Snubní prstýnky Brno. Brňanky poradíte?

Profilova fotka
Ahojky holky, sice to máme za pár, ale na Vánoce si chceme naložit svatební prstýnky, ale nevíme kam se obrátit, nechceme do toho dávat více jak 6.000-8.000,-. Prosím poraďte. Děkuji
Odpovědět
petral: my jsme si prstýnky kupovali ve zlatnictví na Svoboďáku, je to myslím pasáž Rozkvět, je to hnedka dole napravo. Stály kolem 6 tis. Kč a jsme s nima moc spokojení :-)
Odpovědět
petral: my si necháváme dělat na Ponávce mezi úrazovkou a IBC, mají celkem velký výběr a jelikož to máme opravdu "za pár", tak jsou schopni udělat je i do týdne :-N
Odpovědět
my si vybrali prstýnky v Rotaxu (na Jánské) - mají tam velký výběr
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam taky Rotax na Janske a jsem maximalne spokojena. Kazdopadne mam pred Rotaxem za sebou hodne nepovedeny pokus od jedne slecny, ktera nam je mela udela podle obrazku a levneji. Uz bych do toho nesla! Mela jsem s tim akorat problemy a starosti a vyhozeny penize. Neni nad obchod a videt vzorek prstynku!
Odpovědět
my mame prstynky ze Zlatnictvi na Palackeho tride v Kr.Poli, zast. Husitska. Cena 4600 vcetne rytiny. maximalni spokojenost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky, děkuji moc vyzkoušíme a uvidíme. jste zlatý
Odpovědět
Rotax na Janske, super!! Nejprve jsme obchazeli vsechny mozne zlatnictvi a pak jsme si rekli, ze to nema smysl, ze zajdeme do jednoho, kde je velky vyber a tam si proste vybereme. Tak jsme zasli do Rotaxu a bylo to super.
Odpovědět
Profilova fotka
My jeste nemame prstynky ale zasnubni jsme vybirali v Rotaxu a taky moc spokojeni (a hlavne strasne mila a ochotna obsluha). Jinak kdyz jeste mate cas (jako my) tak doporucuju pockat na svatebni veletrh tam je vzdycky nejvetsi vyber a veletrzni ceny (letos by mel byt uz v lednu ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Zlatnictví na Palackého tř., kousek od křižovatky s ulicí ze Slovaňáku, obrovský výběr, příjemná paní a ceny solidní ;-) Doporučujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! My jsme si prstýnky objednali na náměstí Svobody v Brně v OD OMEGA, dole v přízemí, ale bohužel si teď nemůžu vzpomenout na jméno firmy.Ale jsu moc ochotní a milí.Celkem nás přišli na 7.500,- včetně rytiny!V.
Odpovědět
Profilova fotka
zkusíme ten Rotax.děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Ja se predbezne mrkla ve zlatnictvi na Sokolske (kamarad tam vybiral zasnubni prsten, tak jsem byla radit, protoze muj zasnubak pochazi odtud take - a zrovna jsem tam omrkla snubni prsteny). Delaji tam prstynky na zakazku bud podle katalogu nebo podle vlastniho navrhu. Pan je velice ochotny a poradi co je lepsi a co ne. Kdyz jsem se ptala na cenu, rikal ze na vsem se da domluvit :-) Ma tam i par vzorku. Prstynky delaji do 3 tydnu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Petra79, kde na sokolské, ani nevím, že tam něco je?
Odpovědět
Profilova fotka
omlouvam se za preklep ne veletrzni ceny ale slevy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bosorko, my jsme to chtěli mít jako vánoční dárek. Je to v lednu a to budeme mít jiné velké výdaje, tak jsme to chtěli rozložit. Na veletrh se půjdeme, ale každopádně podívat. Šaty, prádlo...a tak. Prostě to omrknout. Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jo. My prave planujeme bybrat si prstynky na tom veletrhu, byla jsem tam i minulej rok a ty slevy jsou celkem vyrazny a hlavn evetsinou plati i par mesicu nebo tydnu po veletrhu ;-) ale uznavam ze je to peknej darek pod stromecek. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Bosorko, nevíš náhodou, kde by ten veletrh měl ýt? Normálně na BVV, nebo někde jinde, Děkuji Jana
Odpovědět
My máme prstýnky od Dianagroup (dianagtečkacézet) a firma Rotax na Jánské je vlastně od nich kupuje, takže tam najdeš stejné prstýnky, jen o dost dražší. Takže doporučuju se mrknout na stránky Dianag a vybrat si nějaký prstýnek, jít ho omrknout do Rotaxu, páč naživo to vypadá jinak než na obrázku a pak si ho objednat na svatebním veletrhu od Dianag. U našich prstýnků ten rozdíl v ceně dělal 4 tisíce, takže Rotax je vážně drahej, stačí hledat jinde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rotax jsou v podstate prekupnici (mysleno v dobrem). Nevyrabeji, jen prodavaji prstynky vsech firem. Diky tomu maji fakt nejvetsi vyber. Takze my po behani po celem Brne si nakonec vybrali az tam. Jen upozornuju, pokud bude problem (ja si musela nechavat prstynek zvetsovat), neresi ho pochopitelne primo tam a na pockani, ale posilaji prstynek zpet do firmy a to nejakou dobu trva... meli jsme svatbu 1.7. a prstynek je furt v Diane :(
Odpovědět
Profilova fotka
Jani byva to vhotely Voronež u vystaviste. Zatim nevim presny datum ani jiny podrobnosti kdyz budu vedet tak to sem urcite nekam napisu (myvam nejcerstvejsi info od slecny modelky me budouci svagrove :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
Petral: je to po prave strane, kdyz jdes od Veveri vedle recke restaurace, naproti prumyslovky. Je tam velka "cedule" s diamantem a pod tim meli dalsi ceduli, ze prodavaji prsteny a tak. Je to videt hned z Veveri. Myslim, ze to nemuzes minout. Otevreno maji do 18.00 (ale bohuzel nevim od kdy).
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji o víkendu tam zkusím skočit. Jinak jsem se dívala na stránky toho Dianag a nic moc tam není, je třeba asi to zjistit na místě.
Odpovědět
ahoj - sice sem z druhyho konce republiky, ale prstynky mame prave z brna. byli sme v Rotaxu - je pravda, ze maj prstynky ruznych firem, myslim i nejake nemecke nebo rakouske. my si zrovna vybrali pry z jejich autorske kolekce (nevim, co je na tom pravdy, ale to nam rekli) Romana. shanela sem tuhle kolekci na webu jinych firem, protoze vim, ze sou prodejci, ale jinde sem ji nenasla, tak asi meli pravdu. jinak sme prstynky objednali prave ve Voronezi na svatebnim veletrhu - vyplati se pockat si, pokud nespechate, dostali sme vystavni slevu 10%. s prstynkama od nich sme spokojeny - dokonce nam je nechali vyryt vlastnim pismem, i kdyz to pry nedelaj. ale mozna se to uz zmenilo, protoze si domlouvali spolupraci s Rydlem z Phy, ktery to umi. treba budou v Rotaxu prodavat i jeho kolekce...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme krásné prstýnky (podle předlohy od jedné firmy), bílé a červené zlato. Stály nás 5400,- a já tam mám briliant. Kontakt na zlatnictví pošlu, napište do IP ;-)
Odpovědět
A jak to mají v brněnských salonech s prstýnkama??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj holky, s prstýnkama pojedeme bohužel druhé kolo, takže vás prosím o radu, znáte nějakého dobrého zlatníka, který odvede kvalitní ruční práci? Nemáme problém s dodržením vzoru, naše představa je přesná a hodně jednoduchá. Jenom jsme vybrali špatného zlatníka, který svoji práci odfláknul :-S Raději bychom samozřejmě strojově vyráběné prstýnky, ale bohužel nikde jsme podobné nenašli :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, prozradis, kdo Vam je tak zprasil? My je mame taky rucne delane a libi se nam, celkem odpovidaji predstave.
Odpovědět
ko.ko: Balcar na Minské... ;-( Já nevím, my snad budeme muset až k soudu... víc se rozepisuju v tématu "Prstýnky se fakt nepovedly" na posledních asi 2 stranách... je až neskutečný, co si někteří podnikatelé dovolí odevzdat jako hotovou zakázku :-| A můžeš prosím na oplátku prozradit, kdo dělal prstýnky vám? ;-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo Pelan, sidlo na Pellicove pod Spilberkem a jsou opravdu hezke, je na nich videt, ze jsou rucni, nejsou tak dokonale, jako strojove, ale proste maji dusi. Jeho pristup byl prijemny a byly docela rychle a vesli jsme se do 1000 tis (ja tam mam diamant). Muzu ti poslat na nej cislo (jestli to budu umet) do schranky.
Odpovědět
Ahoj, já Ti z vlastní zkušenosti můžu říct, kam nechodit :-(...určo ne k Balcarovi na Minskou. Brácha a jeho manželka mají prstýnky od Hanáka a jsou max.spokojení (a ty prstýnky nejsou zrovna jednoduchý). Každopádně přeji šťastnou ruku při výběru. Mě třeba vůbec nenapadlo, že se dá zkazit výroba prstenů , zvlášť v případě, že se tím ten člověk (zlatník) živí ;-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?