Snubní prstýnky na Rychnovsku, máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte nějaké zkušenosti, kam se jet podívat na snubáky někde v okolí Rychnova nad Kněžnou?
Odpovědět
My se byli podívat ve zlatnictví u polikliniky Svaty Havel. Sice by jsme si prstýnky vybrali, ale paní nevěděla jestli ta firma dělá pro partnera prstýnek ve stříbrné variantě (já chtěla z bílého zlata) a prstýnek, který jsem si vybrala měl kolem dokola vedle sebe kamínky. A na můj dotaz kam a jak do něj vyryjou jméno partnera, tak to taky nevěděla. Ale jinak prstýnky se mi docela líbily. Nakonec jsme si ale prstýnek koupili v HK, kde se mi líbil na první pohled.
Odpovědět
Profilova fotka
@adrejka Myslím, že pokud chcete bohatší výběr, rozhodně bych naplánoval cestu do Hradce Králové. Nic proti místním zlatnictvím, ale Hradec je v tomto jistě pestřejší (a není zas tak daleko).
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě pro nás nebude problém zajet do HK. A tak nějaký tip na určité zlatnictví? :)
Odpovědět
@adrejka My například byli v klenotnictví AURUM ve futuru nebo jak se to jmenuje :-) bývalý carfur (nevím jak se to píše :-) ) bylo to klenotnictví v přízemí (jsou tam dvě skoro vedle sebe). Vytáhli na nás pět palet snubních prstenů (levné i drašší, zlaté i bílé zlato, s kamínkama i bez). Já šla hned po prstýnku s kamínkama, partnerovi to bylo skoro jedno jaký bude mít. On mi rovnou řekl, že ho nosit nebude, tak hned byla otázka, jestli dělají i stříbrné. Jestli chceš mrkni do mého fotoblogu, je tam fotka. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme prstýnky ze zlatnictví ve Vysokém Mýtě od pana Pelána :-) Dobrá domluva, seriózní přístup, dobré ceny :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?