy pak volba může padnout i na jiný typ než si člověk vyhlídne na webu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xjodb 21500,- s veletrzni slevou :)
Odpovědět
Nechci to všechno opisovat - koukněte se, jaký mi pan zlatník poslal prsten - viz téma Zlatník Lukáš Rýdl - máte o nom informácie? Ze dne 15.3.2016 a následně dnes, 3.4.2016. Sám si dělá reklamu....
Odpovědět
Máme model 324/02. Oba z palladia, já svůj porhodiovaný s mini brilianty. Už po prvním měsíci používání byly oba prsteny flekaté, nehezké. :( Přitom máme oba kancelářskou práci.
Odpovědět
Já mám od Rýdla zásnubní a zatím spokojenost, po nošení třičtvrtě roku je bílé zlato samozřejmě odřené, protože jej nosím víceméně nonstop, ale i tak vypadá hezky. Šli jsme tam vybírat i snubní,ale odcházela jsem zklamaná, s pocitem, že je jeden jako druhý, že takový má doma každá, neměla jsem ani z jednoho pocit wow, tenhle mě musí provázet po zbytek života, spíš pocit necháme tu 15tis a ani z něj nebudu mít radost. Tak jsme zajeli do Daloo a odcházela jsem nadšená, prstýnek jsem si navrhla k obrazu svému a cestou domů poskakovala radostí :) ale to je spíš otázka vkusu, pokud chcete klasiku, určitě si vyberete
Odpovědět
@puhelin Reklamovali jste je??
Odpovědět
@babikuby Chystáme se, ale stále to odkládáme, protože prodejna, ve které jsme je kupovali, je dost z ruky.
Odpovědět
Čím dřív tím líp! Držím palce.
Odpovědět
Zde je fotka mého nového snubáku od pana Lukáše Rýdla. Hrůza.
Odpovědět
@babikuby hned bych to začala řešit úředně, když prodejce / výrobce neuzná reklamaci vady mnou nezapricinene ...
Odpovědět
Já jsem to dnes řešila se soudním znalcem. Lukáš Rýdl reklamaci neuznal, ale prsten při reklamování přeleštil, přesto soudní znalkyně pod leskem ty rýhy viděla. Bohužel ale nijak nedokážu, že jsem nejezdila šroubovákem po briliantovém prstenu. Já nedokážu, že to bylo způsobeno při výrobě a následně přeleštěno. Když jsem ho poštou dostala, byl zářivě lesklý a během tří dnů se ty rýhy postupně objevily jak mizel ten zářivý lesk.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?