Snubní prstýnky. Může je přinést 2letý syn?

Profilova fotka
Ahoj všichni, chci se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s tím, že by prstýnky doneslo dítě rodičům? My máme 2 letého synka a přítel by chtěl, aby prstýnky měl u sebe a pak nám je dal, ale já to teda moc nevidím, on si je určitě bude chtít nechat. Doma jsme to zkoušeli a on si je navlíkal na prstíky a nechtěl je dát.... Ale zase by to bylo trošku zpestření, akorát nevím, jak to udělat.
Odpovědět
@jihajiha Ahoj, v případě dvouletého prcka bych si to rozmyslela. Přece jen nevíš, jestli ve správnou chvíli udělá zrovna to, co má. Může začít brečet, nebo trucovat, tak bych měla strach, že ho budem nahánět po obřadce i s prstýnkama ;-) (i když zpestření by to bylo, to jo :-D )
Odpovědět
souhlasím s bubbi, mě taky přijde, že dvouleté dítě je na takový úkol ještě malinké, honit se s ním po obřadní síni a třeba i pláč, že mu rodiče berou "hračku" by sice byl zpestřením, ale spíše nevítaným. Možná kdyby měl někdo prcka na rukách a ve vhodný okamžik by mu prstýnky dal, aby vám je předal, třeba by to šlo. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jihajiha nam prstynky prinesla nase fenecka a dala je bez problemu a zpestreni to jak rikas bylo :) No jestli opravdu chces, aby ti synek prinesl prstynky, ja bych se niceho nebala, uvidis, jak ti lidi pak budou chvalit, jak to bylo krasne atd.. Co takhle mit po ruce u vasich rodicu nejakou super hracku (treba i novou - zabalene jako darek) a prstynky za ni u synka vyhandlovat? to by slo a vyvarovala by ses tak nechtenemu placi, trucovani apod? Hodne zdaru a fandim!
Odpovědět
Profilova fotka
@babsiegirl jo to je super nápad s tou hračkou, ale to by u nás asi víc uspěli klíče od auta, které budou určitě po ruce. No tak to tak nějak budu muset připravit, aby naši měli klíče od auta a vyměnili by to za ně. S tou fenkou to muselo být taky parádní, hlavně originální! @jajj jo jo, to je taky pravda, dát mu prsýtnky až na poslední chvíli, ale zase on si je při delším držení okouká a pak už je rychleji třeba dá z ruk. No musíme to nazkoušet.
Odpovědět
Profilova fotka
@jihajiha no vidis, ja vedela, ze se neco najde! :D Jj s nasi cubinou to bylo super, ta byla tak neskutecne hodna.. Mam nejaky fotky v blogu tak jukni jestli chces :)
Odpovědět
Mě je ponese můj tříletý syn taky :D
Odpovědět
mne je ponese od znamych syn, tak snad s nimi nevezme roha, mame to venku :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
dámy,taky chci aby nám je přinesl syn.V té době mu budou tři roky.Kde má stát než nám je dá? :-D
Odpovědět
Já bych doporučila, abyste to pro něj nastavili jako hru nebo důležitý úkol. Samozřejmě synovi musíte slíbit velkou odměnu,která za to stojí. :-) @pankzuza No radši co nejblíž :-)) Ideálně první řada vedle prarodičů, kteří ho ve správnou chvíli "vyšlou".
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?