Snubní prstýnky, není 9000 Kč moc?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na zkušenost s cenami prstýnků. Rádi bychom měli prstýnky z bílého zlata do šířky 4 mm bez kamínků. Prstýnky jsou z 1 poloviny z lesklého zlata a z druhé poloviny broušené.Já mám velikost 51 a přítel zatím neví. Prošli jsme mnoho webů a vybrali ten pravý (ten stál okolo 20 000 Kč) ... do toho samozřejmě nejdem ... našli jsme nakonec levnější alternativu, která byla stanovena na 9 000 Kč. Není to moc i tak? Já si myslím, že zrovna na prstenech by se nemělo moc šetřit....když jsou na celý život, ale i těch 9 000 mě příjde docela dost :-| .
Odpovědět
Profilova fotka
@cital My díky ceně i vybraly alterantivu titanu. Vyšla nás cenově úplně super, máme prstýnky podle toho jak se nám líbily a jelkož je titanium šlechtěná ocel mají skvělou výdržnost.
Odpovědět
Já do titanu jít moc nechci, jelikož mám třeba zásnubní z bílého zlata ... tak ať se to pak nebije. Příjde mi, že titan je trošku tmavší než bílé zlato, ale jinak se mi šperky z titanu dost líbí.
Odpovědět
Tak já myslím že 9 000 je docela pěkná cena... hlavně proti těm 20 000, my měli za 17 000 a to je fakt hodně, jenže já je moc chtěla, tak to musel manža přežít... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že cokoliv pod deset tisíc je levný :-) Přece jen, je to bílý zlato, to prostě něco stojí. A jak píšeš, je to prostě investice na několik desítek let, to se těch 9000 pěkně rozmělní :-) Než mít prstýnek, kterej se mi nebude tolik líbit, to si radši připlatím a budu spokojená. Peníze jsou od toho, aby se utrácely ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cital Já nemohu nosit nic díky alergii kromě chirurgické ocely a podobných slitin takže u nás byla volba jasná :) Ale jinak tedy 9tisíc za bílé zlato není až tak moc to je pravda. Cena si myslím že je tak akorát
Odpovědět
No právě...kamarádka si nechala udělat prstýnky ze starého zlata a dopadlo to strašně....po 2 letech prstýnky vypadají děsně.
Odpovědět
Profilova fotka
většina mých přátel dala za prstynky kolem 12tisíc. ale taky si myslím,ze na nich by se moc šetřit nemělo,prstynky a fotky jsou jediné věci,které nám po svatbě zůstanou.
Odpovědět
Profilova fotka
No já nevím, mě to přijde docela dost. Našla jsem stránku, kde mají hezké slevy, tak se na to podívejte a třeba si vyberete něco levnějšího... Záleží na vkusu ;) http://zasnubni-snubni-prsteny.cz/snu...
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych si hlavně zjistila, jestli jsou rhodiovaný nebo ne. Četla jsem tu i příspěvky, kde si pořídili prstýnky z bílého zlata a 3 měsíce po svatbě měli prstýnky flekatý. My jsme se rozhodli pro wolfram, má nejvyšší životnost a vypadá moooc hezky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se právě koukám na chirurgickou ocel. Mám ji nejradši a vypadají přenádherně. Mám piercing v pupíku z chirurgické oceli už asi 9 let a kromě občasného očištění ta ozdůbka nepotřebuje žádnou péči, takže já mám asi vybráno...
Odpovědět
@cital taky si myslím, že pod 10 tisíc je hodně dobrá cena za zlaté prstýnky. My máme také bílé zlato, tedy v kombinaci s červeným a já mám 3 kamínky a pod 10 tisíc jsme se nedostali ani se slevou. Takže toto je opravdu dobrá cena. Jestli chcete ještě levnější, budete muset do alternativ - stříbro, palladium, titan, ocel..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jednoduché prstýnky z bílého zlata v šířce kolem 3 mm se dají pořídit i za cenu kolem 7.000,- Kč - samozřejmě podle partnerovy velikosti. Mrkněte k nám na stránky - snubní prsteny z libovolného materiálu si můžete seřadit i od nejlevnějších, takže získáte okamžitý přehled.
Odpovědět
Článek se načítá
Cena prstenu je jednoduse cena zlata dle vahy (14ct je cca. 620Kc/g) a k tomu prace - cokoli nad 100% ceny materialu je dle me zlodejina. Nad 50% je to drahe, pod 50% je to super. A k tomu pripadne kameny, kde se da cena taky docela jednoduse urcit (resp. kolik by kamen mel podle sve barvy a kvality stat). Spocitat vahu lze celkem bez problemu ze sirky, tloustky a velikosti prstu.
Odpovědět
10 tisic muze byt skvela cena a muze to byt i brutalne predrazene. A rekl bych, ze je to uplne stejne jako se vsim co se dotyka svatby - cokoli svatebniho je vzdy tak nejak nesmyslne drazsi (dort, obed, kvetiny,saty,...) Pro priklad prsteny 3mmx0.5mm velikosti 45 a 56 maji cenu materialu jenom 1700Kc a pro zmenu prsteny 5x1.0mm velikosti 52 a 67 maji cenu materialu uz 6700Kc. My mame radi, kdyz je prsten videt, takze je jen cena zlata 24000Kc a k tomu se jeste propocitaji diamanty a samosebou prace. Pochopitelne obchody se zlatymi sperky si na to jeste nasadi nejaky decentni svatebni zisk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme prsteny ze žlutého zlata v šířce 4 mm, velikost 50 a 68 a stály nás 9000 Kč. Byla to naše nejdražší položka (když nepočítám hostinu). prsteny jsou na celý život, tak jsme nechtěli šetřit a navíc si myslím,že 9 tisíc není tak moc.
Odpovědět
Máme prsteny z bílého zlata, moje šířka 4 mm a přítelova 5 mm, já tam mám tři zirkony. Původní cena 14 000 Kč, po výkupu snubních prstenů mých rodičů jsme se dostali na cenu 5 500 Kč...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme prstýnky za 12 000kč, z bílého a žlutého zlata, cena po výkupu 3000kč. Posbírali jsem doma vše co jsme našli nebo nenosili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajuskaa23 ahoj,my máme prstýnky z chirurgické oceli,a jsou krásné a celkem i levné vyšly nás na 1200kč :-D
Odpovědět
nás vyšly ze žlutého zlata na 7300 a to mám já velikost 57 a manžel 71 (váha použitého z lata 9,8g). Ale nechávali jsme si je dělat v malom zlatnictví na míru (vybrali a nakombinovali jsme 2 vzory). Z naší strany naprostá spokojenost s cenou i s prstenmi.
Odpovědět
@iwanov To je velmi dobra cena.
Odpovědět
@alfred1 Taky si myslím. Ale ono je to tím, že mají vlastní zlatnici a prsteny prostě dělaj. A i tím, že to nejsou velké kolosy zaměřené na snubní prsteny... Je potřeba hledat. Hlavně stejně nakonec máme žluté zlato a já na začátku chtěla bíle. Ale uznala jsem že na manželové opálené ruce to bíle nevypadá hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
@cital no tak já si myslím,že to je super cena. nás vyšly prstýnky na 30 000 a to byla ještě akce,že jsme měli slevu 25 % ,jinak by to bylo ještě víc. jsou teda dosti masivní,ale kamínky jsou jen zirkony,žádné pravé.takže 9000 mi přijde úžasná cena ;-)
Odpovědět
Dle mě je 9000,- super cena ač nevím za jaké to je. Ale ano i pro nás to je drahé, ale také doufám, že za takovou podobnou cenu seženeme dle našich představ, ikdyž je to dost, dáme to za ně, protože o moc levněji zlaté nikde neseženem a pořád je to v porovnání s cenou kterou jsou schopni říct jinde třeba dvojnásobnou vlastně levné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož přítel do dneška žádný prstýnek nenosil a já jsem v nošení prstýnků taky hrozná (pořád je někde odkládám a nechávám - naštěstí vždycky vím kde) nakonec do zlatých nepůjdeme. Vybrali jsme si titan a myslím, že k našemu nošení to bohatě stačí :D
Odpovědět
myslím, že cena je super... naše stojí 14500,- (záměna na diamanty a přítel má širší) po odečtu zaplatíme jenom 1700,-
Odpovědět
my mame prstynky za 13tis, takze za 9 mi prijde super... ja bych si taky klidne vybrala za 9 ale manzel si tak dlouho nebyl jistej jakej prstynek chce :-D , az jsme se finalne dohodli na tehle..
Odpovědět
@ivanep Tak ono se neda rict, jaka cena je super jen tak podle ceny bez znalosti rozmeru nebo vahy. To je ejako bych rekl, ze 200 tisic je super cena za zluty auto. No zalezi na tom jake auto to je.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme tradiční irské snubní prsteny ze žlutého zlata za 22500, naprosto té ceny nelitujeme, prstýnky a fotky (a manžel) jsou to jediné, co vám po svatbě zůstane,tak si myslím,že se na tom nevyplatí šetřit...
Odpovědět
@stastnanevesta Svata pravda...
Odpovědět
Ještě tak před 2 měsíci bych ti řekla, že je to moc a pomyslela bych si cosi o bláznech. :-D Dneska ale říkám, že do 10 000 je to optimum za krásné prstýnky. :-) Nám se mooooc líbí asi tři od BISAKU a jsou v rozmezí 14 - 21 000, takže pro nás pálka obrovská... ]-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?